Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesu hvatali nekog napadi placa oko drugog dana?
Ali ono, odjednom me uhvatilo jedno 4 sata u naletima.... :sad2:
Proci ce, jel da?
:histericna:

I ja sam i vikala i plakala, cak su i kolege stradale jednom prilikom :rumenko:

Na srecu, svi su imali razumevanja :D

Proci ce naravno, svi smo kroz to prosli. :zag::heart:

Nemoj da das tom djavolku, sto ti sapuce u uvo, da te nagovori da pokleknes pod stresom i zapalis...oteraj ga...ovako...:azdaja: ;) :lol:

Jao, i jutros sam plakala....

Kako sad to da objasnim... nemam nervozu, nemam problem sta cu sa rukama, samo sam tuuuzna, beskrajno tuzna, i odjednom mi moj zivot izgleda besmisleno, i u njemu odjednom nista ne valja, i toliko mi je lose da mi ni cigareta ne treba, samo bih da se negde sakrijem.

U stvari, kao sto se u PMS-u osecam povremeno, sad je to duplo jace i traje vec 12 sati.

:besna:

Jao, i jutros sam plakala....

Kako sad to da objasnim... nemam nervozu, nemam problem sta cu sa rukama, samo sam tuuuzna, beskrajno tuzna, i odjednom mi moj zivot izgleda besmisleno, i u njemu odjednom nista ne valja, i toliko mi je lose da mi ni cigareta ne treba, samo bih da se negde sakrijem.

U stvari, kao sto se u PMS-u osecam povremeno, sad je to duplo jace i traje vec 12 sati.

:besna:

To ti se desava zato sto organizam primecuje da nema nikotinskog stimulansa. Bices i ljuta i tuzna i bezvoljna, ali sve to relativno brzo prodje. Citaj nesto, gledaj filmove... skreni misli.

MSP, nikotin sprechava receptore mozga da sami proizvode "supstance sreche" ...otud lazzni osechaj zadovoljstva kada zapalimo cigaretu...biche ti potrebno par dana da "proradish"
Mnogo mozze da pomogne kantarion koji je prirodni antidepresiv, kupi u apoteci u kapsulama i koristi prema uputstvu...nedelju dana maksimum che ti trajati taj osechaj "tuge"
Kako bi se taj efekat ublazzio i oporavak ubrzao najbolje je bavljenje nekim sportom i boravak u prirodi.

P.S. Kod ovakvih stanja treba zaboraviti na dijetu. Tabla chokolade da se lakshe pregura i ostala hrana bogata ugljenim hidratima....

Dobro je!:)
Malo sam se bila uplasila juce kada sam preocitala tvoj post, ali sad vidim da si OK.
Da, svi ocekuju nervozu, ali niko ne ocekuje tugu, a to je potpuno uobicajeno. :neutral:
Sve je potpuno OK, samo se pobrini da budes sto aktivnija da ti brze prodje vreme, a i fizicka aktivnost mnogo pomaze.
Pisi i nama ovde, hvali se, zali se, pitaj, tu smo za tebe! :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back