Mikelo bez uvrede,al čovek kaže da je video svojim očima.Eee,sad ako laze mene onda I ja lažem vas. Mada ima tu istine,kako ovde čujem pojedinci su ga tako pokupili. Naravno da ne verujem u sve što pročitam,al iz ličnog iskustva a I obilazim svakakve zdrastvene ustanove I kakvi su uslovi u pojedinim ustanovama,to je I vrabcima na granama jasno,a kamoli vama ili meni,..katastrofa..pa ,lagao bih sebe ako bih imao pozitivnije mišljenje o zdrastvenim ustanovama kroz koje sam često u zadnjih 2 godine sve bio I čega sam se nagledao. No ,nije svugde tako,eto ja treba da uradim uskoro endoskopiju,doktori su tako isplanirali moj pregled da budem zadnji zbog hcv-a,da bi imali vreme da duže sterilišu te instrumente do sledećeg dana,a I koliko znam sterilizaciju posle nas obolelih se radi malo drugačijeg tipa nego obično...A evo jedan primer,lično moj,nedavno udjem u lab. da izvadim transaminase,privatno,kazem sestri da sam hcv,isto klimne glavom I kaže pošteno od mene...završi vadjenje krvi,bez higijenskih rukavica,krv mi posle toga lije a ona uzme vatu sa alkoholom da mi to sanira I nekako sve to radi aljkavo I spetljano tako da joj se moja krv nalepila po prstima I onda ode kod drugog pacijenta a tu moju krv kao malo prebriše sa alkoholom I to je to...hmm Šta kažeš Mikelo???