Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.503
Odma ti kazem s knjigom nema sanse..nece ni pogleda hrana kao lek koja stoji na stolu..samo svet cita bre nemam zivaca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Georgejune, odmah da ti kazem da zaista nema svrhe ako ona sama nece. Imam takvu istu osobu kod kuce, koji kad god pomenem ostavljanje cigareta on kaze:"Ostavi me na miru, ti si prestala super a mene pusti!" Tako evo vec 9 meseci. Prestala sam da ga smaram, jer vidim da ne vredi!
Bravo.Pola tri je, a ja jos blejim. Ubi me ova nesanica.
Jos uvek sam NEPUSAC!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Pola tri je, a ja jos blejim. Ubi me ova nesanica.
Jos uvek sam NEPUSAC!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo tako nastaviteBravo.
I ja evo.trinaesti dan NEPUSAC.Neverovatno kako je lako bilo...
A priznajem i da je pijaca puna breskvi,dinja,lubenica,sljiva...pa imam zanimaciju sta sa rukama i ustima :-)
Ja prestala da pušim 11.07.2011. u 11 h (pomislila sam da je možda trebalo da čekam novembar...) posle 25 godina. Ovoga puta uz knjigu Alena Kara, i počinje da me hvata frka što je ovoga puta bilo tako lako
Sve me strah da me ne spopadne "nešto" iza nekog ćoška i natera me da ponovo propušim...
Imala sam jednu nesrećnu epizodu sa Zybanom, pre 5 godina, koja je bila prava noćna mora. Od glupog Zybana, i njegovih onoliko neželjenih efekata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, prošla sam pravu apstinentsku krizu, sa trešenjem i glupostima, i sve vreme se borila sa suvim ustima i totalnom nesanicom, i tokom 9 meseci prividnog nepušenja i mučenja (sanjala sam cigarete, žudela sam i dalje da pušim), palila sam ponekad onu "u društvu", ako sam pila neki alkohol. I posle svog tog maltretiranja na kraju sam ispala prava
I još sam se ugojila, u godinama kada to nije više tako lako skinuti...
Sada imam problem sa zadržavanjem tečnosti - ova vrućina me tera da pijem više nego inače (a i inače pijem oko 2 l dnevno), a i nervoza koja me uhvati kad sam u situaciji u kojoj bih obično zapalila cigaru me tera da pijem... Ima li ko neki predlog?
Osećam se bedno! Potpuno ste me izignorisali! A danas mi je nedelju dana od kada ne pušim...
Draga, izviniOsećam se bedno! Potpuno ste me izignorisali! A danas mi je nedelju dana od kada ne pušim...
Osećam se bedno! Potpuno ste me izignorisali! A danas mi je nedelju dana od kada ne pušim...
Dve nedelje nepusac...
Ali...
Malopre sam imala krizu,samo takvu(nicim izazvanu)i uzela sma cigaru i upaljac i pobegla napolje,bilo me sramota da me deca vide.Sela ispod drveta,naslonila se i uzmem onu cigaru,pomisljam kako ce biti uvuci prvi dim posle dve nedelje...i ono...gledam je,bas je gledam,bas bas je gledam i taman da je stavim u usta,kad neki glasic u mojoj glavi krene da mi govori sve i svasta...kako sam beskarakterna,kako sam ovo,kako sam ono...postidim se sama sebe,bacim onu nezapaljenu cigaru sto dalje od sebe....i eto...to je to.
Hm...sta li je sledece?![]()
Pozdrav svima
Ja sam jednom uspela da ostavim cigarete na skoro dve godine. U pitanju je bila opklada, ko prvi zapali cigaretu izgubio je. I u meni je proradio inat, bacila sam pola kutije, upaljač, tabakeru... Treći dan je bio najgori, kad se samo setim... Ali onda sam sela na biciklu i vozila se do iznemoglosti, tj. do vikendice gde sam provela narednih par dana, do sledeće krize, a onda opet bicikla da iznemoglosti, tj. do kućei više nije bilo takvih problema. Međutim, čim sam dobila opkladu pala sam
i sada sam social smoker
![]()
Dragi moji nepusaci...lepo je pobediti uspehe sa vama,ali i poraze.
Poraz...
Nema opravdanja to znam(samohrana majka troje dece,zivim u kuci sa mamom i tatom...stres,stres,pa malo nervoza,pa depresija,pa opet stres...ali znam...to nije opravdanje ),to sto sam uradila,uradila sam svesno.
Veceras...21.30...cigara i ja...druzile smo se citavih pet uvlacenja,nakon toga sma je ugasila jer mi je bila odvratna.Kao da mi je neko napunio nos i usta ugasenim opuscima.Nije bas da se osecam jadno i bedno(ipak sma je ugasila na pola),ali svejedno...nisam bas ni ponosna na svoj postupak.
Posle 16 dana...pola cigare...Znaci li to da prelazim u pusace ili sam jos uvek u "igri sa nepusacima"
![]()