goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Brate, piše svašta u statutu.....U stvarnosti je to neonacistička rulja, što smo videli prilikom njihovih ''mirnih demostracija'' u Bulevaru Zorana Đinđića......Boy skauti.....Užas.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goxy:Brate, piše svašta u statutu.....U stvarnosti je to neonacistička rulja, što smo videli prilikom njihovih ''mirnih demostracija'' u Bulevaru Zorana Đinđića......Boy skauti.....Užas.......
Па и ови нацисти организују митинг ''за јединство Србије'' на Химлеров рођендан. Као велики су Срби, а када мало боље погледаш велики поштоваоци Хитлеровог (не)дела. Немој да си наиван. Можда им и митинг почне уз химну ''Боже правде'' уз високо подигнуте ручице и ''sieg heil''.Архангел:Pa, ja zaista ne znam šta oni rade, ali ono što je Alexandar napisao explicitno pokazuje da su protiv nacizma...Ali, ako rade suprotno od onoga za šta se, bar deklarativno zalažu, onda je to neozbiljna grupa dokonih momaka...Lako za provaliti.
goxy:Brate, piše svašta u statutu.....U stvarnosti je to neonacistička rulja, što smo videli prilikom njihovih ''mirnih demostracija'' u Bulevaru Zorana Đinđića......Boy skauti.....Užas.......
Pijanista:Па и ови нацисти организују митинг ''за јединство Србије'' на Химлеров рођендан. Као велики су Срби, а када мало боље погледаш велики поштоваоци Хитлеровог (не)дела. Немој да си наиван. Можда им и митинг почне уз химну ''Боже правде'' уз високо подигнуте ручице и ''sieg heil''.
Pijanista:Па и ови нацисти организују митинг ''за јединство Србије'' на Химлеров рођендан. Као велики су Срби, а када мало боље погледаш велики поштоваоци Хитлеровог (не)дела. Немој да си наиван. Можда им и митинг почне уз химну ''Боже правде'' уз високо подигнуте ручице и ''sieg heil''.
Alekasandar3:ја нисам нашао ни једну неонацистичку организацију која се експлицитно залаже против антисемитизма и нацизма!
Naiva ,sale, naivaНе подржавају ови из 1389 овог нацисту.
Alekasandar3:Не подржавају ови из 1389 овог нацисту.
Gde ti vidis da JA dajem komentar o Jevrejima?!SSSR_:Pratio sam tvoje komentare i dopala si mi se u raspravama,ali ovo stvarno bulaznis o Davidovicu i drugovima iz organizacije "Krv i Cast" i foruma "Storm Front".Neka se i ti nacisti bore za Srbiju i za Kosovo,opet su oni neprijatelj br.1 jer velicaju Hitlera i Ljotica.Zato svim antifasistickim snagama treba razbiti skup.
a ta tvoja izjava o Jevrejima...necu da komentarisem.Ne postoje zli narodi,vec zli ljudi.Vise volim dobrog i postenog gradjanina Srbije koji je musliman ili Jevrejin,nego olosa i lopovcinu koji je Srbin.
Јел' они беше подржавају ''хероја''?Alekasandar3:Не подржавају ови из 1389 овог нацисту.
*BILJA*:Gde ti vidis da JA dajem komentar o Jevrejima?!
Ja sam prenela neciji, dakle tudji komentar o Jevrejima i stavila pod navodnike.
Zatim, ja nisam rekla da ne razlikujem zle NARODE od dobrih, nego ljude pojedinacno.
Najamnje se moj komentar o zlima i dobrima (mada je glupo toliko genralizovati, nije sve crno-belo) odnosio na Jevreje.
Na samom kraju, ja NIKADA NIJEDNOM RECJU nisam napala Jevreje, niti bih.
Mene su sludili za pomenutog momka,jedni ga velicaju drugi pljuju.
Rekla sam da nisam dobro upucena u njegovo delovanje, i mislim da si pogresno shvatio moj komentar. Ne ljutim se zbog toga, desava se to i meni pocesto.

Pijanista:Јел' они беше подржавају ''хероја''?
Има само због тога што се и ''хероји'' (мислим на све зараћене стране) по својим методама не разликују много од нациста.Архангел:Da li ovo tvoje pitanje ima ikakve veze sa nacizmom ?
Тако је, најбољи су комунисти и фашисти.Alekasandar3:Биљо...
Од комуниста су гори једино антикомунисти
од фашиста су гори једино антифашисти...
![]()
Pijanista:Тако је, најбољи су комунисти и фашисти.
SSSR_:@eremita
Ti se bolje ne javljaj,svega ovoga ne bi bilo da je pera otisao u policiju!(tj.da dss nije dosao na vlast).
Ovako imamo onog ministra obijaca trafika koji bi da stvori pravnu drzavu i kostunicu koji legalizuje fasizam...mada ni ovi iz ds-a i g17+ nisu nista bolji...

Marin55:Neonacisti organizuju marš u NS
11. septembar 2007. | 10:46 | Izvor: Radio 021
Novi Sad -- Ni nekoliko dana pošto je Radio 021 objavio da srpski neonacisti planiraju marš, nema reakcije organa ili zvaničnika.
Novosadski Radio 021 objavio je pre nekoliko dana da srpski neonacisti planiraju da 7. oktobra organizuju marš u centru Novog Sada, a na tu informaciju nije reagovala nijedna državna institucija ili druga ustanova niti bilo koji zvaničnik.
kojica:Хм... каква чудна вест... Српски неонацисти планирају марш... И шта нам то говори? Ништа! Ко су ти људи? За шта се залажу? Због чега марширају?
Не, битније од ових информација је то да ниједна институција или званичник нису реаговали на ову информацију.
Шта ме брига како ће да реагују корумпиране институције и званичници?
Реци ми истину а ја ћу сама реаговати онако како желим!
Не, истину нико неће рећи.
Они који мисле да су много паметни почеће из топа да пљују, незнајући ни по чему, важно је да се пљује...
Они који су радознали мораће да прочитају стотине интернет страница и изгубе пар дана, не би ли сазнали ко то маршира и због чега...
Али то је демократија... или нешто друго... ма није важно...