denden44
Početnik
- Poruka
- 44
Mirko, pročitala SVE postove jesenas, pila Tabex i posle 4 nedelje prodimila. Sada sam pročitala više od 1000 stranica drugog foruma i pripremam se da 2.1 pokušam ponovo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitaj ovu temu od pocetka,nikakav Kar ti ne treba vise.![]()
Mirko, pročitala SVE postove jesenas, pila Tabex i posle 4 nedelje prodimila. Sada sam pročitala više od 1000 stranica drugog foruma i pripremam se da 2.1 pokušam ponovo.
pet godina, jedanaest meseci i dvadeset i tri dana... (
cestitke luka,ti si vec i u mozgu nepusac,bravo za sve koji su uspeli i apel za one koji ce tek.Sto pre prestanite smrdeti svoju dusu sa onom prokletom drogom![]()
Hvala na čestitkama. Malo me plaši jedan drugar koji je propušio nakon 7 godina. Istina, eno ga opet je ostavio ima 2 godine...cestitke luka,ti si vec i u mozgu nepusac,bravo za sve koji su uspeli i apel za one koji ce tek.Sto pre prestanite smrdeti svoju dusu sa onom prokletom drogom![]()
I počinjem još jedan, ko zna koji po redu, pokušaj da prestanem...
Bolje da sam sebi ruku odsekao nego što sam zapalio prvu cigaretu, stvarno to mislim. Pi je*em ti klinca radoznalog!
Propao pokušaj