Uplaseni,
tacno znam kako se osecas, sve sam to prosla i jos mnogo toga vise, a i sada nazalost prolazim ( to traje nekih mesec i vise)... Ako procitas moje postove videces kako ja sumnjam da sam se zarazila. Kod tebe je sansa za to nikakva, ali znam da sada sta god ti neko na forumu kaze ili bilo ko drugi tebe nece smiriti... Znam to odlicno. Naime ja sam se i testirala i sve ( kad se setim tog cekanja, tog dana, iscekivanja rezultata, aaaa, nisam spavala nocima .... a sto kazes laptop nisam danima gasila citajuci na netu sve o hepatitisu, a to jos uvijek radim), negativna sam na antitela, ali mene sumnja i dalje ne popusta, jer treba nekad i vise meseci posle infekcije da bi se antitela u krvi pojavila... Ja cekam testiranje opet za mesec da proverim i veruj mi nimalo mi nije lako, prolazim isto sto i ti svaki dan, ali ti nemas i ja mislim kao i ostali ovde razloga za brigu jer su sanse da si tako dobio nikakveee... Ja sam imala neke simptome pa se zbog toga plasim svega toga, mada doktorica kaze da je ubedjena 99% da su ti simptomi umisljeni, ako stvarno budu umisljeni definitivno sam slucaj zesci ..
Ti pokusaj da se smiris ( jaooooo, cuj mene ja nekom to govorim

) , jer ce to sve biti ok.
Ja sam mislila da sam ja najveci panicar i da se niko tako ne moze uplasiti, ali evo vidim ima jos ovakvih kao sto sam ja.
Bice to sve ok, videceeeeees!
Pozdrav od uplasene

i glavu gore , ne daj se ....