Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo odlučila sam da se upišem na ovu temu :D

Objavljujem da sam već puna tri dana ne pušač :D

Ali mnogo mi je teško :rumenko: hiljadu puta sam pomislila da mi je samo jedan dim :rumenko: nemam pojma kako izdržavam. Tješim se svaki dan izzdrži, sutra će ti biti lakše, ako zapališ opet će biti gora kriza :besna:
Ne mogu da spavam i užasno sam nervozna :sad2:

Ali ovaj put to je to, konačno, i nema nazad :worth:

Idem da pokušam da zaspim, sutra me čeka još jedan nadam se bar malo bolji dan :bye:

Evo mene opet. Hvala sto brinete za mene. Istice drugi dan bez cigareta i osecam se dobro. Srecna sto ne moram vise da trujem sebe i druge . Pozdrav svima . Veoma mi znaci Vasa podrska. Mnogo puta sam razmisljala da ostavim cigarete ali kada sam ja u ponedeljak zguzvala kutiju i bacila to je to. Sigurna sam da vise necu nikada zapaliti. Pozdrav svima.

Evo mene opet, četvrti dan prolazi :manikir:

Danas je mnogo bolje, jeste da mi je dan malo kilav i depresivan, ali i vrijeme je takvo pa se i ne čudim. Što je najvažnije sinoć sam mnogo bolje spavala i danas i nisam tako često mislila na cigarete, manje sam nervozna, valjda se navikavam na činjenicu da više ne pušim :D

Nisam napisala da sam BILA pušač 13 godina, a dan nikada nije prošao ispod jedne kutije a često se načinjala i druga. Ovo je prvi put da hoću da prestanem a nadam se i poslednji :D

Hvala vam na podršci :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back