Neprijatnost u pabu

Prvi put sam išao u jedan pab u BG-u. Kada sam naručio čaj, šanker me je pogledao čudno, kao da sam došao go u pub, a ljudi koji su sedeli pored mene su počeli da se cerekaju. Izgleda da sam se sjebao za mesto za izlazak.
Следећи пут наручи црни чај, без шећера.
Сви ће одмах мислити да си фаца.

Prvi put sam išao u jedan pab u BG-u. Kada sam naručio čaj, šanker me je pogledao čudno, kao da sam došao go u pub, a ljudi koji su sedeli pored mene su počeli da se cerekaju. Izgleda da sam se sjebao za mesto za izlazak.
Nemoj se sekirati.Musta ti nisi pogresio u narudzbine,vec oni oko tebe koji su se smejaliNemaju pojma sta je Bon ton.U stvari su bezobrazni.Za konobara se moze reci vise stvari da se iznenadio.Posto je nav ikao na tu bagru oko sebe,mozda je pomislio,"Gle ima i normalnih ljudi".

Youre The Best I Love You GIF by Jelene

prvo PUB je engleska izmisljotina i tacno je da englezi locu (i to ne samo pivo i nimalo malo)
drugo CAJ je takodje engleska izmisljotina (na zapadu)

Genralno PUB bi takodje morao da ima caj i kad nije five o'clock (tea) ;) ako si dosao u 5 popodne red je da ti se ponudi tako nesto

Posto je sve u duhu engleske, pogresio si sto nisi narucio ENGLESKI CAJ, koji naravno dolazi sa mrvicak mleka! I nemoj da te prevare - to je CRNI INDIJSKI CAJ a posto je Indija bila kolonija u doba otkrivanja caja naravno da nije indijski nego ENGLESKI.

---------
paralela:

kafa je u italiji - italijanska
u grckoj - grcka
u srbiji - turska
a u turskoj (ustanovljeno iz prve ruke) se pije CAJ!

------
zabavni momenat: medju englezima ide rasprava koja traje nekoliko vekova: da li se caj sipa u mleko ili se mleko sipa u caj? To da zabavis drustvo u PUB-u.

Poslednja izmena:
Prvi put sam išao u jedan pab u BG-u. Kada sam naručio čaj, šanker me je pogledao čudno, kao da sam došao go u pub,
Ali nije bio bezobrazan?
a ljudi koji su sedeli pored mene su počeli da se cerekaju. Izgleda da sam se sjebao za mesto za izlazak.

Ako se nešto desi posle toga - posle tvog naručivanja čaja, ne znači i da je i zbog toga - zbog naručivanja čaja

Možda je razlog njihovog smejanja to što je neko ispričao smešnu anegdotu.

Omašio si pab očigledno.

Kod nas na Obilićevom gde de skupljaju motoristi, od njih neki prilično prgavi momci, vazda neki od njih naruči čaj.

Imaju odličan čaj.

Back