Nubiru
Obećava
- Poruka
- 96
lepo je sročio tvoj doktor..
čuo sam da je poneko na početku terapije dobio neki list s uputstvima.. npr: šta jesti, ali i kako da se ukućani ophode (imaju razumevanja) prema osobi koja je na terapiji.. ja nisam to dobio ali raspitaću se, mada sad to mu je što mu je...
uz ribavirin (Copegus) u pakovanju imaš dvokilometarski spisak nuspojava.. mislim da je teško da čoveka baš sve zaobiđu...
veoma je važno da ukućani imaju razumevanja..ali veoma
Da,moj dok. je ok. Na prvom vidjenju smo se malo mačevali rečima ,bilo je žusto i oštro... u medjuvremu smo saznali da je moj odabrani lekar ili lekarka dobar prijatelj njegove žene pa je sada izmedju nas sve ok. Ja za sada sam od njega dobio lagosu,lek, i taj neki spisak kakva ishrana treba da bude..Zeolit pijem od prošle godine,možda mi je do nedavno pomagao,al sad sve manje,više mi pomaže lorazepam kad imam baš jako opterećenje onda ga uzimam naravno da sam se konsultovao sa dok. u vezi toga mada oni ne preporučuju al sam mu rekao da mi u nekim momentima pomogne više nego sve ovo gore što sam nabrojao,rekao je da mogu uzimati al bez naravno preterivanja. Probao sam i surutku i imao sam probleme sa stolicom pa sam prekinuo,zatvarala me je. Pijem još čaj od gujine trave (čičak) od njega se inače i pravi lagosa,slabije oboleli koji nemaju baš velike smetnje kažu da im dosta pomaže,meni dobro reguliše probavu. Kako se prima interferon ,mislim u intervalima? U SAD oboleli idu na edukaciju prvih par doza i ako prodju dobiju količinu nose je kući i sami sebi daju. Ja na primer imam prijateljicu medicinska sestra koja bi mogla dati kada god zatreba al ne može da se sredi da ga daju da imam kod sebe?!