groovychick
Zainteresovan član
- Poruka
- 465
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa sto se ne javis?Sto mi je poznat naslov ove teme a i post kao uvod u temu![]()

Citam vem neko vreme o cemu razgovarate u ovoj temi.I ja pusim paklu, dve skoro trideset godina.Na cigarete me navukao muz koji ne pusi preko 20 godina.On je zdrav, mladolik, lep, izdrzljiv....Ja sam jedva ziva, sasusena, umorna, umrtvljena, nezadovoljna.mislim da cete mi vi pomoci.Koristila sam Ziban 2000. i nije mi pomogao.Mislim da cete vi moci.Moja porodica ima tri clana.Ja sam clan koji pusi i gusi ostala dva.Predivno je poznavati vas!!!!!!!!

Citam vem neko vreme o cemu razgovarate u ovoj temi.I ja pusim paklu, dve skoro trideset godina.Na cigarete me navukao muz koji ne pusi preko 20 godina.On je zdrav, mladolik, lep, izdrzljiv....Ja sam jedva ziva, sasusena, umorna, umrtvljena, nezadovoljna.mislim da cete mi vi pomoci.Koristila sam Ziban 2000. i nije mi pomogao.Mislim da cete vi moci.Moja porodica ima tri clana.Ja sam clan koji pusi i gusi ostala dva.Predivno je poznavati vas!!!!!!!!
Samo napred, nije teško, možeš ti to, trebaš samo sama sebi, a mi smo tu da te podržimo kad god treba. 

Dobrodosla ramondaCitam vem neko vreme o cemu razgovarate u ovoj temi.I ja pusim paklu, dve skoro trideset godina.Na cigarete me navukao muz koji ne pusi preko 20 godina.On je zdrav, mladolik, lep, izdrzljiv....Ja sam jedva ziva, sasusena, umorna, umrtvljena, nezadovoljna.mislim da cete mi vi pomoci.Koristila sam Ziban 2000. i nije mi pomogao.Mislim da cete vi moci.Moja porodica ima tri clana.Ja sam clan koji pusi i gusi ostala dva.Predivno je poznavati vas!!!!!!!!
Kada budes htela da startujes javi, tu smo za tebe UVEK 

Šta te muči?![]()

Juce sam popusila nekoliko...Koliko sam ljuta na sebe!
Evo, sad hocu da izgorim! Zapalila bih 3 odjednom...![]()