Нepatitis C

za djumiiv bio sam na sajtu i ova voda nije ista kao sto ja uzimam,barem pakovanje nije isto,
a sto se tice sadrzaja same boce neznam!!!ja uzimam od eko solara to je firma u bg

I jos nesto za sve drugare probajte sok od sargarepe i cvekle to vam je dobro za krvnu sliku
za bela i crvena krvna zrnca!!!ja ga pijem i slika mi je dobra i wbc i rbc i hemoglobini sve mi je ok

markocu:
ljudska psiha je cudo!ako ubedis sebe da ti je lose tako ce ti i biti a ako se ubedis da ti je dobro i razmisljas pozitivno bice ti bolje,veruj mi!!!

Tacno tako!!!
Ja konzumiram redovno rendanu cveklu, sargarepu i jabuku. Odlicno je za imunitet i krvnu sliku.Mada kazu da ne treba preterivati sa cveklom zbog gvozdja koje se talozi u jetri.
Kome verovati?Nemam pojma.

:) markocu,ma znam al' naishao period takav.A nisam na toj terapiji,nemam para za to a nisam ni radio tu biopsiju,nadam se da cu to prolongirati tim kapima i srebrnom vodom,to je sve shto koristim.

Pa da, kazu da ako su tansaminaze ok onda znaci da virus nije napao jetru tj. da nije aktivan. Ne bih da te plasim ali bilo je slucajeva kada ta tvrdnja nije bila tacna.
Znam coveka kome su transaminaze bile ok, imao je hronicni C godinama i baas dobro ostecenje jetre.Tek kad su mu uradili biopsiju (sto je naravno najbolji pokazatelj stanja jetre) skontali su da mu je jetra u stvari ostecena.
To naravno ne mora i verovatno i nije slucaj kod tebe,samo kazem.
A zasto ne kontrolises ALT i AST na barem svaka tri meseca?

winner1 , prijatelju,brate, moras kod lekara da ti urade sve potrebne testove prvo iz krvi pa onda da ti urade biopsiju pa za bg da radis pcr,javi se nije nista strasno i nije bauk i nece te kostati nista,barem mene nije,sve ce to pokriti socijalno ako naravno imas zdravstvenu knjizicu!!!!
ja sam mislio da su ti radeli sve te testove pa da te mozda zbog toga boli a ovako
prijatelju ja se ne bih zezao cim ti osecas da te ziga tu gde je jetra,ne zelim da te plasim,
ali jetra kao organ ne boli sve dok nije bas doteralo "cara do duvara"
OBAVEZNO poseti lekare to ti je moj prijateljski savet i nemoj da se plasis bice sve u redu

a to sto su ti transeminaze bile ok nemoj da se zavaravas da nije virus mozda proradio
radio je sigurno samo je mozda malo sporije zbog necega napredovao,mozda si vodio zdrav zivot ili koristio puno vitamina,ne znam ali nesto je postojalo.
i ako pijes alkohol smesta da ga bataljujes jer alkohol na jetru deluje kao benzin na vatru kad sipas
i kod zdravog coveka a kamoli kod nas
za pocetak nadji liv 52 pocni odmah da ga pijes taj lek pomaze jetri da obavlja svoju funkciju!!!!

Hvala VAM,djumiiv i markocu:)zaboravio sam da vam kazem da sam radio i ultrazvik jetre,kod neke fine doktorice-radiologa u Chachku prije 2 god. i tada mi je rekla da mi je jetra kao shkolska,a da bolovi mogu biti i zhuch i zeludac,i nakon toga na razgovor kod njenog kolege koji mi je objasnio ako se ne trujem alkoholom,narkoticima i masnom i zachinjenom hranom,mogu zivjeti makar josh 30 god. chega se naravno pridrzavam,mada u ishrani ne bash,jbg.Naruchio sam i onaj chaj od prechice pa da vidimo shta ce biti.Interesantno je da od kako prije par dana batalih sklekove i trbushnjake,bolovi su mi cheshci???!!!A ja ovako uplashen i utripovan teshko da cu poci do dr opet,mada znam da cu jednog dana morati...

ultra zvuk jetre nije nikakvon merilo na koje mozes da oslonis!!!!i nema jednog dana prijatelju
moras pod hitno ako nesto osecas!!!!nemoj molim te da se zanosish zivljenjem jos 30g,treba da zivis i vise druze!!!!sve je to ok zdrava ishrana,i bez alkohola i ostalih sranja,ALI SU TI POTREBNI I NEKI
KONKRETNI LEKOVI!!!!!ja ti zelim sve najbojle od srca i sto pre da to regulises
iz ovog rata koji vodis sa hcv virusom trebas izaci kao pobednik,pa ne nosis valjda za dzabe taj nick Winner1

Winner1:
Hvala drushtvo:) a nick je bash zbog toga markocu:)Mislim da cu poci na te analize,negdje u septembru,frka mi je ipak po ovoj paklenoj vrucini da ako budem morao lezim u bolmici.

Posle ce da ti bude frka od zime. :shock: :roll: :lol:
I tako ne mozes da uradis biopsiju omah.Moraces da je zakazes.Ja sam je cekala mesec dana.
Sto znaci - pravac kod lekara po uput za vadjenje krvi pa onda polako sve ostalo.

Ma nece,nego znash kako je vruce ljeti ovamo u PG,pa mi taman samo lezanje u bolnici fali,da mi nabije josh vecu depresiju.Meni je problem samo da se nakanim,a kad krenem...ma bice sve okey:)

ma naravno da ce bit i sve ok!!!!evo ja danas sam primo sestu terapju i za sad sam veoma dobro
samo i dalje imam temeraturu od 37 a nikakve posebne simtome nemam,juce su mi radili i krvnu sliku,i za razliku od prosle krvne slike kad sam imao snizena bela krvna zrnca 3.5 sad su podigla
na 4.49 i to zbog cvekle i sargarepe(sok) i srebrne vode znaci da mi se dize imuni sistem
polako sve dolazi na svoje mesto

e da i juce sam proveo ceo dan po gradu setajuci i za divno cudo nisam posle toga pao u krevet slomljen od temperature za razliku od prethodnih nekoliko puta!!!!JUHU mogu i da se krecem
e drugari koga interesuje i ko zeli da cuje nesto vise o koloidnoj srebrnoj vodi predavnje ce biti
odrzano u beogradu i to 22.06.2007 Mesna zajednica "Starina Novak" ul.27marta 71a
predavanja se odrzavaju i u drugim gradovima pa koga interesuje naka me pita!:-)

pozdrav drustvo!!! evo i mene opet,ma nisam pao bar se nadam sutra su mi rezultati sa pismenog dela ispita i nadam se iskreno da cu biti pozvan na usmeni!!!!nego kako ste mi vi?
mene ova paklena vrucina toliko smara da ne mogu da vam opisem!!!!!!e djumiiv a na kojoj si ti terapiji?

Back