Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajmo, ustaneš, obrišeš kolena i idemo dalje!!!!
a015-1.gif

Crni Ivane,sta si to pusio. :mrgreen:
Bravo, majstore! :ok:
Ma, mozes ti to, bez problema!
:cmok2:

Hahaha, znam to!
Moj muz od 12. nedelje moje trudnoce, kad smo saznali da cemo dobiti sina, svako vece mi obavezno vikne u stomak:"ZVEZDA!", da dete nauci prave vrednosti na vreme! :)
doh-1.gif
:lol:
samo da javim da sam ispo sisa i uprsko do koske..
-_-
koja sam pic*ica..

Pic.ica si ako odustanes, ako ne probas ponovo, a to sto si jednom uprskao, samo znaci da si covek kao i svi mi ostali! :)

Ajde ne zezaj, to sto si pao 2x voznju zbog gluposti znaci da treba da odustanes i nikad ne dobijes dozvolu?
Bacaj to sto pre, vidis da guraju sve i svasta u njih- nekad se mnogo lakse ostavljale cigare, sto duze cekamo gore za nas,sad ce lepse vreme pa ce svima bit mnogo lakse.

Ja nikada u zivotu nisam pusio i necu, tako da nema sta da ostavljam. Medjutim, nisam ja od onih nepusaca sto ne puse zato sto im se to ne svidja, ili ih ne privlaci, ili smeta. Ne, ja sam bas svesni aktivni nepusac, bolje receno antipusac. Jos kao mladji sam razmisljao da budem nepusac, jer sam veliki protivnik same te pojave. Dicim se time sto sam nepusac i drago mi je i sto nikada nisam pusio.
Ima onih bivsih pusaca koji smatraju da su ucinili nesto veliko time sto su ostavili pusenje. S njihovog aspekta to i jeste tako, jer bolje je i pusiti pa prestati, nego ne prestati nikada ili kad vec bude kasno sto se zdravlja i zivota tice. Ali zamislite koliko sam ja ponosan sto nikada nisam ni pusio. Ja nemam reci da objasnim to zadovoljstvo.

Ima dosta nepusaca, odnosno vecinu covecanstva cine nepusaci. Statistika kaze da u Srbiji pusi oko 30% punoletnih zena i oko 38% punoletnih muskaraca, sto je oko 35% ukupnog punoletnog stanovnistva.
Dakle nisam ja nista posebno jer spadam u onu ubedljivu vecinu koja ne pusi. Ali nisam ja obican nepusac. Ja sam od onih koji ne puse i time se ponose.

Fernando, nisi u toku uopšte...
Tako kažemo kad neko "padne", ko kad smo bili mali pa padneš, ustaneš, obrišeš kolena i ideš dalje...
Ne zezaj ga, ionako mu teško ide, sto puta pokušava...
Isto ko i ja, i sta sad-treba da kuka i da se sazaljeva.
Neka gleda to sa vedrija strne-koliko nije ispusio za to vreme.
Znam da je padao voznju zbog nekih sitnica ali da li su mu pomogle nesto - nisu.
Hocu samo da shvati da one ne smanjuju nervozu[sto je najcesci izgovor] i ne resavaju nista,Mogao je da ispusi kutiju dok se vracao sa poligona i garantujem da bi samo mehanicki uvlacio,palio jednu za drugom i stalno mislio o tome gde je i da li je pogresio.
Medjutim, nisam ja od onih nepusaca sto ne puse zato sto im se to ne svidja, ili ih ne privlaci, ili smeta. Ne, ja sam bas svesni aktivni nepusac, bolje receno antipusac. Jos kao mladji sam razmisljao da budem nepusac,....
Da imas cime, onda ovo ne bi napisao.:lol:
...Ali zamislite koliko sam ja ponosan sto nikada nisam ni pusio. Ja nemam reci da objasnim to zadovoljstvo.
:rotf:

