Нepatitis C

ja sutra nazad u bolnicu, a ovde nikoga da malo pricam :(

Ooo dobio si vikend out!!! Lepo...a bash sam pomislio na tebe za vikend rekoh ludis sigurno tamo...dobro je...ja sutra po novu turu,nadam se da nece kao prosle 2 da me trese...bash se nadam....a i to sa opadanjem kose,sigurno da nekako moze da se spreci,bar da umanjimo to koliko je moguce...treba da se nadje neko resenje sad na pocetku...

@123 a koliko ti je opala kosa,primetno ili?

ja stigao pre tebe ultrah kuci, meni krvna slika ok, oni mi spustili terapiju, nije mi jasno u opste ali ok, a ni od druge mi nije nista :)

Ma uzas guzva danas bila ,tek u trecem basu bilo mesto,morao da sacekam malo.....Nista od bazena,jedno 10ak dana,kako kaze Dr.Simonovic?? A bash si imao volju...a kako i ne,posle onog lezanja....a ekipa na XIV??? Ej,al onde svacega ima,ali svacega!!!

Carobnjak,nesto si tih? Sta kaze biopsy?

a ekipa na XIV sve sami narkomani i alkohoicari, ne znam bre gde da se svrstam, mada sam bio u alkoholicarskoj sobi :)

Znaci evo 15ak puta sve zajedno koliko sam bio,ono je najveci sou do sada....onde bash bash ima svacega.....a onaj iz tvoje sobe LAV PA LAV DA KUPI.....***...voli covek da pije,pa makar i u bolnici....:)....
Ma procices ti bez problema,veruj,ribavirin mislim da je zasluzniji za sve nezeljene pojave,narawno jos u kombinaciji sa pegijem narocito....samo pegi-mislim da ce ladovina da ti bude....nadam se iskreno....meni od ove nije toliko strasno,evo tek malopre sam dobio 37.3 ali necu paracet.da pijem vise gledam cajeve da forsiram....od ponedeljka idem i kombuhu da kupim eto i to da ukljucim....pozzz....(bas je zamro ovaj forum,da nije nas dvojice....bilo bi prazno....:(((
POzzZZ

Da u zelenoj zgradi, tamo fali jedan psihijatar.:) Znam kako ti je, tako je i meni bilo kada sam cekao rezultat. Sprat ispod je XIII odeljenje, tamo su smesteni oni sto imaju svinjski grip, imao sam i ja svinjski grip pre mesec dana ali nisam lezao u bolnici.

Da li neko moze da mi odgovori na pitanje o potomstvu muskarca obolelog od hcv.Bilo je nekih odgovora, ali nepotpunih, jer je ocigledno da nemaju ljudi dovoljno informacija.
Dakle, da li muskarac oboleo od Hcv moze dobiti decu sa zdravom osobom tj zenom koja nema Hcv, a da pri tome bude siguran da ne moze virus da prenese na bebu i partnerku?
Ja sam dolazila do ogovora od ginekologa, a to je da nikada ne mozes da budes siguran u vezi toga,a od infektologa na odgovor da to nema veze sa decom.Da li neko ima informacije od lekara u vezi ovoga i da li se neko raspitao kod lekara u vezi ove teme.

Da to znam, nisam na to mislila, zanima me da li muskarac koji ima hcv moze da dobije dete tj da li moze da napravi dete i da to dete bude zdravo eto tako bukvalno,mislim odgovori lekara su toliko razliciti, ne shvatam ako muskarac moze zenu da zarazi seksualnim putem da li onda taj par moze da dobije dete ako muskarac ima, a zena nema hcv?

Neki doktori kazu da je prenos seksualnim putem moguc maltene samo u teoriji tj da postoji sansa, ali vrlo mala,sta to tacno znaci vrlo razlicito svi komentarisu
Moj momak je Hcv pozitivan, otkriven slucajno,posle godinu dana nase veze,ja sam se tada i testirala i bila sam negativna,nisam se posle toga testirala, ali trebala bih jos jednom.

pa ono opala mi kosa dosta, i i dalje opada, ali meni je bash bila gusta tako da se josh ne primecuje, ovaj osip mi najteze pada, odvratno...
Ma ni meni nije bilo nishta od prvih, ali posle dvatesete je bilo je..no. Naravno da ne moraju svi da imaju iste probleme, ali vecina na zalos tima :(
Lav pa Lav... hahhaha. ima tamo jedan sloba on je redovna mushterija, e njega samo shto puste, opet ga vrate pijanog ko majku.... on je meni najjachi

