"Za sve informacije obratite se svom lekaru za 7 dana"... Nece da kazu ko je prosao..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakva je procedura kada uspemo da dobijemo doktora? On, recimo, kaze: "Komisija je odobrila..." I? Za koliko kasnije zakazuje? Uzima li u obzir ako imas nekih obaveza, pa da se odlozi? Nemam predstavu...
Ima li nekoga ko jos nije na terapiji i kome je trenutno zdravstveno stanje takvo da jos uvek nije za terapiju?
mnogo se lose osecam, crno oko ociju. bled, lice je krenulo lagano da zuti i mislim da je krajnje vreme da se javim na kliniku za pomoc. pretrpeo sam i raskid i sve me je to potreslo zadnjih 4-5 meseci. sada vec bivsoj devojci nisam rekao da sam zarazen ( plaseci se da me ne ostavi) kao sto sam se plasio i za mnoge druge stvari u zivotu. spavala smo max. 10-ak puta za dve godine veze bez zzastite. nadam se da nije koristila moju cetkicu i brijac. moram da skupim snagu da joj kazem na kraju sve. moram da skupim snagu da krenem da se lecim. radim neprijavljen, dosta stresan posao. kako sve to iskombinovati i kranuti nisam pametan. mislim na to da zadrzim posao jer nemam od cega da zivim. uzas. bivsa mi je preemotivna i mlada osoba. kako ce reagovati posle svih razocarenja na to sto sam sve to krio od nje. ali nemam vise kud. vreme je za trenutak istine. 2005. kada sam se vratio iz "pecalbe" sam uradio skener donjeg dela stomaka, sve je bilo ok sem da je jetra bila izuzetno masna, a ja od tada nista nisam preduzeo vec nastavio da locem pivo i hranim se brzom hranom. pored toga radim stresan posao ( vozac kurir na biku) i ne spavam dovoljno. prvi korak je vadjenje zdravstvene knjizice. razgovor sa sefom. uput za infektivnu, pa skupljanje snage da se kaze surova istina mojoj bivsoj devojci koju mnogo volim. mora devojka da se prekontrolise, mlada je, zivot je pred njom. nisam svestan sta sam sve sebi dopustio. kao da konacno skupljam poslednje atome snage da nesto, u svom zivotu promenim!
mada znam da je masna hrana ubica za jetru. sto se tice devojke... par puta baz zastite smo spavali i nikad oral, anal ako si na to mislila
najnormalniji sex. najvise se plasim da nije koristila moju cetkicu za zube. krvare mi nekad desni. secam se jednom da je pitala jel ono tvoj brijac? ja kazem da, i uspaniceno kazem nemoj slucajno da si ga koristila ! ona kao dobro necu, sta se ljutis odmah?