Sto s' se udavala, ako 'oces da zivotaris? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

baki 75:@ Betty
nije tesko , to sto si navela sve sam koristila kao odgovor raznim ljudima. Svekrva je stalno to pitala, prilikom SVAKOG SUSRETA, (ziveli smo nas dvoje i pre vencanja zajedno), ja sve fino bicet obavesteni , znacete, ima vremena ...a ona kaze kako ima vremena , ja imam vec 61 godinu, pa sve moje prijateljice su vec bake, setaju unucice samo se vi tu premisljate...i onda postaje napeto...![]()
Mislim, dok je dospeo za ženidbu vi već zanemoćali

Hellen:А кад сам се развела онда је следила следећа серија питања забринутих драгих ми баба-комшијки:
''Јуууу...па јел пио?''
''Јел те туко?''
''Па кад није, што си се онда развела?''
(![]()
![]()
)
pa stvarno.....jel smaro?
mora da je smaro.
zasto tako drzis dete, zasto je napolju, hladno joj je, sigurno je gladna, podoji je, zasto joj nisi obula carapice (i uzme carapice i ona ih obuva detetu :shock: ) i sve tako... Ja sam je samo gledala ispod oka.
Mojoj drugarici je to vec drugo dete i verovatno ona vrlo dobro zna sta je najbolje za njenu bebu. Ti lokalni dusebriznici mi najvise idu na zivce. apache:Pitanja koja su me do skora nervirala, sad sam vec oguglala...U stvari vise su konstatacije....
Zivis sa deckom?!
Aaaaa obnovila si godinu...
E, Baki, a što kontracepcija kada ste već i u braku ?!? :shock:baki 75:Da bi s iznenadjivali takvi kao ti!!! A i znamo za kontracepciju...![]()
Zato sto sam se do sada dovoljno mucila,i stvorila i hocu da uzivam u zivotu...... :grin: :grin: :grin:Gazdarica:Sto s' se udavala, ako 'oces da zivotaris?![]()
carolina 212:, kako to da nisi izasla sa deckom, pa jel sve u redu... ufff, sad sam se iznervirala!

Ove najbolje obozavam.Sandy_BG:Uzas! Ja sam primetila da devojke masovno, kako te koja upozna, posle par reci odmah pita "jel imas decka?"..to me strasno nervira, valjda da verifikuju odmah jel vredis ili ne...
zajedno ste ceo dan, moraš da daneš dušom
) - "eno ga kotkuće, vezala sam ga lancOm za sto oda računara da nigde ne mrdne"

i onda kad ljudi vide da i vi imate neki problem, da vam zivot naravno nije savrsen, onda im je potajno drago.. A ako provale da ste "savrseni", oci bi vam iskopali od zavisti i ljubomore :?
20% pitaju samo iz ciste radoznalosti, ostalih 80% zato sto im je drago sto imate neki problem
baki 75:Pisite vasa iskustva, kako ste se ponasale i osecale zbog raznih neprijatnih pitanja ako ih za vas ima. Mene licno nervira zadiranje u tudju privatnost.