gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Ali, sad me bas interesuje odakle si :rolleyes:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba ovdje mnogo filozofiranja. Pomoc u vidu iskrene preporuke i zelje da se istraje je uvijek dobrodosla. Psiholoski sigurno pozitivno djeluje kad se zna da iza sebe imate citavu armijui koji su uspjeli i koji vas bezrezervno podrzavaju. Bas ako se ne kaze nikome o resenju sa se prestane sa pushenjem ostavlja se opravdanje za neuspjeh. To je upravo nepovjerenje prema sebi. Ne treba se ni zaricati. Jednostavno u glavi zacrtati NE i toga se pridrzavati.buterfly:Iako nemam veliki nepusacki staz, moja poruka svima koje zele da se otkazu je-NE OCEKUJTE NISTA OD DRUGIH LJUDI, a najbolje i ne recite da se otkazujete, jer vam to stvara dodatni pritisak.Lepo je kad vas neko podrzava, ali je jos gore kad vam ne veruju ili vas obeshrabravaju. Ubedena sam da mnogo od nas nisu se ranije otkazali zbag toga sto nisu verovali u sebi, bar samnom je takav slucaj bio.![]()
Pozdrav!
ristob:Ne treba ovdje mnogo filozofiranja. Pomoc u vidu iskrene preporuke i zelje da se istraje je uvijek dobrodosla. Psiholoski sigurno pozitivno djeluje kad se zna da iza sebe imate citavu armijui koji su uspjeli i koji vas bezrezervno podrzavaju. Bas ako se ne kaze nikome o resenju sa se prestane sa pushenjem ostavlja se opravdanje za neuspjeh. To je upravo nepovjerenje prema sebi. Ne treba se ni zaricati. Jednostavno u glavi zacrtati NE i toga se pridrzavati.
Nadam se da ste se bar malo nasmejali mojim pravopisnim i jezicnim greskama, ali kako Marfi kaze sto vise krijes vise se vidicodemaker:Obziorom na izraz "tutun" - problem iz Makedonije?
Nebitno, drzi se i javljaj napredak.
Taman posla.buterfly:Nadam se da ste se bar malo nasmejali mojim pravopisnim i jezicnim greskama, ali kako Marfi kaze sto vise krijes vise se vidiNisam mislila da je vazno odakle sam, jer sam mislila da se mozemo razumeti nekako.
Da, ja sam iz Makedonije. Mislim da to nije problem?
Ma kakav problem - samo sam bila radoznalabuterfly:Da, ja sam iz Makedonije. Mislim da to nije problem?
Code je psihologbuterfly:Codemaker, kako si lepo i precizno opisao psihologiju pusaca,
buterfly:Tek sad primecujem koliko ljudi pusi, a ranije nisamSamo, mene nisu tako "postovali" nego nesto kao" pa kako si tako odjednom ostavila cigare kad si pusila po kutiju dnevno, mozda neces izdrzati, trebalo ti je prvo namaliti..." a na to cu ja -pa nisam mogla, kod mene je ili ich ili brich za sve ne samo za ovo. Doduse ovo je bilo samo jednom, dalje nisam ni pricala da vise ne pusim,a malo ko je i primetio,
Ne znam zasto ljudi toliko sumjaju u nas, ali definitivno to ima veze sa samopostovanjem i samopouzdanjem.Pa pricali smo ranije o tome, ali eto opet se ponavljam.
Pozdrav!
Tako je radio i Ivo Andriccodemaker:Hm, svaka cast - prvi puta cujem za varijantu jedna cigareta....
Ako stvarno tako mozes, nema problema, predpostavljam...
Klizav ti je to teren, milaEliot je sreda:Ja vec godinu dana pusim cigaretu na dan.
I to onako uvece...kad zavrsim sve obaveze, sednem i skuvam sebi kafu. E onda zapalim. I prija mi. Skoro da mi je to kao neki ritual.
Preko dana ne osecam potrebu za cigaretom.
Nadam se da ce na tome i da ostane.
Harmony:Klizav ti je to teren, mila
Lepo zvuci, ali pazi da se ne okliznes...