Ima dosta nepusaca, odnosno vecinu covecanstva cine nepusaci. Statistika kaze da u Srbiji pusi oko 30% punoletnih zena i oko 38% punoletnih muskaraca, sto je oko 35% ukupnog punoletnog stanovnistva.
Dakle nisam ja nista posebno jer spadam u onu ubedljivu vecinu koja ne pusi. Ali nisam ja obican nepusac. Ja sam od onih koji ne puse i time se ponose.

blago tebi :)

Koji sam ja genijalac. Dakle nisam ni pocinjao da pusim. Bio sam napredniji u razmisljanju od onih koji su u sredjoskolskom periodu bukvalno ucili da puse. Ma bas su hteli da se naviknu na to, smatrajuci valjda da ce tako biti nesto znacajniji. Sada bi mnogi od njih da prestanu, ali tesko to ide. Muce se, prestaju, pa opet pocinju, pa opet prestaju, pa sve tako u krug. Prosto se sebi divim sto ni jednog sekunda u zivotu nisam bio pusac. Mom divljenju nema kraja. Neko pusi 10 ili 15 godina, pa cak i duze i onda shvati da treba da prestane. A ja sam bio inetelektualno napredan, jer sam to znao jos pre nego sto su oni i poceli da puse.
Preporuci bih svim pusacima da pogledaju emisiju ,,Prica o Plavom dimu" iz serije ,,Kocka, kocka, kockica". Tu Branko Milicevic - Kockica na interesantan nacin objasnjava deci koliko je pusenje stetno.
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}

Poslednja izmena:
Koji sam ja genijalac. Dakle nisam ni pocinjao da pusim. Bio sam napredniji u razmisljanju od onih koji su u sredjoskolskom periodu bukvalno ucili da puse. Ma bas su hteli da se naviknu na to, smatrajuci valjda da ce tako biti nesto znacajniji. Sada bi mnogi od njih da prestanu, ali tesko to ide. Muce se, prestaju, pa opet pocinju, pa opet prestaju, pa sve tako u krug. Prosto se sebi divim sto ni jednog sekunda u zivotu nisam bio pusac. Mom divljenju nema kraja. Neko pusi 10 ili 15 godina, pa cak i duze i onda shvati da treba da prestane. A ja sam bio inetelektualno napredan, jer sam to znao jos pre nego sto su oni i poceli da puse.

evo svi ti se divimo:worth:

Preporuci bih svim pusacima da pogledaju emisiju ,,Prica o Plavom dimu" iz serije ,,Kocka, kocka, kockica". Tu Branko Milicevic - Kockica na interesantan nacin objasnjava deci koliko je pusenje stetno.

Ne mogu sve da citam,sto si pisao ,smori me u dva reda...
pa zakljucih da si ti na mnoooogo tezim drogama od nikotina,a ako nisi
onda ne znam sta cekas.

Ne mogu sve da citam,sto si pisao ,smori me u dva reda...
pa zakljucih da si ti na mnoooogo tezim drogama od nikotina,a ako nisi
onda ne znam sta cekas.

Nisam ja ni na kakvim drogama. meni nije potrebno bilo kakvo sredstvo koje zamagljuje stanje svesti i stvara psihofizicku zavisnost. Mozete biti sujetni koliko god hoceta, ali ja sam ponosan sto nikada u zivotu nisam pusio, ali i sto nikada nisam pio alkoholna pica, sto nisam uzimao drogu, niti bilo sta sto je steno po zdravlje.

Nisam ja ni na kakvim drogama. meni nije potrebno bilo kakvo sredstvo koje zamagljuje stanje svesti i stvara psihofizicku zavisnost. Mozete biti sujetni koliko god hoceta, ali ja sam ponosan sto nikada u zivotu nisam pusio, ali i sto nikada nisam pio alkoholna pica, sto nisam uzimao drogu, niti bilo sta sto je steno po zdravlje.

