Nubiru
Obećava
- Poruka
- 96
Doktori jednostavno nemaju ni vremena ni odgovore na sva ta pitanja koja bi im postavili.Vec mesec ipo dana cekam rezultate pcr testa a bez njega nema terapije tek posle sledi biopsija pa komisija pa terapija a mora da se zivi i radi pa ti sve to uklopi bem ti drzavu mozda dobijem cirozu pre nego sto krenem na terapiju sve to predugo traje.
Jeste morn u ovoj državi je sve presipanje iz šupljeg u prazno...meni je moj infektolog ovako rekao; ako imaš 7000eu ti ne moraš da čekaš,možeš odmah početi da se lečiš!!! Nije mislio na to da njega potkupim,ali ako sam dobro pročitaO IZMEDJU REDOVA to znači da je za keš sve odmah izvodljivo,kako je to moguće da u bolnicama se čekaju toliki redovi a sa druge strane isti on radi privatno u jednoj klinici pored kcv-a i naravno da je mislio da on može da me leči za tih 7 glava,al kako god,čuo sam već od pojedinih lekara da se konkretno ide na to da se državno zdrastvene usluge totalno ugase,što već možemo videti na primer državne apoteke nemaju ništa od lekova a izdaju se plavi recepti...ovo sve lagano ide u beskraj totalnog ludila,postavljaju nam se zakoni kao da smo u švajcarskoj a nemamo za najmizerniji život..daleko je neki najmanji evro standard od nas...i gde smo svi? Na FB odemo ispraznimo se u komentarima,il ovde il na nekom drugom forumu ili ti na nekoj društvenoj mreži...a od toga nema ništa.toga smo svi svensni ..nego da se vratim na temu-morn neće ti početi ciroza od čekanja,po nekim statistikama počinje nakon 15-20 god u hroničnom hepatitisu. Da je gnjavaža...jeste brt.