Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tacno! Trebali bi svi koji su zainteresovani za ovu temu (a ima ih dosta), slobodno dodju i porazgovaraju sa svima nama zbog cega jos uvek nisu uspeli, ili nisu skupili hrabrosti da otpocnu ovu ozbiljnu borbu! Nije tesko, videcete. Ima nas ovde dosta koji smo "padali" nekoliko puta, ali uz podrsku dobrih ljudi sa ovog foruma, i uz vasu dobru volju, samo napred!!! Pozdrav svima narocito bivsim pusacima!
I jos nesto veomaaaaaaaaaa vazno danas mi je 12 dana!

Iskreno mene nema zato što me je sramota da priznam da sam posle 3 meseca ne pušenja počela ponovo i iskreno sad bih tukla sebe:sad2:
Izgleda da sam ipak kukavica-čim sam pronašla posao počela sam ponovo da pušim.Iskreno sad se ponovo lomim i svađam sa sobom jer mi to stvarno ne treba.
Nije me bolela glava,nisam se toliko zamarala,uspela sam da dodam neko kilo i da po prvi put budem zadovoljna svojim izgledom a sad opet ista priča -sve je to nedostatak mog samopouzdanja-mogla sam da se izborim sa sobom tad i nadam se da ću moći ponovo-skupljam hrabrost za ponovni okršaj ali nadam se ovaj put zauvek:ok:

Tanja, skoro svi smo imali padove...nije problem u tebi, problem je u cigaretama. Nemoj sebe da obeshrabrujesh, samo se josh odluchnije usprotivi njima. Sada dodaju sve vechu kolichinu amonijaka u cigarete i josh neke sastojke koji u kombinaciji stvaraju ozbiljnu zavisnost. Medjutim, ne i nepobedivu. Pa shta ako nije uspelo iz prve! Uspeche iz druge, treche...bitno samo da nikad ne odustanesh.
Nije sramota ne uspeti iz prve. Shteta je odustati. Uostalom, taj prvi pokushaj ti je pokazao da MOZZESH da pobedish, analiziraj situaciju koja je dovela do toga da ponovo propushish i samo reprogramiraj svoju motivaciju, to je rad na pobedjivanju psihichke zavisnosti.
Mozzesh ti to, a i mi smo tu da pomognemo koliko god mozzemo.
Ako prochitash temu od pochetka, videchesh koliko ljudi je prestajalo pa ponovo pochinjalo i vrachalo se medju nepushache. Mozzda ti njihova iskustva pomognu a mozzda i tvoje iskustvo nekome pomogne, tako da sam jako srechna shto si tako hrabra da se javish! :zag:

Da da, Lamar jesam ledolomac, ha ha ha!!!
Draga Tanja, nemoj da razmisljas negativno, da ne ponavljam sve sto je Pipi rekla. Ali evo ja sam prvi primer koja je pokusavala nekoliko putai uvek se vracala, ali posle vrlo kratkog vremena ponovo temi, i ponovo ostavljala cigarete. Nemoj samo da odustajes, e onda nema pomoci. Ali cim si ti na forumu imas ti dobru volju, i nemoj da mislis da nemas samopouzdanja. Samo napred mi smo svi uz tebe!!!

stvarno vam se divim zato što ste mogli i možete bez cigareta.
ja pokušavam ali to jako slabo ide.

Kad jednom uspes, onda mozes i ti, i to zauvek bez njih.
Na svaki nacin pokusaj, i koliko god puta moras pokusaj.
I jednom mora da uspe. Nije jednostavno uopste. Ali nije nemoguce.
Citaj temu od pocetka, od sredine, od kraja... Citaj bilo kako, i razmisljaj o tome...
Primeni nesto sa teme, primeni nesto svoje, pisi nam o tome...
I povuci ce te u jednom trenutku da ponovo probas.
I mozda uspes bas tad.
A onda cemo se svi mi diviti tebi.
:bye:

U pravu je Lamar! Ja sam za sebe mislila da sam zaista beznadezan slucaj. Pokusavala sam bezbroj puta, i nista, citala temu, citala knjige. Nemojte dozvoliti da vas lekar opomene da zaista morate da ostavite to djubre, onda je malo nezgodno. Ucinite sve za svoje zdravlje, za sebe. Sve je lepse i mirisljavije bez cigareta. Kada covek izdrzi 20-tak dana, oseca neopisiv miris i hrane, i kafe... Nikada ne treba odustati. Upravo ono sto ovde kazu ljudi, pokusavati i pokusavati, jednom mora da uspe! SRECNO!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back