Nubiru
Obećava
- Poruka
- 96
Znam čoveka koji je radio test,u bolnici nisu imali test pa su ga poslali da kupi o svom trošku...? Tako da se nemoj iznenaditi ako i tebe pošalju u apoteku.Biopsiju još nisam radio,za komisiju imam papire al su mi zadnji rezultati bili kao buket ruža pa me infektolog produžio na tri meseca kontrolni. wenchun ti je na terapiji,kada ga vidiš ovde il mu ostavi poruku i pitaj ga sve šta te interesuje i on će ti reći kako je njemu,stim da on radi svo ovo vreme kako je na terapiji.
- - - - - - - - - -
Zeolit je dobra stvar,al nemoj piti više od 1-2 čaše na dan zato sto orgarinzam od njega dehidrira pa moraš da piješ malo veće količine vode da ti organizam ne bude suv
- - - - - - - - - -
Ne brini se oko terapije jer je nisi počeo i neznaš kako ćeš podnositi,možda podneseš bolje nego neko drugi,o tome misli dok do toga dođeš
- - - - - - - - - -
Zeolit je dobra stvar,al nemoj piti više od 1-2 čaše na dan zato sto orgarinzam od njega dehidrira pa moraš da piješ malo veće količine vode da ti organizam ne bude suv
- - - - - - - - - -
Ne brini se oko terapije jer je nisi počeo i neznaš kako ćeš podnositi,možda podneseš bolje nego neko drugi,o tome misli dok do toga dođeš