Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi,ja sve češće primećujem kad neko zapali,meni se automatski zapuši nos
uošte nemam vazduha !?
Jel moguće da sam alergična na duvan,a pušila tolike godine?
:eek: Ne verujem da si alergicna,verovatno ce proci vremenom.
Ја сам у пакету оставио цигарете, алкохол, кафу, покер апарате, сп. кладионицу.
Читао сам у књизи психологије да постоје две врсте личности. Први падају полако и мало па се уздижу, други морају да падну на дно да би устали. Ја сам изгледа овај други тип.
Данас сам, хвала Богу, сасвим друга, боља особа. Не могу себе да препознам.:)

Mora da ima i treci tip :D, cesto sam iso i u minus al ne odustajem.

Poslednja izmena:
Evo i mene!!! Odgovaram malo sa zakasnjenjem posto mi je kucni komp otkazao pa koristim ovaj na poslu kada ugrabim priliku. Prvo hvala Cruella na savetima!!! Sada sam i ja pocela da primecujem razliku izmedju nikotinskih kriza i navike. Ma uopste nije strasno bez cigara. Popila sam gomilu kafe i uopste mi ne nedostaju cigare. Ustvati kafa bas ima lep ukus, a dok sam pusila nisam to ni primetila. A za vikend, posto je bilo divno vreme, isla sam sa momkom koji je isto ostavio cigare pre par dana, u prirodu i seli smo u neku kafanicu i popili pivo i uopste mi nisu nedostajale cigare. Sve moze da se radi BEZ cigara. Ne mogu da verujem da ih nisam ranije bacila.
Sve vas puno pozdravljam i drzite se!!! Pisem vam kada opet ugrabim priliku.

Evo i mene!!! Odgovaram malo sa zakasnjenjem posto mi je kucni komp otkazao pa koristim ovaj na poslu kada ugrabim priliku. Prvo hvala Cruella na savetima!!! Sada sam i ja pocela da primecujem razliku izmedju nikotinskih kriza i navike. Ma uopste nije strasno bez cigara. Popila sam gomilu kafe i uopste mi ne nedostaju cigare. Ustvati kafa bas ima lep ukus, a dok sam pusila nisam to ni primetila. A za vikend, posto je bilo divno vreme, isla sam sa momkom koji je isto ostavio cigare pre par dana, u prirodu i seli smo u neku kafanicu i popili pivo i uopste mi nisu nedostajale cigare. Sve moze da se radi BEZ cigara. Ne mogu da verujem da ih nisam ranije bacila.

:super: Naravno da sve moze da se radi bez cigara.

Samo tako nastavi. :zag:

i tako ce biti jos mnogo puta, ali si sa vremenom sve jaca :ok:
Samo se setis kroz kakvo maltretiranje prodjes dok prestanes da pusis:roll: i onda pomislis "ne zelim kroz to da prodjem opet":eek:, osmehnes :) se i produzis dalje sa jos malo dodatnog ponosa :flert:

sreca pa nije bila kriza,nego samo kao neka zelja

ovaj put se nisam uopste muchila,ali doooobro se secam prva tri pokusaja :sad2::sad2::sad2:

pakao

toliko sam srecna sto sam se oslobodila toga da nema sanse da zapalim :evil:
zacrtala sam i gotovo...
bila bih najveci moron na svetu kada bih dozvolila da mi propadne to sto sam bez ikakve muke ostavila to zlo posle 7 ipo godina

tako da mozak moze da me zeza koliko god hoce,ja necu da povucem dim

radi prevencije cu da nastavim da izbegavam kafu u narednih godinu dana... :whistling:
ionako zbog bebe nije dobro da je pijem

:klap:Bravo, super ste,dobro je shto je i tvoj momak ostavio cigarete pa ste jedno drugom podrshka:super:,to mnogo znachi.
Naravno da se sve moze bez cigareta i sve je i lepshe i ukusnije bez njih:kafa::jede::pivce::kiss:

Primate li me u club? :D

Cetvrti mi je dan kako ne pusim..znam da nije obecavajuce, ali polako..ide meni to.
Meni je doslo samo odjednom...ispusila sam zadnju cigaretu iz kutije i rekoh necu vise! I evo stvarno sam sebi zadala neki inat..ne mogu se prepoznati:mrgreen:

Danas mi je doslo da ih kupim, ali samu sebe odgovaram haha rekoh sto sam se onda bezveze mucila ovih dana...daj bre mozes ti to...pa eeeej sta sve sebi mozes kupiti za taj novac? ..neces kasljati, biti smrdljiva od dima...izdrzi jos danas...i tako...:hahaha:

Preko dana lakse podnosim jer sam zauzeta i stalno se trudim raditi nesto..ali navecer mi je bas ufff..jedem jabuke, grickam bademe, pijem vode k'o slon:mrgreen:
Planiram poceti trcati jer verujem da cu tako lakse prebroditi ovo, a plus imam osecaj da malo vise jedem sada.:jede:

Jos imam krizu sa rukama...ne mogu verovati da mi je s njima toliko dosadno!!! ne znam gde cu s njima..ono, smetaju mi!!! i onda lomim prste:ceka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back