Nubiru
Obećava
- Poruka
- 96
Pozdrav svima! Eto I mene ponovo,imam dosta lepe vesti jer sam baš danas bio na infiktivnoj,kontrolni. Rezultati su mi odlični alt ast ggt ,svi u granicama normale,sada mi je zakazana kontrola za četiri meseca,i infektolog mi je predložio da se čuvam I koliko mogu da održavam ovakvo stanje koje je trenutno I još jedan predlog mi je dao a to će najviše interesovati one kao I ja što čekamo da započnemo lečenje,naime predložio je da se ne žurim sa pegazom već da čekam novu terapiju,koja bi navodno ove god. trebala da počne nije znao tačno da mi kaže kada .Pa možda Sofija nešto više zna o tome ili možda Mikelo ,pa bih zamolio obadvoje da ako nešto zaju u vezi nove terapije neka nas obaveste ,unapred HVALA. Eto toliko od mene ,nadam se da sam sa ovom informacijom obradovao još po nekog pacijenta . Cheers 
- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
Navika je čudo ljudske prirodepuno stranica je prohujalo ovim forumom od mog poslednjeg javljanja.. ništa, eto.. danas primam 33/48 injekciju.. navikne se čovek na sve i bori se s krvnom slikom..neko s leukocitima drugi s trombocitima..