Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim novim članovima nepušačkog kutka ( a i starima ako navraćaju):)
ja sam cigarete ostavila pre dve godine i nikad ih nisam otada poželela, niti sanjala, prosto je to za mene bila završena priča
preksinoć mi je bilo jedno sasvim posebno veče, u posebnoj atmosferi i sa alkoholom.
poželela sam da to veče pušim i pušila sam-popušila sam 4-5 cigareta, kao da ih nikad ostavljala nisam
sutradan, a evo i danas-kao da ih nisam ni zapalila...
sve je u našim glavama-tu je odluka
kao što sam odlučila da više ne pušim(posle 30-godišnjeg pušačkog staža), tako sam pre neko veče odlučila da to veče i samo to veče budem "nevaljala"
izborite se sa sobom i ceo svet je vaš!!!
samo napred!!!

Ovo nikome ne bih preporuchila. Uglavnom se zavrshi tako da posle "samo jednog dima" ljudi propushe. Bolje je ne igrati se s tim. Imala si sreche da te nije povuklo.

potpuno si u pravu Pipi...
setila sam se i tada tebe, ali sam rizikovala i imala sreće
ne preporulujem ni ja nikome da to proba
ali ovo mi je nekako mesto gde sam to morala da kažem, "Kutak" je meni mnogo pomogao, ne bih bez njega uspela da prestanem i došla sam da se "ispovedim", valjda će mi biti oprošteno...

potpuno si u pravu Pipi...
setila sam se i tada tebe, ali sam rizikovala i imala sreće
ne preporulujem ni ja nikome da to proba
ali ovo mi je nekako mesto gde sam to morala da kažem, "Kutak" je meni mnogo pomogao, ne bih bez njega uspela da prestanem i došla sam da se "ispovedim", valjda će mi biti oprošteno...

Auuuuu, imenjakinjo......ja se nikad....ali nikad ne bih usudila na ovako nesto, jer znam da su sanse 80 prema 20 da cu nastaviti kao da nista nije bilo i u roku od 10 dana dogurati do 2 pakle dnevno.

Meni je ovo samo jos jedan dokaz da taj djavolak uvek ceka u zasedi na povoljnu priliku. Sreca tvoja, pa te nije povuklo dalje.

Inace veeelika podrska svima koji se trude. :super:

Slabo sam na forumu, pa slabo svracam i ovde, ali vas ne zaboravljam :kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back