Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Uradih danas konachno i taj alfafetoprotein AFP chuveni,i rezultat je 3,78,sad cu se opet chastit neshto haha![]()
A jel to potvrda da je jetra OK?
Divno, i ne moras da castis.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uradih danas konachno i taj alfafetoprotein AFP chuveni,i rezultat je 3,78,sad cu se opet chastit neshto haha![]()

tebi sam duzan pice bilo kad sa zadovoljstvom i hvala ti 

Ti sad da se "uzmes u pamet" i da zivis zdravoJeste,to je tumor marker,sve je oktebi sam duzan pice bilo kad sa zadovoljstvom i hvala ti
![]()

Ne brini,uzimam odmah,kad sam pio surutku a svi su mi govorili kako je gadna kako mogu,e rekoh kad je zdravlje u pitanju mogu sve,hvala![]()

Dobro vece. Novi sam na forumu. Zanima me nabavka lekova iz Indije
Ja samo da te pozdravim i da se zahvalim u ime ovih ljudi koji su zahvaljujuci tebi ozdraviliLjudi samo da vas pozdravim.Nisam dugo izlazila na forum jer nisam imala vremena,toliko vas me kontaktira putem telefona i meila da sam bukvalno ceo dan posvecena lecenju hepatitisa C.Ovaj forum inace obozavam i pomogao je mnogim ljudima i evo sad sam opet tu da znate.Veliki pozdrav svima.

terapija generickom epclusom zavrsena 2 januara i evo danas dobio nalaz opet negativan
ast 5.8 alt 12
pozdraaaaaav :*

)Pozdrav svima.
Moja supruga je sasvim slucajno pre mesec dana otkrila da ima Hepatitis C. Bila je prosle nedelje kod jedne doktorke na Infektivnoj klinici i ta doktorka insistira da se odradi biopsija jetre iako je supruga spominjala Fibro scan i Fibro max. Mi bi zeleli da izbegnemo biopsiju, pa nas interesuje da nam makar u privatno sanduce neko posalje koji lekari ne insistiraju na biopsiji i koji podrzavaju i prate lecenje generickim lekovima, pa makar i na privatnim klinikama u Beogradu. Hvala unapred. Mi smo citali da se biopsija uveliko ne koristi u razvijeneim zemljama i da li je to tacno.
U medicini je ta biopsija ( barem za ovaj hepatitis C) i dan danas svuda tzv. zlatni standard ( jel se tako to kazeБиопсија даје најпрецизнију слику оштећења.
И не знам што је се људи толико плаше.
Мали резић, у анестезији и далеко јефтиније од фиброскена, а и брже.
Како одлучите али не треба да одбацујете биопсију због страха, јер разлог за исти не постоји.