deltoid
Zainteresovan član
- Poruka
- 161
Izvini sto pitam zaista je licno, ako mozes reci o cemu se zapravo radilo ,ne kapiram kako su mogli zbog bilo cega u proslosti da te odbiju za terapiju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sazeto, ja sam depresivan, pijem jedan antidepresiv dnevno. E da se ta moja depresija ne bi sabrala sa eventualnom depresijom izazvanom terapijom dobio sam crveni karton uz pricu da se ceka novi lek koji nema takvu nuzpojavu i koji cu moci da dobijem. Ma, ne verujem vise nikome nista.
Ja se, licno, terapije i plasim iz tih razloga - psihicke prirode. Lako cu i sa drhtavicom, i sa temperaturom, i sa bolom u kostima, ali se psihe plasim vise nego icega... Mada me Delic ubedjuje da "to bas nije tako..." po nekim istrazivanjima, cak 10% ljudi pod terapijom stigne do nervnog (ne bukvalno, ali...), suicidalni nagoni, ma, haos u glavi... Toga se ja plasim, niceg drugog.
ma jock
Takvu nekakvu ideju imam ali sam pri tome stvarno i uplasen od mogucih komplikacijama. Pri tome nisam siguran da ce psihijatar da preuzme odgovornost za eventualnu frku. Ne znam. Tesko mi je. A virus zam dobio kod zubara. Ni kriv ni duzan. Nikakvo rizicno ponasanje, promiskuitet, igle.
@ sajmon
Receno mi je da zakon zabranjuje primenu terapije u ovakvim slucajevima.

sajmmon,
auu kolika lista potrebne dokumentacije. koliko li to sve (ili barem deo) kosta na privatnim klinikama? mislim na analize i snimanja? kako moze najbolje da se iskombinuje da bude brzo, a sto jeftinije?
moja sestra pije ciplarex samo pod drugim se nazivom vodi preko, zar ne? zaboravio sam kako, a ne mogu sada da je pitam. znam samo da je ona odusevljena tim lekom. skroz se promenila sto sam i ja primetio. neverovatno.

nisam sve pregledala, samo preletela sorry... da li je jedan od simptoma modrice na sakama?
kao onako bude crveno prvi dan, posle menja boju... pojavi mi se otprilike jedna na saci svakih mesec dana... prodje za 3 do 4 dana..pomoc
oko 4100 dinara za ono sto ne spada u zdravstveni fond, kul! bas ima dosta cimanja. ali sta da se radi, moram da krenem. ja u pon idem da konacno izvadim knjizicu, pa kod lekara opste prakse pa na infektivnu. dal cu moci sve za jedan dan pitam se ja. jel problem ako dodjem do 12 na infektivnu u ponedeljak ili?
to za sake prvi put cujem. ja, za sada, nisam imao tih problema.
mada, logicno je prvo da se manifestuje na licu, bledilo, zutilo, podocnjaci, pa onda iscrpljenost, svrab itd.

sajmmon,
pa nije bas pametno sve iskreno reci, zar ne.