Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmishljanja da je Zyban jak lek stoje, mada sam daljim razmishljanjem doshla do ovog zakljuchka: popichu kutiju-dve Zybana u zzivotu i bichu nepushach. Ili, ostanem pushach do kraja zzivota? VAga nedvosmisleno pretezze u korist Zybana.

Moje razmisljanje je bilo identicno. Dilema je bila: Trovati se dva meseca ili do kraja zivota. Pa za sta bi se svaki razuman covek opredelio :think:

Nego nema nam maleneeee. Brine me da nije odustala.

Tu sam,nisam odustala,ali slabo ovo ide....
Mislim ne pusim,to je ok,ali sve drugo mi je stalo:(
Depresivna sam max,nikoga ne mogu da podnesem,nemam strpljenja za ljude,samo se svadjam:dash:
Sanjam cigare,jutros sam u 6h imala strasnu krizu-probudila se sva oznojena sa takvom zeljom za cigarama.Onako mamurna,samo sam nazula papuce i trceci,otisla do diskonta,znam da radi 00-24h,trazim moje cigare,ma samo jedan dim da povucem i necu vise-kad kaze prodavacica''nema ih vise,nestale.hocete neke druge?''
To mi je bio znak,da treba da izdrzim,nisam kupila,vratila se kuci...
Ali sam nikakva-izbacila sam cigare,sve drugo mi je nekako stalo:dash:
Nemam volje,mrzi me da izlazim,mrzi me da se druzim,sve mi je nesnosno,sve usporeno radim,nekako sam se zatupila,sporije razmisljam...
Izgleda da nije za mene ostavljanje na suvo,moracu da se okrenem farmaciji:rtfm:

Depresivna sam max,nikoga ne mogu da podnesem,nemam strpljenja za ljude,samo se svadjam:dash:
Sanjam cigare,jutros sam u 6h imala strasnu krizu-probudila se sva oznojena sa takvom zeljom za cigarama.Onako mamurna,samo sam nazula papuce i trceci,otisla do diskonta,znam da radi 00-24h,trazim moje cigare,ma samo jedan dim da povucem i necu vise-kad kaze prodavacica''nema ih vise,nestale.hocete neke druge?''
Nemam volje,mrzi me da izlazim,mrzi me da se druzim,sve mi je nesnosno,sve usporeno radim,nekako sam se zatupila,sporije razmisljam...
Izgleda da nije za mene ostavljanje na suvo,moracu da se okrenem farmaciji:rtfm:
Samo jos par dana i neces moci da verujes kako ce ti biti sasvim dobro Svaka cast za ovo do sada i nemoj da odustajes, bila bi steta posle ovoliko maltretiranja :)

ne odustaj
i meni je bilo strasno prvih dana
mislila sam da necu izdrzati
svaki dan je sve lakse

bravo

izdrzi,sredice se sve4,proci ce

Pomislila sam da si se predala. Ali bravo!!!!!!! :klap: Tvrd si ti orah.
Vidim da bas imas jake krize i strasno mi je zao zbog toga.
:think: Evo vec pet minuta sedim i pokusavam da smislim neki originalan nacin ohrabrenja, ali ovaj tupavi mozak stao. (Da nije stao od trogodisnje apstinencije i nedostatka nikotina? :lol:)
Znaci nemam nikakvu carobnu rec u rukavu. Sve sto bih ti rekla ti vec i sama znas. Ma ti si pametnica, jos da ostavis to djubre i da prosijas. Ali stvarno. Prosija se posle izvesnog vremena.
Evo :zag: i javljaj kako ide.

posle 15 godina ostavio sam i ja .. sada imam 35.. ako me pitate kako.. zaista ne znam.. pocelo je da mi smeta u poslednje vreme, da kasljem, da mi se vrti,... i prestao... mozda sto sam rekao da nisam, i da cu da zapalim kada mi dodje... u zadnjih dva meseca sam zapalio 5 cigareta... sto je ravno ostavljanju... a sada mi ni ne dodje da zapalim...

Evo i mene-sutra celih 7 dana kako ne pusim:)
Sad mi je sve lakse,skoro i da nemam krize.
Ono sto sam primetila,je da mi je nekako koza drugacija,na licu,kad se pogledam ujutru u ogledalo sva je nekako zategnuta.
Ili je od prestanka pusenja ili od debljine(popravila sam se malo...)
Inace,jedem vise nego pre,imam nekako apetit,i sve malo pa zagnjurim u frizider i vadim nesto slatko.Ako ovako nastavim-postacu bucika.Bas me briga,odlucila sam cvrsto-cigarama se vise ne vracam!NIKAD!
kissss za sve nepusace:heart::heart::heart:

Evo i mene-sutra celih 7 dana kako ne pusim:)
Sad mi je sve lakse,skoro i da nemam krize.
Ono sto sam primetila,je da mi je nekako koza drugacija,na licu,kad se pogledam ujutru u ogledalo sva je nekako zategnuta.
Ili je od prestanka pusenja ili od debljine(popravila sam se malo...)
Inace,jedem vise nego pre,imam nekako apetit,i sve malo pa zagnjurim u frizider i vadim nesto slatko.Ako ovako nastavim-postacu bucika.Bas me briga,odlucila sam cvrsto-cigarama se vise ne vracam!NIKAD!
kissss za sve nepusace:heart::heart::heart:

Boze kako si me prijatno iznenadila!!!!!!! Nisi se javljala i ja sam pomislila, s' obzirom na krize koje si imala, da si poklekla. Zato ti se nisam ni obracala, nisam htela da ti stajem na muku.
Kad ono, "viđu mene". Stvarno si veliki pobednik. Cestitam ti na pobedi i puno te pozdravljam. :klap:

Meni je danas 9 meseci kako ne pusim. :brus: Krize skoro da vise nemam, retko mi se pusi a kada me i drmaju onda su uglavnom povezane sa nekom stresnom situacijom. Krize uz kafu, posle jela i od dosade su potpuno nestale.:)

Nisam imala pristup internetu na samom pocetku ostavljanja cigareta pa nisam mogla da pratim ovu temu ali ovih dana sam je celu iscitala i zelim da pozdravim Harmony, ona je jedna tako divna i strpljiva osoba. :heart:

Evo proslo je meni mesec dana od kako ne pusim, ali bojim se da ce da mi opadne motivacija, da ne pokleknem..... Trenutno mi je to palo na pamet... ja i dalje imam listu koju sam napravila zasto je pusenje lose za mene.... ali bojim se da vremenom ne opadne entuzijazam... da ne dodje trenutak slabosti

Odakle vi crpite motivaciju i entuzijazam?

poz svima

20 dana
idem sutra na svadbu pa mi je malo frka
treba presedeti ceo dan a ne pusiti

Ma to je lako. Odaberi sebi svog nepushacha, pa ga imitiraj sve shto radi. Ako on prekrsti ruke, prekrsti i ti, ako poravnava salvetu, poravnaj i ti svoju itd.
S vremena na vreme razmishljaj o tome kako je tebi dobro shto NE MORASH da pushish, a ovi jadni pushachi moraju, prerachunaj koliko si novca ushtedela dosad i kako chesh ga potroshiti i nema vishe krize.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back