izvinjavam se, stvarno sam zaboravila da je zabranjeno pominjati zvanicnu terapiju....nadam se da rezultati krvi mogu?
e pa.....................

pozitivni oboje.......................................................
transaminaze blago povisene.....doktor predlaze da proverimo iste za 15-ak dana pa da vidimo kako dalje....kaze rano je za pcr sada,jer prate alt i ast......
ishranu prilagodjavam,planiram i neke od alternativnih varijanti da eto kao zastitimo jetru....u principu sve sto je do nas - ucinicemo.....
nisam sigurna sta ciniti - u jednom trenutku mi se cini da je najbolje ODMAH uraditi i PCR i BIOPSIJU i sve moguce pretrage koje postoje,a opet u sledecem da je bolje sacekati da vide te transaminaze, da valjda oni znaju bolje,***....opet sludjenost.....
brine me i taj tupi bol ispod desnog rebra i konstantni umor.......kod supruga je izrazeno znojenje koje je potpuno nenormalno......
opet bezbroj pitanja....ali meni se ipak cini da je sa terapijom bolje krenuti sto pre????
kako da znam da mi vec sada nije ostecena jetra i da virus ne "divlja" po nasim organizmima..................................

pozdrav svima