VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
Da li ja tripujem,ili je nestala tema sa Majom Gojkovic?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goxy:Nacizam je paganski -antihrišćanski pokret.....Osim abominacija kao što su klero-fašizam u Španiji, Hrvatskoj, Slovačkoj i Srbiji........On je direktan protivnik hrišćanstva kao i komunizam.....Zasniva se na Ničeizmu 8-) .......
A samo ćemo da je koristimo kad nama odgovaradifrent from others...:hebala vas vikipedija i istorija...
...To jest kada nas prikazuje u dobrom svetlu :shock: .....Bjaži
.......goxy:To sam i očekivao.....Jeste u prošlosti su srbi bili dobrice i nisu nasedali na germansku prevaru zvanu nacizam....Osim u malom broju.....Ali i Četnici su delom bili klerofašisti......Danas, nažalost, imamo niz klero-fašističkih organizacija kao Što su Obraz,1389 i slične koje slede princip izvornog katoličkog klero-fašizma samo naravno katoličanstvo je zamenjeno pravoslavljem 8-) .......
goxy:@dikanova obrisana poruka 8-)
A četnici u Bosni i Crnoj Gori.....Pokolji muslimana.....Hrvate su manje klali ,ali su muslimani dobili dobru porciju........Ako to nije klerofašizam ja ne znam šta jeste......
Изгледа да не трипујеш, канда досманлијама не одговара да се чује истина. :grin:VIRGINIJA:Da li ja tripujem,ili je nestala tema sa Majom Gojkovic?
Dikan:Lupaš gluposti, ali ovo nije tema o istoriji.
Ne znam da li su Obraz i 1389 na vlasti u Srbiji, ili su neke nevladine organizacije.![]()
Kako u zemlji u kojoj sevaju dupeta i sise na ulicama i televiziji
možemo govoriti o klerofašizmu.
VIRGINIJA:Отачаствени покрет Образ
[
Dikan:Kakve veze ima koalicija DS, DSS i G17 koja čini vladu Srbije sa Obrazom.
Klerofašističkih i neonacističkih organizacija imaš i u SAD i u zemljama Evrope koje su
mnogo ekstremnije od Obraza pa ne govorim da su te zemlje klerofašističke
Sa dss-om imaju.....Makar ObrazVIRGINIJA:Alo!!! Ko ti je rekao da imaju veze sa DS, DSS i G17 ?!?!
i
......goxy:Sa dss-om imaju.....Makar Obraz......
Јес' вала Воја им дође као дописни члан у буквалном смислу.goxy:Sa dss-om imaju.....Makar Obraz......
Pijanista:Јес' вала Воја им дође као дописни члан у буквалном смислу.
Neki istoričar iz dss je javno priznao da ih je osnovao.....VIRGINIJA:Dok nisu ubili Nebojsu M.Krstica,Obraz nije imao veze ni sa jednom strankom.
Sad ne znam kakva je situacija.
Koliko pogrešno iskorišćenog slobodnog vremena 8-) .....VIRGINIJA:NACIONALNI STROJ-sa njihovog sajta(Boze koliko mrznje!)
goxy:To sam i očekivao.....Jeste u prošlosti su srbi bili dobrice i nisu nasedali na germansku prevaru zvanu nacizam....Osim u malom broju.....Ali i Četnici su delom bili klerofašisti......Danas, nažalost, imamo niz klero-fašističkih organizacija kao Što su Obraz,1389 i slične koje slede princip izvornog katoličkog klero-fašizma samo naravno katoličanstvo je zamenjeno pravoslavljem 8-) .......

goxy:Jeste, boy scouts....Pomažu staricama da pređu ulicu:wink:.....![]()