Koji sam ja genijalac. Dakle nisam ni pocinjao da pusim. Bio sam napredniji u razmisljanju od onih koji su u sredjoskolskom periodu bukvalno ucili da puse. Ma bas su hteli da se naviknu na to, smatrajuci valjda da ce tako biti nesto znacajniji. Sada bi mnogi od njih da prestanu, ali tesko to ide. Muce se, prestaju, pa opet pocinju, pa opet prestaju, pa sve tako u krug. Prosto se sebi divim sto ni jednog sekunda u zivotu nisam bio pusac. Mom divljenju nema kraja. Neko pusi 10 ili 15 godina, pa cak i duze i onda shvati da treba da prestane. A ja sam bio inetelektualno napredan, jer sam to znao jos pre nego sto su oni i poceli da puse.
Preporuci bih svim pusacima da pogledaju emisiju ,,Prica o Plavom dimu" iz serije ,,Kocka, kocka, kockica". Tu Branko Milicevic - Kockica na interesantan nacin objasnjava deci koliko je pusenje stetno.
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}