hepdecko81
Obećava
- Poruka
- 78
ja sam imao svinjski grip, imam hronicni hepatitis b i podneo sam ga kao i ostali u mom okruzenju, mozda cak i od nekih bolje. Doktor mi je rekao da imam blazi oblik svinjskog gripa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vremena ce proci od biopsije jetre do primanja prve doze antivirusne terapije?U drzavnoj instituciji sve po redu...
Koliko vremena ce proci od biopsije jetre do primanja prve doze antivirusne terapije?U drzavnoj instituciji sve po redu...
POzz Licno sam Prof.Dr. Delica pitao to pitanje,rekao mi je da za sve koji su na terapiji Pegasys-om postoji manja verovatnoca,jer je on deluje jako anti-virusno,a na pitanje da li bi trebalo da se vakcinisemo,rekao je ovu prvu vakcinu koja stize nikako,ovu sledecu obavezno! Verovatno Pegasys stiti do neke mere,ali cim mi je rekao "drugu obavezno" nema tu sta...ako neko zna,on zna....
Pozz svima
On je jedan od najboljih lekara - ali mu se desava da pogresi ponekada.
E bas vam hvala.Ja vec bio na biopsiji i sad se oporavljam(ludim od sedenja)pa me zanima kada mogu da nastavim sa sportsko rekreativnim aktivnostima i izlascima.Pitam jer vidim da sve znate...u bolnici me drzali pet dana 3 cekao i 2 od uboda,a nista mi nisu objasnili u otpusnoj listi sve najcrnje-"kad prdnes ko da si se usro".Nafilovali me bruka kome sad da pokazem to. Poznanici su pominjali mi nekakav svrab i nervozu da necu biti normalan od te terapije,dali je to istina?
Sta su spajderolike pojave?
Jetra je lako uvecana,ap dijametra desnog lobusa 13,5 ccm,sitnozrnaste gradje,svetlijeg izgleda.Pankreas je hiperehogen,slezina je lako uvecana,12,0 ccm,homogena,bubrezi normalnog izgleda
Pitao sam lika jel sve uredu,valja li to?Klimnuo je glavom levo-desno i rekao nevalja,nije dobro!
@ultraH
shto se tiche pegija, mene pocheo da razbija tek posle dvadesete
@ultraH
shto se tiche pegija, mene pocheo da razbija tek posle dvadesete