Morticia Addams
Zainteresovan član
- Poruka
- 104
A ja mislila da idem u Grcku na more. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

))
)) ) Ja prosto obozavam Grcku!
) Ja prosto obozavam Grcku!  )
)

)
) )))))
)))))

(valjda su datumi na krstarici dobri?))
 (valjda su datumi na krstarici dobri?))

(ONI opasno mirišu na duvan
 (ONI opasno mirišu na duvan  Ma samo puše majkeimagaspalim
 Ma samo puše majkeimagaspalim  I još merače
 I još merače  )
 )  

Hvala gurmanci, takođe! (nije mi dao verenik da se dočepam neta, bio neki kafe Antidot se zvaše, tamo  u Grčkoj, na 5 minuta od naše vile, ali mi je pretio da će da pobegne s nekim Grkom ako pipnem tastaturu
Hvala gurmanci, takođe! (nije mi dao verenik da se dočepam neta, bio neki kafe Antidot se zvaše, tamo  u Grčkoj, na 5 minuta od naše vile, ali mi je pretio da će da pobegne s nekim Grkom ako pipnem tastaturu  
  )
 ) 
  Kako se kaže - upozoren - spasen
 Kako se kaže - upozoren - spasen  Bolje da znate, pa da ih  se čuvate
 Bolje da znate, pa da ih  se čuvate 
gurmanci:Bravo srce!
Sad je prosla fizicka kriza, samo pazi da ti ne padne na pamet da mozes ipak samo jednu. Ne zaboravi da smo zavisnici, da APSTINENTI, ALI ZAVISNICI (Pikax, ispravljaj ako gresim).
Pozdravi brata, pa nek nam se javi, a ti ostajes clan grupe za podrsku novim nepusacima, zar ne?
Mnogo mi je drago zbog tebe
KISSSSS

)
) ))))
))))

i-haj! naravno da može
 i-haj! naravno da može  Dan po dan, i eto!
 Dan po dan, i eto!  Meni je najteže bilo prvo jutro bez kafe
 Meni je najteže bilo prvo jutro bez kafe  kad se to preživi, sve je dalje laganica 8)
 kad se to preživi, sve je dalje laganica 8) 

dođite da se mirišete s nami
 dođite da se mirišete s nami  ponjuškajte ovaj kutak oT promincli
 ponjuškajte ovaj kutak oT promincli 

dr:Podaci koji upozoravaju:
-NI-
NIJE KASNO DA PRESTANETE SA PUSENJEM !
 )
) Ono sto nama sad treba da nam dr kaze, koliko je potrebno da prodje vremena da nam se "ocisti" organizam od toksina i katrana i svega sto se nakupilo tokom godina pusenja (kod mene cca. 18 godina) i mozda neke preporuke kako da ubrzamo oslobadjanje od tih otrova koje smo unosili.
 Ono sto nama sad treba da nam dr kaze, koliko je potrebno da prodje vremena da nam se "ocisti" organizam od toksina i katrana i svega sto se nakupilo tokom godina pusenja (kod mene cca. 18 godina) i mozda neke preporuke kako da ubrzamo oslobadjanje od tih otrova koje smo unosili.
 )))))
)))))
 Ne dajte se obeshrabriti decenijama!!! Svakog dana vaš organizam će se obnavljati, i to sve brže kako vreme bude odmicalo!
 Ne dajte se obeshrabriti decenijama!!! Svakog dana vaš organizam će se obnavljati, i to sve brže kako vreme bude odmicalo!  )
 ) 

www.zamirisimo na promnicle.com
 www.zamirisimo na promnicle.com