Carobnjak iz voza
Zainteresovan član
- Poruka
- 178
Verovatno je otpusten.Taj nikom dobro nije zeleo sto je mogao da zakljuci svaki pacijent koj je bio kod njega na makar 1 kontroli.Ako nekim slucajem nije nameravam da se pobrinem za njega.Tokom razgovora upotrebljavao je one kavgadzijske fore:trzne rukom i kaze sa je bilo sta me gledas narkomane...Dali je to lekar?Odakle mu diploma?Jel tako i sa profesorom svoim razgovarao?

"nemoj da im priznajes nikako,boli te uvo!" a ja kao neki klinac ih i saslusao.Ma reci cu pre biopsije nekome pa neka me posle i jeb sto to nisam rekao ranije....bacio sam se na dijetu i sve ostalo sto ide i dosta se informisao o svemu.Sigurno vam zvucim malo sashavo ovako pocetnicki ali sta cu...neverovatno kako sam pao u depresiju kada mi rece da sam hcv,mada sam se i ranije poceo bedaciti jer sam znao da su dvojca iz bivshe ekipe HCV+...nikako da dodjem sebi...samopouzdanje mi je ravno 0 a jos gore sto volim da "provodim vreme sa devojkama" ali uvek uz zastitu....ma batalim ja sve to neko vreme,a?Bice prilika,samo da se ne razbeze,bem im misha njihovog...poceo sam pre 7 dana neku biljnu terapiju od Rifata Dresevica.Mislim,nece nista skoditi a i ne volim samo da sedim i cekam te ovo te ono.Da li je neko cuo za tog lika?Nasao sam ga na netu ali znate da prevaranata ima na hiljade...Uvalili bi i gov i da te ubede da je sladoled...a kada sam video cenu Pegazisa???kuku meni....prestao sam sa konzum heroja i jeb ga ja vise...eto,tako...da i ja olaksam dusu nekome...nikada nisam visio po forumima ali kada vidim odgovor za mene udje mi malo suncevih zraka u dan...hvala vam ljudi i da znate da ste mi od sada psiho terapija
Necete me se tako lako otarasiti!Samo da znate! Cemu vadjenje krvi pri samom dolasku pred biopsiju?pa mislim,imaju analize stare oko 10-12 dana...Svakako da to oni bolje znaju od mene,ucili ljudi skolu bre a nisu se zezali....Veliki pozdrav svima!!!Dosta sam naucio citajuci vas...
...dobio sam rezultate i HCV je....danas loodom Perunicicu i ne stize da kazem da sam bio intraven ovisnik vec covek nesto bla,bla,bla i zakaza mi biopsiju za 5 dana...reci cu im tada pa sta bude,valjda me nece niko (da prostis)napushiti...slusham ja druge,jbo me mish...