Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekad sam mislia da nikad necu da prestanem da pusim cigarete ali sam uspela da se otarasim tog poroka...Jednostavno sam dosla u zemlju gde ne mozes da palis kad pozelis..pa onda nisam palila po 12 sati,pa po ceo dan i tako sam nesvesno prestala...godinu dana sam palila samo kad mi dodje drustvo i opustim se uz kaficu ,pricu..a evo i to je prestalo...ii ponosna sam sto ne palim vise...sada mi smeta duvan i to kako mi mirise kosa kada neko pusi u istoj prostoriji gde sam i ja....a nekad nije...Sve u svemu,bolje disem,jutra su lepsa,..

Pušila sam 30 godina po paklu i po-dve, prestala pre tri i po meseca, divno se osećam...A dok sam pušila nisu vredeli nikakvi natpisi, nikakvi filmovi, nikakva upozorenja, sve sam znala a ipak i dalje sam pušila nesmanjenim žarom.
Onda sam počela da čitam "Nepušački kutak", jedne večeri ugasila, rekla ja od suta ne pušim i to je to. "on-off"-ima struje, nema struje, prebacila prekidač i gotovo.

Citam vem neko vreme o cemu razgovarate u ovoj temi.I ja pusim paklu, dve skoro trideset godina.Na cigarete me navukao muz koji ne pusi preko 20 godina.On je zdrav, mladolik, lep, izdrzljiv....Ja sam jedva ziva, sasusena, umorna, umrtvljena, nezadovoljna.mislim da cete mi vi pomoci.Koristila sam Ziban 2000. i nije mi pomogao.Mislim da cete vi moci.Moja porodica ima tri clana.Ja sam clan koji pusi i gusi ostala dva.Predivno je poznavati vas!!!!!!!!

Citam vem neko vreme o cemu razgovarate u ovoj temi.I ja pusim paklu, dve skoro trideset godina.Na cigarete me navukao muz koji ne pusi preko 20 godina.On je zdrav, mladolik, lep, izdrzljiv....Ja sam jedva ziva, sasusena, umorna, umrtvljena, nezadovoljna.mislim da cete mi vi pomoci.Koristila sam Ziban 2000. i nije mi pomogao.Mislim da cete vi moci.Moja porodica ima tri clana.Ja sam clan koji pusi i gusi ostala dva.Predivno je poznavati vas!!!!!!!!

Dobrodosla! :)
Kad smo svi mi uspeli, sigurna sam da mozes i ti.
Prvi korak si napravila, cim si ovde, idemo dalje, samo napred! :heart:

:zag:Samo napred, nije teško, možeš ti to, trebaš samo sama sebi, a mi smo tu da te podržimo kad god treba.
Isti sam slučaj, staž nešto veći, količina popušenih cigareta ista...
Tri i po meseca nepušačkog staža - nema krize, nema razmišljanja o cigaretama, nema želje, nema pomisli...
I znaš kako se osećam? Puna snage, energije, imam višak vremena, onog vremena:"samo da sednem i popušim..." i sve miriše - zemlja, trava, jelo, parfemi, sveže opran veš...
Mnogo je lepo, ajde kreni, čekamo te:heart::heart:

Dobrodosla ramonda :zag: Kada budes htela da startujes javi, tu smo za tebe UVEK :heart:

zdravo dobri ljudi, davno me nije bilo pa rek'o da vam mahnem. :)

zapravo, moram da priznam da sam bio poklekao u jednom trenutku :blush:
al' trajalo je samo 10 dana... od tada je proslo par meseci (jun je bio), ja naravno ne pusim : proudagain:

eh da.
hbt nema zayebancije... chim uzmes dim, pljugu (navodno jednu)- propada.
mislio sam kao nema to shanse meni... kad ono medjutim.
dakle, nemojte eksperimantisati i junaciti se :)

ae... pozzz veliki

Pusila sam 17 godina,poslednjih nekoliko pre nego sto sam prestala izgledala sam kao ti,pusila 2 i po kutije dnevno,deca su mi stalno imala bronhitis, ja samo sto ne dobih astmu.Hvala bogu,ja sam nepusac skoro 9 godinica.Kad prestanes sa pusenjem,sve ti je lepse,vrati ti se culo ukusa,pa mirisa,zaboravis da su ti noge stalno bile hladne...A neznam zasto niko ne pominje sex,i tu se itekako oseca promena,na bolje,naravno.Zelim ti da uspes,misli na svoje dete i sebe,jeste tesko na pocetku,posle je sve lakse i lakse,a imas i nas ovde smo za tebe.

gaga33, zelim ti da uspes...ali cim ti brojis koji ti je dan!?
Ja sa, evo, pacijent. Ja vise i ne uzivam u cigaretama, nit vidim kad zapalim, niti koliko sam popusila toga dana, one poruke ne citam..a kad cujem da je neko umro, pitam..jel pusio? Obicno kazu..nije! I to mene ohrabri!
Nego cujem da oni u Crnoj Reci rade sa zavisnicima!
Toplo bih se preporucila, cim nisam u stanju da to sama presecem !
A stidim se! Evo, i sad se stidim i...pusim!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back