Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel citao neko onu knjigu Kako lako prestati sa pusenjem (ne znam da li je to tacan naziv), citala svuda kako je super i dobijem od drugara da procitam i nista, na mene to stivo uopste nije delovalo, meni je to cista glupost, ponavlja jedno te isto 1000 puta i sve se vrti oko necega sto svi znamo,a on udavi sa istim. Mozda je fora u tome sto sam je ja procitala vec kada sam prestala da pusim

Ja sam citala u fazama kada sam zelela da prestanem i delim tvoje misljenje NIJE UTICALO! Posle procitanje knjige sam otisla i zapalila cigaretu!
Ja sam imala nevidjeni stres i nisam zapalila i isto kao i ti ne mogu da ponovo prolazim kroz ovaj stres, sada moram da budem istrajna... ako pokleknem jbg.... ali nadam se da necu... pozzzzzzz

Han van Zem poslušala sam te i evo DIŠEM,DIŠEM,...Čestitam ti za 3 mjeseca(ja to zase sigurno neću nikad reći):besna:
OljA i ja spadam u one malobrojne valjda,koje knjiga nije takla,čak mi je toliko frustrirajuće napisana da sam oba puta dobila želju da dvije zapalim odjednom.
Vendika i Lucky znam ,znam nema izgovora,ali znate kako kažu :ko hpće nađe način ,ko neće nađe razlog,...pa i ja tako do sada tražila razloge a bogami dođe vrijeme da tražim načine,
Ljudi super ste ,šta bih ja bez vas

Mene prosla ona strasna kriza koja m ebila uhvatila za vikend, trajala je 3 dana i bilo je stvarno grozno, ali sam izdrzala i ponosna sam na sebe:D, sad sam u onoj normalnoj fazi kada mi padne na pamet da bih mogla zapailiti 3-4 puta u toku dana i to je to.

Inace, popila sam juce i danas kafu, tursku, jutarnju z arazbudjivanje i ok mi je "sela" i bez cigarete

Pozdrav,

E ovako sto se tice ostavljanja pusenja ja sam nova u svemu tome, pokusavala sam do sada dva puta ali bez uspeha:)
Sada pokusavam treci put, najvise sto sam postigla jeste da sam u roku od dva dna smanjila cigare sa kutije na 3-4 cigara dnevno i to uglavnom uz kafu. Bez toga da imam u medjuvremenu krizu i zelju da zapalim.
Ali se sad ovih 3-4 drzim kao nenormalna i nikako da se nagovorim da izbacim i tih par komada:D Pa me zanima da li imate mozda neke savete ..i da nabavila sam knjigu Lako je ostaviti pusenje - Alan Kar:neutral:

Podrzzavam te u odluci, bravo! Posebno mi se dopada shto nisi naveo godinu! :ok:

Ahahahaha mislio sam da niko nece provaliti :D Eee imam jedan problem ...inace pusim pall mall plavi i od pocetka ga nisam menjao,sad u prodavnici ima na snizenje neke cigare koje kostaju samo 50.din ja sam uzeo 3.razlicite kutije ''Fast Blue'', ''More'' i neki ''Goald Coast'' cisto da ne bih dao 140.din za jednu kutiju pall mall-a.Sad u grlu osecam neku ostrinu o_O Dal zato sto sam menjao cigare ili one nisu dobre.Pitao sam prodavca dali su one u redu on mi rece da je sve dobro i prodaje ih po toj ceni jer te cigare niko ne kupuje a u fabrici niko ih ne zeli nazad a on mora ih prodati po bilo kakvoj ceni.Sve u svemu u subotu uvece kupujem poslednju kutiju pall mall-a cisto da bih imao kad izadjem u klubu na zivu svirku .... pusim vec godinu i mesec dana i samo da znate koliko praznih kutija imam u nekom sanducetu.Izbrojao sam ih i udario sebi samar,koliko sam ja para bacio na to s****e OKO 700.eura. za te pare sam mogao da odem lepo na more desetak dana.:dash:

Majko mojaa,koja prehlada je mene uhvatila,da po...diš,
disati ne mogu,jedna nozdrva mi začepljena,na drugu lije neka voda a grlo....
užasavam se ustajanja ujutro a ono ne možeš ni pljuvačku progutati,
naljevam se čajom od nane+ med
kažu svako zlo za nešto dobro,možda ću lakše izdržati bez cigara
u jbt,ja opet zaboravila piti tabex:dash:

Ahahahaha mislio sam da niko nece provaliti :D Eee imam jedan problem ...inace pusim pall mall plavi i od pocetka ga nisam menjao,sad u prodavnici ima na snizenje neke cigare koje kostaju samo 50.din ja sam uzeo 3.razlicite kutije ''Fast Blue'', ''More'' i neki ''Goald Coast'' cisto da ne bih dao 140.din za jednu kutiju pall mall-a.Sad u grlu osecam neku ostrinu o_O Dal zato sto sam menjao cigare ili one nisu dobre.Pitao sam prodavca dali su one u redu on mi rece da je sve dobro i prodaje ih po toj ceni jer te cigare niko ne kupuje a u fabrici niko ih ne zeli nazad a on mora ih prodati po bilo kakvoj ceni.Sve u svemu u subotu uvece kupujem poslednju kutiju pall mall-a cisto da bih imao kad izadjem u klubu na zivu svirku .... pusim vec godinu i mesec dana i samo da znate koliko praznih kutija imam u nekom sanducetu.Izbrojao sam ih i udario sebi samar,koliko sam ja para bacio na to s****e OKO 700.eura. za te pare sam mogao da odem lepo na more desetak dana.:dash:

:) Samo da ti kazzem da taj prodavac nema pojma, te cigarete ne valjaju. Zato shto ne postoje DOBRE cigarete, sve je to gomilica otpada natopljena sr@&*(#@... inache, najlakshe je ostaviti u klubu uz zzivu svirku, kad god pomislish da ti se pushi, a ti pogledaj oko sebe, verovatno che neko zapaliti i eto - mishn komplited!

Majko mojaa,koja prehlada je mene uhvatila,da po...diš,
disati ne mogu,jedna nozdrva mi začepljena,na drugu lije neka voda a grlo....
užasavam se ustajanja ujutro a ono ne možeš ni pljuvačku progutati,
naljevam se čajom od nane+ med
kažu svako zlo za nešto dobro,možda ću lakše izdržati bez cigara
u jbt,ja opet zaboravila piti tabex:dash:
Batali i tabex i cigarete. Ochigledno nemash volje da pijesh tabex, pa je onda bolje da ga ne pijesh uopshte nego da neodgovorno koristish - bilo koji - lek. Prehlada je super, iskoristi je za dobro i nemoj pushiti.

Pipi jel onaj kantarion sto si pricala protiv depresije u kapsulama? Ubi me depresija....
Da li je moguce da ti se gomila sr... u zivotu desi bas taj mesec kada prestajes da pusis? Marfijev zakon....
Znam nikada nije dobar trenutak u zivotu i uvek ce biti stresa ali bas u trenutku kada odlucis da prestanes grrrrrrrr....
Inace i dalje samo palcemo skoro po ceo dan..... Slabo i spavam.... i pitam se dokle vise?

Pipi jel onaj kantarion sto si pricala protiv depresije u kapsulama? Ubi me depresija....
Da li je moguce da ti se gomila sr... u zivotu desi bas taj mesec kada prestajes da pusis? Marfijev zakon....
Znam nikada nije dobar trenutak u zivotu i uvek ce biti stresa ali bas u trenutku kada odlucis da prestanes grrrrrrrr....
Inace i dalje samo palcemo skoro po ceo dan..... Slabo i spavam.... i pitam se dokle vise?

