eee,hvala za pojacanje,ma da drzim ja cvrsto poziciju premda je juce bilo zestoko cak sam onog neprijatelja upalila na zar ali ne nisam se predala bacila sam ga i nastavila dalje.Hvala ti mnogo za savete ,tabex pijem a caj sam sasvim slucajno juce skuvala neznajuci kako sebi da pomognem pozelela sam da mi se smuci.Zanimljivo ni ja nikada nisam pila caj a on mi je pomogao
Ahaa, čaj je zakon

i ja sam ga slučajno otkrio i sad već imam ritual i solidno poznavanje čajeva.
Hit trenutni je zeleni čaj ( ali na meru, ne u kesicama ) sa malo limunovog soka. Nemoj da ubacujes kriske limuna jer iako lepo izgleda, kora citrusa je puna gadnih otrova
i danas se fino osecam .ako ti nije problem reci mi molim te jos koliko napada moram da ocekujem
Šta da ti kažem kad je sve individualno.
Ja sam i pored lekova, prve dve nedelje na mahove bio totalno van kontrole. Na poslu se zamalo pobio dva puta i ljudi nas razdvajali..drugi put sam namerno provocirao i na kraju napao čoveka bar 40 kg težeg i veličine čudovišta pa ti vidi dokle ide to ludilo.
ALI... nakon dve nedelje, napadi su počeli da se stišavaju i proređuju, sad su već retki ( jednom u par dana ) i slabašni. Tako je kod mene sa stažom od 15 god X 1 pakla dnevno ali drugarica koja je pušila manje od pakle, manje od 7 -8 god kaže da je 6 meseci sanjala cigaru.
Može da bude i zbog razlike u polovima. Kažu da žene generalno lakše odolevaju porocima ali se teže skidaju jednom kad se upecaju.
Ali opet sve se izdrži.
Šta znam, ja verujem u lilulice i drogice...uostalom, klin se klinom izbija. Da su moje krize potrajele još malo, sledeći korak bi bio da odem i nabavim recept za neki antidepresiv ili nešto što smiruje ali ti sama proceni gde si. Uostalom možeš da nazoveš Drajzerovu i pitaš za savet, oni imaju posebno odeljenje za pušače.
Ti si već pregurala onaj deo odvikavanja od nikotina, fizičke zavisnosti ( to traje samo 7-10 dana) a sada ti preostaje psihološka zavisnost...fale ti trenuci kad si navikla da isčiliraš / meditiraš / opustiš se uz cigaru, nagradiš se dimom i ne znaš kako ćeš bez toga, šta da popuni taj divni prostor i ugođaj.
Sve to razumem jer sam i ja tako.... ali ukapirao sam na kraju da je sve to u glavi. Savršeno je je svejedno da li u ritualnom opuštanju / samonagrađivanju pališ cigaru, bodeš se heroinom, jedeš sušene brabonjke mošusnog govečeta ...
ili piješ zeleni čaj.
Zašto to onda ne bi bio zeleni čaj, najzdraviji napitak na planeti ?

Tvrdim da je isti guš, samo mu daj šansu
i dali si popio sve tabletice tabexsa ,ima li mozda nekih nus pojava od njega
.I da ja se sigurno necu predati ali bice lakse ako mi neko pomogne.Ja imam duplo vise staza ,pusila sam koliko i ti ali ,ama nedam se ja .Ako treba prsaa u prsa
meni jako pomazu tudja iskustva zato PRICAJJJJJJ.I ispijajmo caj jer je on dobar saveznik u ovoj borbi
Pio sam tabeks i dosta je pomagao, nakon 3 nedelje sam prestao jer nisam više osećao potrebu i bio sam u pravu. Najgore je prošlo u tih 2 -3 nedelje i posle je bilo čisto psihološka zavisnost.