Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, djavolja posla (mislim taj glasic sto iskusava)

Srecan rodjendan!:) Dobrodosao!:zag:

...Citaj temu, od prve stranice, ne daj se uplasiti njenom velicinom i nacices mnogo odlicnih saveta i razmisljanja. ...

Da znaš da jeste. Evo, još je nisam pročitala skroz,Ne znam da li ću saznati razloge lične samodestrukcije,ali ono što sigurno znam jeste da do sad sama ne bih izdržala .Do sad bih sigurno zapalila cigaretu da nije vas ovde.Ako ne ranije,a ono juče-garant.
Dakle, ne znam šta će još sve biti,ali ponosna sam zbog ovih ..kolko ono beše dana? ;)

Ali mogu biti i nepotrebni! :D

Mogu biti nepotrebni i mogu biti jako korisni. U borbi protiv zla takvih razmera kao shto je nikotin, sva sredstva koja che dovesti do cilja su dozvoljena, a shta che nam trebati zavisi kao shto Harmony kazze od svake osobe pojedinachno.
Zato ne treba govoriti univerzalno, kao, ne trebaju preparati. Ili trebaju. Nekome dobro dodju, neko ne bi mogao bez njih a neko prodje samo sa odlukom.

BRAVO za nove nepushache.

welcoml.gif

Samo napred imate moju punu podrshku.

na poslu mi je najgore...
svi puse i samo ih gledam i sazaljevam :lol:

Ovo je bilo racionalno,a nako-u duši, koga sažaljevaš? :lol: Ma, šalim se, naravno.:ok:

Inače, danas mi je bio (i još uvek je) izuzetno stresan dan...Još uvek mi u želudcu zavrće od nervoze,ali mi cigareta ni jednom trenu nije pala na pamet u smislu onog neodoljivog poriva da zapalim. Baš mi to nekako čudno :think:

na poslu mi je najgore...
svi puse i samo ih gledam i sazaljevam :lol:
Haha, ja prošle godine kad sam prestala da pušim sam se čudom čudila i pitala osećaju li pušači koliko smrde?
A pričamo o smradu GSP-a. Ne znam kako to nisam i pre osećala. Posle mi valjda čula istančala.
A i sad očekujem da mi se to desi.
Borim se sa glađu, inače...
:kolac:

Ne sanjam ih vishe. Odluchila sam temeljno da nechu da imam nishta s tim. :D

Chuvajte se marketinshkih trikova duvanske industrije. To su opasne psiholoshke zamke...realno, ako neshto ne valja i ne treba nam to ne kupujemo, a josh ako je shtetno ne bi nam palo na pamet a opet mnogi ne zzale novca da ih kupuju...a tek horde mladih, inteligentnih, obrazovanih ljudi koji iako znaju sve o shtetnosti nikotina ipak kupe prvu paklicu...
Od sve sharenijih paklica koje podsechaju na kosmetiku ili chokoladice do kontraproduktivne i licemerne "umrlice", propratnih asesoara sve je dizajnirano da nam "ubode zzivac".

Pre neko veche sam se nashla sa jednom forumashicom, i devojka je na sto stav ila dve kutije roze Best slima...isto kao ja nekad...pa kao da je doshao neki stari drugar iz srednje pa seo za sto, ehej, a obichna kartonska kutija! :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back