NEPRIJATNA PITANJA

Hellen:
Ма какав секс!
Колико бих тек мршава била када бих се трошила и том непотребном физичком активношћу као што је секс?!
Опште позната ствар је да мршавице и нису нешто за те ствари....

pa da...a nisu ni za nosenje drva, muzu krava...

Hellen:
Ма какав секс!
Колико бих тек мршава била када бих се трошила и том непотребном физичком активношћу као што је секс?!
Опште позната ствар је да мршавице и нису нешто за те ствари....

:lol: Ičeznula bi od toga napora, pa da..:P
Al pazi, ako se neko i zayebe da te nosi na duši - nateraj ga da ti obeća da s nećeš ni preznojiti :P

Betty:
:lol: Ičeznula bi od toga napora, pa da..:P
Al pazi, ako se neko i zayebe da te nosi na duši - nateraj ga da ti obeća da s nećeš ni preznojiti :P

Па морам да мислим на себе. Знаш како то изгледа кад се баш и заломи понекад тај...тај секс? Само кажем:''Душо, ја не смем да се трошим!'' и само легнем, а он ако оће нек ради шта зна....
Ја ништа теже од лепезе не смем да подигнем!

da stvarno jesi, ne bi ganjala i Helen i mene preko cele strane i zabadala nos u sexualne zivote ko poslednja prostakusa...

over and out..poslednji put ucestvujem u necijem pokusaju da ispadne cool...

Betty:
pa šta - kad je neko preterano mršav ja pomislim (ne baš odmah, ali ako krenem da razmišljam o tome!) da je ili anorexia neurosa ili junkie varijanta .....mislim, ZAŠTO bi se neko lišavao obroka a da je pri zdravoj pameti? :? Meni, osvedočenom hedonisti, to nikako nema smisla :) (ali ja ta pitanja ne postavljam)

pa koji su vaši razlozi, Black i Lina Bg? Otkud?

zaista mislim da za eXtremnu mršavost nema pravog opravdanja
a odakle ti ideja da se lisavam obroka.. oces samnom u neku kavanu, da vidimo koja ce vise da pojede :D
(ne, nemam bulimiju, uzivam u carima dobrog prejedavanja... ;) )
tako sam se rodila... sta da radim.. svi su mi u porodici takvi.. nisu bas premrsavi, ali nikad niko nije bio debeo...

nj@nj@:
Al si ti plitka, ja bi tebe ***** i ***** sve dok ti ne bi doslo iz doopeta u glavu.

Kume ako ti je "Dobro jutro!" pitanje sto si iza njega stavio uzvicnik, a, to nije ispravno, moze Hellen odmah packe da ti udari.

oh, stvarno?
zo, ima razlike izmedju neprijatnih pitanja i debilnih konstatacija...

baki 75:
:shock: Naravno posto smo se vencali sad svi gledaju da li sam trudna, pitaju kad cu, vreme je, al jutros doziveh od coveka-rukovodioca s posla koji je pri tom dosta stariji, ima vise godina od mojih roditelja da me tako nesto pita. Osetila sam se malkice nelagodno, prvo nisam ocekivala, drugo na poslu je faca, trece imam respekt prema njegovim godinama...fino sam rekla da nema nista novo...Ok, mi nemamo jos decu jer ih do sad nismo ni hteli...Ali ipak je to intimno pitanje, sta ako neko ne moze da ima decu, jel treba medicinske rezultate da nosi sa sobom u dzepu, da bi dusebreznicima pokazao crno na belo o cemu se radi...

Pisite vasa iskustva, kako ste se ponasale i osecale zbog raznih neprijatnih pitanja ako ih za vas ima. Mene licno nervira zadiranje u tudju privatnost.
Pa ljudi su zaista neverovatno radoznali...sta mislis draga moja kako je meni kad pocnu da me pitaju a zasto ja nemam uopste dece...i to neko kome se to stvarno ne tice...ako kazem nisam ih htela ispascu sebicna...ako kazem da ne mogu da ih imam iz zdravstvenih razloga ispascu jadna bolesna....pa kao neko sazaljevanje...nasmej se i kazi da decu jos ne planirate...prvo cete na put oko sveta...nek se onda pitaju nesto drugo..odakle vam pare?

Betty:
pa šta - kad je neko preterano mršav ja pomislim (ne baš odmah, ali ako krenem da razmišljam o tome!) da je ili anorexia neurosa ili junkie varijanta .....mislim, ZAŠTO bi se neko lišavao obroka a da je pri zdravoj pameti? :? :) (ali ja ta pitanja ne postavljam)

pa koji su vaši razlozi, Black i Lina Bg? Otkud?
Betty neces nista doznati tim pitanjem! Ocigledno da se i Lina i ja preterano yebemo pa i pored prezderavanja i dalje ostajemo mrsavi. Mogao bi vola da pojedem . Mislim sta reci, devojka stvarno lepo izgleda. A sto se mene tice, mrzim devojke koje, kad upoznaju mladice na prvom mestu gledaju dal su nabildovani i lepo izgledaju, a o tome kako oni razmisljaju, uopste ne obracaju paznju. Prema tome zabole me sto nisam nabildovan. Ne kazem da izgled nije bitan, al ipak ...

ariela:
Pa ljudi su zaista neverovatno radoznali...sta mislis draga moja kako je meni kad pocnu da me pitaju a zasto ja nemam uopste dece...i to neko kome se to stvarno ne tice...ako kazem nisam ih htela ispascu sebicna...ako kazem da ne mogu da ih imam iz zdravstvenih razloga ispascu jadna bolesna....pa kao neko sazaljevanje...nasmej se i kazi da decu jos ne planirate...prvo cete na put oko sveta...nek se onda pitaju nesto drugo..odakle vam pare?

Pozz
ja nisam za varijantu da ljudi koji ne mogu imati dete to kriju, al naravno podrazumeva se kad ce se i kome reci...mada poznajem neke koji otvoreno pricaju o tome, svima iz okoline valjda iz razloga nikad se ne zna ko moze da ti pomogne...
u svakom slucaju sto kazes svako ce uvek u bilo kojoj situaciji imati komentar tj. pravice pricu prema svojoj zamisli... :roll:

hanibaI77:
skvo a ti kao ne znas sta ide posle tog pitanja? :roll:

haha...ne znam stvarno...ja nemam ni prvo dete, a i za njega me ne pitaju. :lol:
pitaju me nekad za decka. za postdiplomske. ja kazem nemam...ne idu nikako. sta ja znam, valjda sam odrasla uz radoznalu i dobronamernu babu pa mi ne smeta.sto ta voli sve da zna!
anyway, poenta je da normalno postavljeno pitanje samo po sebi nema razloga da nam smeta. neodobravajuci komentar, kojim nam neko soli pamet, osudjuje nas, sazaljeva nas...naravno. to se vec odyebe jednom zestoko tako da nauce da se ponasaju.ja cak i ne upraznjavam zayebanciju i neko vrdanje u tom slucaju, tako ce samo ponovo da smaraju...ozbiljno pokazem da mi smeta... ako je neko blizak stavim mu do znanja vrlo direktno i eksplicitno sta mislim o takvim mudrovanjima.

normalno da postoje i ocigledno zlonamerna, neuvidjavna i nepristojna pitanja "poput tog jel vama nesto fali kad ne mozete da imate decu?" ...s tim sto ja tu vrstu nisam dozivela kao temu ove emisije...to su vec krajnje nevaspitane, glupe, neuvidjavne, a ponekad i maliciozne osobe...to je vec drugi film...

Back