Za muza jeste
on je negativan, a ja u ponedeljak imam zakazano kod infektologa, znacu koji genotip imam, mozda cak i koliko dugo imam (ne znam jel to moguce) i ja se nadam da cu odmah dobiti terapiju. Javljam vam sve 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

SrećnoZa muza jesteon je negativan, a ja u ponedeljak imam zakazano kod infektologa, znacu koji genotip imam, mozda cak i koliko dugo imam (ne znam jel to moguce) i ja se nadam da cu odmah dobiti terapiju. Javljam vam sve
![]()
SrećnoZa muza jesteon je negativan, a ja u ponedeljak imam zakazano kod infektologa, znacu koji genotip imam, mozda cak i koliko dugo imam (ne znam jel to moguce) i ja se nadam da cu odmah dobiti terapiju. Javljam vam sve
![]()
HvalaSrećno

Koji je to lijek sad ?
Kazu da je procenat izlijecenih 98%.Pije se 8 nedjelja
Kazu da je procenat izlijecenih 98%.Pije se 8 nedjelja
Upravo popila prvu terapiju( 3 tbl)Tako stoji svuda u opisu i samog leka, ali i tih nus pojava.
slobodno pocni sa teapijom, te su nezeljene pojave/posledice
beznacajne, a zaista je uspeh skoro pa 100%.

Nisam u toku,ali ako ti ga je prepisao dr,onda valjda trebash pocheti...nuspojave ako nisu neke bash opasne,ne obracaj paznju i manje chitaj o tome po netu.
Harvony nije imao NIKAKVIH nuspojava.
Srecno,pa pishi kako ide,a valjda ce sve kako treba ici,bez problema![]()
Pijem Maviret vec nekolika dana i uvjerih se da sam bzv cekala da pocnem da ga pijem.Sve je ok!!!To je nova kombinacija istog leka, samo je naziv drugaciji, a ovaj iz Ukrajine
kosta recimo 100 dolara, nuspojave su svuda iste, u svakom slucaju nisu
"opasne po zivot", uostalom i kod aspirina stoji da je moguce ostecenje jetre.
Kod ovog leka konkretno stoje kao glavne nuspojave zamor, glavobolja
i tako neke zaista bezazlene "poteskoce".
Pijem Maviret vec nekolika dana i uvjerih se da sam bzv cekala da pocnem da ga pijem.Sve je ok!!!
I jos nesto: polako nestaje onaj hronicni umor,koji sam pripisivala umoru od posla...
Naravno da je moguce,a chim ti Alt i Ast se normalizuju,ti cesh biti ubrzo free pd majmunaDanas sam radila analizu krvi i po porvi put poslije nekolike godine,ALT i AST su u granicama. Pijem Maviret 8 dana.Rece doktorka da je moguce izlijecenje i prije predvidjenog roka od 8 nedjelja

Hvala vam.Takodje da i vi brzo krenete sa terapijom i da bude uspjesno!!! I naravno,da i beba bude ok@neramne jako me raduje to sto citam....zelim ti oporavak pre tih 8 nedelja![]()
![]()
ja cekam jos uvek moj PCR test...opet sam vadila krv...znaci detalja sam bez
ali u svakom slucaju sa terapijom krecem u martu kad se porodim
![]()
Kolega je ( za neupucene) CrnogoracNaravno da je moguce,a chim ti Alt i Ast se normalizuju,ti cesh biti ubrzo free pd majmuna
A umor,e i ja sam to osjetio brzo tada,a mada sam ja stalno umoran,to pripisujemgenima tj. porijeklu
@Rayela,vidio sam,i bash mi je drago,a podijelice i lijepu cifru![]()

A koliko su ti bili povišeni kad su se za 8 dana vratili u normalu?Danas sam radila analizu krvi i po porvi put poslije nekolike godine,ALT i AST su u granicama. Pijem Maviret 8 dana.Rece doktorka da je moguce izlijecenje i prije predvidjenog roka od 8 nedjelja
Dugo su bili blago poviseni(alt 36,ast 34)A koliko su ti bili povišeni kad su se za 8 dana vratili u normalu?
Ali to su jako niske vrednosti.Dugo su bili blago poviseni(alt 36,ast 34)
To vam mnogi ne bi ni uzeli u obzir kao signifikantno povišenje. Za hronične hepatitise je značajno povišenje iznad nekoliko puta , bar 4-5 puta veće vrednosti.Dugo su bili blago poviseni(alt 36,ast 34)
Nisam imala nikakve tegobe,osim sto sam bila hronicno umorna.Ovih dana,od kako pijem Maviret,cini mi se da vise i ne osjecam umorAli to su jako niske vrednosti.To vam mnogi ne bi ni uzeli u obzir kao signifikantno povišenje. Za hronične hepatitise je značajno povišenje iznad nekoliko puta , bar 4-5 puta veće vrednosti.
Znači da vam nije virus ni apravio neku štetu što je odlično.
Kako si uopšte došla na ideju da se testiraš?
Tako je i moja dobra drugarica saznala za hcv. I nema sile da se seti gde je mogla da se zarazi, osim što je imala intervenciju na vilici sa ubacivanjem kosti veštačke. Seksualnim putem se hcv gotovo i ne prenosi.Nisam imala nikakve tegobe,osim sto sam bila hronicno umorna.Ovih dana,od kako pijem Maviret,cini mi se da vise i ne osjecam umor
A otisla sam da se testiram,zato sto je mog druga bilo stid da podje sam na testiranje na privatnu kliniku i otisli smo zajedno i tada saznah da imam hcv...