meditacija
Početnik
- Poruka
- 5
dosadna sam,znam ali te fleke me izludjuju... jos neko spomenu puj puj... inace, ne pijem . ne pusim i ne drogiram se(nikad i nisam)... bila sam s rizicnim covekom, nikad nisam imala hrabrosti za proveru...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dosadna sam,znam ali te fleke me izludjuju... jos neko spomenu puj puj... inace, ne pijem . ne pusim i ne drogiram se(nikad i nisam)... bila sam s rizicnim covekom, nikad nisam imala hrabrosti za proveru...
kakve ti simptome imash/nemas?@123.83
I jos jedno pitanje: da li neko zna za uzrok svakodnevno povisenih temperatura u vecernjim satima i nocnih znojenja odnosno za povezanost tih pojava sa nasom pricom.
))u utorak rezultati krvi. sta se tu "trazi"? jel cu tada imati i razgovor sa jednim od doktora i pregled? nista mi sestra koja vadi krv nije rekla sem da dodjem u utorak u zakazano vreme.
) bitno je da sam krenuo, a videcemo vec. ma meni zbog posla. da znam sta da kazem za utorak. jos uvek se davim sa tim problemom. 
Ima logike!Prema kojekakvim parametrima tipa broj kopija,genotip napravi se lista...Ajde ljudi nemojte da gatamo.Demistifikujte nam taj pojam tender i svo ovo cekanje.
hep-c,
s'obzirom kakvi su uslovi, muka me hvata![]()