Ja sam ni belo ni crno...
Znaci licno sam za to da domaci gosti ne kupuju kartu za prevoz, ali znam da je to dobar prihod, jer moji gosti ispucaju dobre pare ,isto kao ja za mesecnu, za samo jedan ili dva dana..
Opet, ja licno sam par puta prosao kao iz Sapca, tako se pogodilo , tip ispred nas 20 bez karte, kaze ja sam iz Sapca kod nas je gradski besplatan, i kontrolor vidi da nas ima bez karte i pita ko je jos iz Sapca na sledecoj silazite....Ima puno Sapcana u BG, kad se postavi ovako pitanje, bar tada je bilo ,sad i nema toliko..
Nema tu nekog cara, ustede...
Ja licno sam par puta platio dopunsku kartu, tj kaznenu kartu, tako da mu to u duzem vremenu dodje na isto...
To ti dodje kao mala skola Srpskog mentaliteta....i dobro je to sto je skola....jer isto ti je u svim drzavnim ustanovama, ima da blejis 2 dana i da nista ne odradis, ako nemas tu mesavinu zvake plus bezobrazluka i zahtevnosti....
Ja probao , i stvarno vazi , sto si veca ovca, to se vise okupi vukova.....rekoh pa da vidim dokle ce da ide bezobrazluk, i da vam kazem ide do toga da dva puna dana cekas i ne odradis posao, svi preko reda ili sta vec...
Tako da sve ove naivne price kako se ocekuje postovanje zakona i reda su mi bez veze...
Isto kao i na onoj temi o porezu za freelancere....kad neko krene o tome da treba bezuslovno postovati zakon u drzavi gde predsednik u skoro svakom govoru govori da licno namerava da krsi svoja ovlascenja i da se mesa u sudsku , policijsku , ekonomsku vlast....
Kad neko pocne da se prose.rava o postovanju zakona u takvom okruzenju ili je pi.zda ili je licemer, nema trece...ili je glup kao tocilo...
Ili je kao ja, u trenutku proverava gde je drustvo , a drustvo je uvek na granici izmedju totalnog lopovluka i totalnog licemerja, kao i uvek sto je bilo...
I MZ odnosi su isto....
Bar 10x je veca sansa da ostavis odlican utisak ako ti radi mig i lazes i vickasto si prevarant nego ako si Perica, jel ovo pupak...