Nisam isla doktoru, ali imam neke simptome evo 20-ak dana, odnosno boli me bas bas ispod rebarnih lukova,posebno desnog i tj se bol siri do ledja, izgubila sam apetit, imam mucnine( a to su simptomi hepatitisa, ostale simptome nemam), a ljubila sam se prije 2 meseca sa deckom koji ima hepatitis, to nisam znala tada, a ja sam imala ranicu na usni od herpesa, poljubila sam ga par puta po vratu, gde je imao one kao bubuljice od brijanja. Znam ja da se prenosi krv na krv ovaj virus i sumnjam da je bilo negde mozda ostataka krvi, da se mozda posjekao prilikom brijanja ili su krvarile te bubuljice ( mada on tvrdi da nije bilo nikakvog krvarenja , odnosno ranica kod njega, nego da se te bubuljice tako stvore od iritacije). Ako je i bila neka ranica nasla sam na netu da i posle umivanja vodom i posle stavljanja alkohola na to virus ostaje ziv i to me je istraumiralo i zakljucila sam da i ja imam to i da sam tako to dobila. Ako taj virus tako ostaje na licu cesto sam ga dirala po licu, pa je moguce onda i da sam tako mozda prenela sebi jer cesto znam sebi bubuljice na licu koje se pojave nekad da raskrvarim, pa eto moguce je i tako ako sam njega dotakla rukama po licu prije toga, pa onda te moje bubuljice. Mozda su ove moje teorije glupe, ali su jedine koje ja imam, istraumirala sam se kad sam saznala da on ima to, posle sam sve ovo skontala, ubrzo su poceli i simptomi i od tada ne znam za sebe.Testiracu se uskoro da potvrdim sve ovo, zivim u malom gradu i nemam mogucnost to ovde da uradim, a doktoru ne mislim ici jos, trenutno radim i ne zelim da izgubim posao zbog toga ako se to sazna, bar ne jos par meseci dok ne dobijem posao za stalno, a na ovom poslu ne dolazim u kontakt toliko s ljudima da bi im to prenela, tako da cu paziti sto se toga tice najvise sto mogu. Interesuje me jel tih par meseci toliko bitno za lecenje, jel bas moram ODMAH kao sto ti kazes doktoru? Procitala sam da ljudi zive s tim, a da ne znaju za to, pa me interesuje jel mogu i ja bez doktora ovih par meseci ili imam neku terapiju ili nesto za ovaj akutni hepatitis, pa da idem odmah kao sto ti kazes?