@deltoid
Mnogo se tripujesh, ja sa svojom devojkom imam normalan odnos. Da je tolika frka ne bih rizikovao da natovarim nekom bedu na vrat, rekao sam ti, kondom je vishe nego dovoljna zashtita. Znachi samo gumica i uzivajte :)

@deltoid
Ja post za postom, kreten...
Meni je doktor rekao da nema veze, i da je rizichno kad devojka ima virus i to samo u fazi porodjaja, kao da tada moze da se zarazi dete. Mada sam cuo i neke price da nije 100% sigurno. a doca mi je rekao da nema frke, samo ti pravi...

pa ono opala mi kosa dosta, i i dalje opada, ali meni je bash bila gusta tako da se josh ne primecuje, ovaj osip mi najteze pada, odvratno...
Ma ni meni nije bilo nishta od prvih, ali posle dvatesete je bilo je..no. Naravno da ne moraju svi da imaju iste probleme, ali vecina na zalos tima :(
Lav pa Lav... hahhaha. ima tamo jedan sloba on je redovna mushterija, e njega samo shto puste, opet ga vrate pijanog ko majku.... on je meni najjachi

hAHAHA KO CIKA SLOBU NE ZNA ON NIJE NI BIO NA XIV !!! A lik je covek.....

Neki doktori kazu da je prenos seksualnim putem moguc maltene samo u teoriji tj da postoji sansa, ali vrlo mala,sta to tacno znaci vrlo razlicito svi komentarisu
Moj momak je Hcv pozitivan, otkriven slucajno,posle godinu dana nase veze,ja sam se tada i testirala i bila sam negativna,nisam se posle toga testirala, ali trebala bih jos jednom.

Nemas ni NAJMANJE razloga za brigu....a pogotovu za dete....veruj mi!!! Mada gumica ne moze da skodi to nikako....moja bivsa supruga je negativna a nismo koristili nikad zastitu,a ja sam pozitivan mozda jos od '85 godine kad sam imao tezi hiruski zahvat.....a i dete nam je narawno negativno...i ja sam se dobro raspitivao pre odluke na takav potez i sve je ok,nemas razloga za brigu uopste...pozz

Hvala ultraH ,ma iskreno ja se uopste nisam plasila kada sam otisla prvi put na testiranje,to je bilo pre godinu dana,i sve je bilo ok,sada me malo uhvatila panika da li idem ponovo ili ne....
Kondom koristimo od tada svaki put,a za decu mi je trip od pocetka sta i kako......
Sta je sa tobom, da li si na terapiji i kakvi su ti rezultati.s obzirom da imas Hcv tako dugo.

Hvala ultraH ,ma iskreno ja se uopste nisam plasila kada sam otisla prvi put na testiranje,to je bilo pre godinu dana,i sve je bilo ok,sada me malo uhvatila panika da li idem ponovo ili ne....
Kondom koristimo od tada svaki put,a za decu mi je trip od pocetka sta i kako......
Sta je sa tobom, da li si na terapiji i kakvi su ti rezultati.s obzirom da imas Hcv tako dugo.

Da da da...terapija...primio osmu,ide polako....rezultati i nisu bili toliko losi s'obzirom da ga najverovatnije toliko dugo nosim,gen1, a 2.700.000 kopija....U pocetku sam bio super,dok se kod 5-te prehladio bas jako,pa mi je i 6 i 7 prosla kao pakao....znaci te 2-3 nedelje ziv nisam bio...evo sad posle 8-e je ok,ponekad temperatura skoci malo ali ok,u odnosu na ono sto sam prezivljavao prethodne 2-3nedelje ovo je smesno....gura se...jos 4 pa kontrolni PCR,trenutno na to dosta mislim,jer znam koliko je bitno da taj prvi pokaze negativnost....Bitno psihicki sam se vratio posle onih 2-3 nedelje lezanja,to mi je najbitnije...taman ovaj najgori deo da izguram do proleca pa posle bice dosta lakse...nadam se....hvala na pitanju....pozzzZZZ

ja imam hronicni hep b, to ti je jako slicno sa hcv-om, primam isto pegasys. Prednost kod hep b je u tome sto zena moze da se vakcinise, ako muz ima. A svinjski grip sam prelezao isto kao i obicni, sem sto me je ovaj put za raliku od grla bolela pluca.

Back