Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Uradih danas konachno i taj alfafetoprotein AFP chuveni,i rezultat je 3,78,sad cu se opet chastit neshto haha![]()
A jel to potvrda da je jetra OK?
Divno, i ne moras da castis.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uradih danas konachno i taj alfafetoprotein AFP chuveni,i rezultat je 3,78,sad cu se opet chastit neshto haha![]()
Ti sad da se "uzmes u pamet" i da zivis zdravoJeste,to je tumor marker,sve je oktebi sam duzan pice bilo kad sa zadovoljstvom i hvala ti
![]()
Ne brini,uzimam odmah,kad sam pio surutku a svi su mi govorili kako je gadna kako mogu,e rekoh kad je zdravlje u pitanju mogu sve,hvala![]()
Dobro vece. Novi sam na forumu. Zanima me nabavka lekova iz Indije
Ja samo da te pozdravim i da se zahvalim u ime ovih ljudi koji su zahvaljujuci tebi ozdraviliLjudi samo da vas pozdravim.Nisam dugo izlazila na forum jer nisam imala vremena,toliko vas me kontaktira putem telefona i meila da sam bukvalno ceo dan posvecena lecenju hepatitisa C.Ovaj forum inace obozavam i pomogao je mnogim ljudima i evo sad sam opet tu da znate.Veliki pozdrav svima.
Pozdrav svima.
Moja supruga je sasvim slucajno pre mesec dana otkrila da ima Hepatitis C. Bila je prosle nedelje kod jedne doktorke na Infektivnoj klinici i ta doktorka insistira da se odradi biopsija jetre iako je supruga spominjala Fibro scan i Fibro max. Mi bi zeleli da izbegnemo biopsiju, pa nas interesuje da nam makar u privatno sanduce neko posalje koji lekari ne insistiraju na biopsiji i koji podrzavaju i prate lecenje generickim lekovima, pa makar i na privatnim klinikama u Beogradu. Hvala unapred. Mi smo citali da se biopsija uveliko ne koristi u razvijeneim zemljama i da li je to tacno.
U medicini je ta biopsija ( barem za ovaj hepatitis C) i dan danas svuda tzv. zlatni standard ( jel se tako to kazeБиопсија даје најпрецизнију слику оштећења.
И не знам што је се људи толико плаше.
Мали резић, у анестезији и далеко јефтиније од фиброскена, а и брже.
Како одлучите али не треба да одбацујете биопсију због страха, јер разлог за исти не постоји.