Cao drugari,
Markocu, cekam komisiju, i lekara sam cula. Pocela sam i ja sa nekom ATM terapijom (preparati za dekontaminaciju, detoksikaciju, dezinfekciju, absorbciju teskih metala itd......), ma to me je koleginica vodila kod jednog coveka koji to pravi. To su neki praskovi od kamenja (zeolit, aktivni ugalj, itd) . U paketu ima: Prah koji je u stvari neki mleveni kamen, on se uzima pod jezik, pre jela,
neke trave, umesane u med, tonik za mazanje tela,(prepone, i mesta gde su limfni cvorovi), granule za preciscavanje vode (stave se u flasu , pa voda i mucka se oko 10 min). Ne znam da li je prevara ili ima efekta, ali, znate ono/ davljenik se i za slamku hvata, pa tako valjda i ja.
Inace ocekujem da prolazim garant komisiju, jer sa ovim nalazima (nazalost) svako bi.
Djumiv, nemoj da budes depresivna, budi srecna sto ti je jetra OK. To je ipak najvaznije, a sto se tice transaminaza, kontrolisaces ih i bitno je da znas sta ti je. Ja bih veruj mi volela da sam na tvom mestu. Nemoj da se bedacis, sta ja da kazem?
Markocu kad dolazis u BG, htela sam da te pitam , da li si ti normalno funkcionises za vreme terapije, tj. da li cu moci da radim dok sam pod terapijom ili mislis da je bolje da budem kod kuce? To je pitanje za Markocija, ili nekog drugog ko zna odgovor.
Winner1, mislim da si neozbiljan prema sebi i svom zdravlju. Ako budes nastavio da se plasis i cekas da ti dodje ciroza, onda samo napred.... Idi bre kod lekara, nece te pojesti.
Eto dragi moji, to je sve za sada od mene.
Veliki pozdrav, svima>