Sinko, meni je tebe jako zao.
Ljudi su obicno ponosni na svoje uspehe, na ono sto jesu.
Ti se ponosis sto nisi pusac, nisi alkoholicar, nisi narkoman, nisi kockar,...
Tuzno, jako tuzno....
Stvarno nemas nista sto jesi i sto si postigao u zivotu da se time ponosis nego moras da se prisecas svega sto nisi?
Nisam jos srela osobu toliko jadnu i nesrecnu da joj je uopste palo na pamet da se ponosi takvim stvarima.
Zao mi je, iskreno! :sad2:

Sinko, meni je tebe jako zao.
Ljudi su obicno ponosni na svoje uspehe, na ono sto jesu.
Ti se ponosis sto nisi pusac, nisi alkoholicar, nisi narkoman, nisi kockar,...
Tuzno, jako tuzno....
Stvarno nemas nista sto jesi i sto si postigao u zivotu da se time ponosis nego moras da se prisecas svega sto nisi?
Nisam jos srela osobu toliko jadnu i nesrecnu da joj je uopste palo na pamet da se ponosi takvim stvarima.
Zao mi je, iskreno! :sad2:

Sto je vise onih koji mi se tako obracaju, ja sam sve ponosniji.
Ponosan sam i na ono sto jesam, ali ovo je tema o pusenju, a ne o svim zivotnim uspesima.
Ja se drzim teme i ponosan sam sto nikada u zivotu nisam pusio svakim danom sve vise i jace.

Sto je vise onih koji mi se tako obracaju, ja sam sve ponosniji.
Ponosan sam i na ono sto jesam, ali ovo je tema o pusenju, a ne o svim zivotnim uspesima.
Ja se drzim teme i ponosan sam sto nikada u zivotu nisam pusio svakim danom sve vise i jace.

Ovo je tema o nepusenju !
Zasto si dosao na ovu temu,da nam natrljavas na nos to kako ti nisi nikada pusio i sta ocekujes,da ti se mi sad divimo bar u 150 postova...mislim da nemamo razloga!?! Nije ti prvi put a verovatno ni poslednji da ovde pises kojekakve gluposti.Ja bih radije i pusila nego imala takvih problema sa sujetom i kompleksima.Mi smo svoj problem resili ili ga resavamo a ti svoj "od silnog ponosa" ne mozes ni da vidis ("ne vidis sumu od drveca") a samim tim ni da ga resis.
Tebi je nemoguce neke stvari objasniti jer si jednostavno glup a ja sam mozda jos gluplja sto pokusavam da ti objasnim (ako imas 10 god onda ti oprastam)
I kao sto rece @kistina ne mozes se ponositi necim sto NISI vec onim sto JESI !

Ovo je tema o nepusenju !
Zasto si dosao na ovu temu,da nam natrljavas na nos to kako ti nisi nikada pusio i sta ocekujes,da ti se mi sad divimo bar u 150 postova...mislim da nemamo razloga!?! Nije ti prvi put a verovatno ni poslednji da ovde pises kojekakve gluposti.Ja bih radije i pusila nego imala takvih problema sa sujetom i kompleksima.Mi smo svoj problem resili ili ga resavamo a ti svoj "od silnog ponosa" ne mozes ni da vidis ("ne vidis sumu od drveca") a samim tim ni da ga resis.
Tebi je nemoguce neke stvari objasniti jer si jednostavno glup a ja sam mozda jos gluplja sto pokusavam da ti objasnim (ako imas 10 god onda ti oprastam)
I kao sto rece @kistina ne mozes se ponositi necim sto NISI vec onim sto JESI !

Da, ovo je tema o nepusenju, ja sam nepusac i ponosim se time.
Imam 33 godine i od detinstva sam shvatao sve stetnosti pusenja, tako da nisam ni pocinjao. Video sam jos tada ono za sta je nekima potrebno vise godina, pa i vise decenija pusackog staza.
Slep kad progleda, daleko vidi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back