Da, ima ga i u kapsulama i taj je najzgodniji za korishchenje. I zaista pomazze, meni bar jeste. Uz to, zbog plakanja i nesanice uzmi vitamin B. Ponekad je prosto smeshno kako se lako reshe neke tegobe koje imamo :) Ipak je pushenje ozbiljan atak na hemijski sastav tela, mora da prodje neko vreme da nam se sve stabilizuje i vrati u normalu a do tad mozzemo da se pomognemo raznim biljnim preparatima. A posle budemo kao ponovo rodjeni.

Da, ima ga i u kapsulama i taj je najzgodniji za korishchenje. I zaista pomazze, meni bar jeste. Uz to, zbog plakanja i nesanice uzmi vitamin B. Ponekad je prosto smeshno kako se lako reshe neke tegobe koje imamo :) Ipak je pushenje ozbiljan atak na hemijski sastav tela, mora da prodje neko vreme da nam se sve stabilizuje i vrati u normalu a do tad mozzemo da se pomognemo raznim biljnim preparatima. A posle budemo kao ponovo rodjeni.
Hvala ti puno. Polusacu, posto ne mogu stalno da budem na sedativima, sada sam ga vec preterala... Da na njih sam se navukla 2007 god kada sam bila prestala na skoro dva meseca da pusim, nesanica mi bila velikoa pa mi drugarica lekar prepisala tablete.... uh te carobne pilulice, smire te uspavaju itd.... ali se covek lako navuce, mada sam ja generalno tabletoman.... persen mi nije pomogao samo me je jos vise razdrazivao.... Tada sam poklelkla zbog sivh tih nuspojava... sad NECU, e bas za inat svima :) Joj nadam se da cu za koji mesec biti kao preporodjena..... Nisam ocekivala da ce ovako da me drmne jer sam se pripremala.... mesecima....

MA mi bivshi pushachi smo svi i bili pushachi zato shto smo ovisnichki tip lichnosti. :) Ako ti Persen ne odgovara, vidi u apoteci imaju neke biljne tablete za smirenje na bazi hmelja. One su koristile nekim ljudima kojima isto persen nije odgovarao, ja lichno nisam probala. Obichna voda je takodje chudo, ozbiljno ti kazzem. Ne chaj, sok ovo-ono, bash chista voda...shto pre ochistish organizam od toksina to se brzze reshish nuspojava. I svima ozbiljno preporuchujem klistir - lako se mozze izvesti u kuchnoj rezziji a preporodi organizam. Sprechava gojenje, bolove u kostima, zatvor i sve ostale simptome trovanja tela lechi velikom brzinom.

Pipi što se tiče tabexa,stvarno se samo ujutro sjetim u toku dana ništa,što znači da nemam želje niti za cigarom,...Kašalj me ubi,pluća me bole,nos curi,e u pm
Klistir bi baš trebala odraditi,možeš li malo detaljnije o tome
Danas je 22 dana odkadd nisam kupila cigare,jeeeeee
i naravno uz manja posrtanja toliko i ne pušim
Lucky ,neznam kako ti ne možeš spavati,ja odkad ne pušim ja samo spavam,liježem najmanje 2 sata ranije nego inače i spavam popodne što NIKAD nisam
Cicamaco nemoj se opterećivati ako ti se sad puše te 3,4 ti puši prestaćeš i njih kao i onih 20,opušteno,pozzzz

Ili je depresija...mozzda da vidish sa lekarom? Nesanica ne bi trebala da traje tako dugo.
Klistir- kupite u apoteci irigator, to je plastichna posuda sa crevom i dodatkom za klistir, i onda nedelju dana 2l tople vode ubacite u debelo crevo (ne zaboravite kremu da nanesete :)) tako shto posudu stavite da stoji visoko a vi se savijete tako da ramena budu nizze od prepona. i to je sve. Posle radite po potrebi. nema nezzeljenih posledica.

iskoristiću manično raspoloženje od jutros

nepusac.jpg

:hahaha:

pa da vidim dokle ću da izdržim,
možda omanem pa stvarno više i ne zapalim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back