Neonacisti organizuju marš u NS

ljuta_mamba:
ma mozda je i Bilja fasista.........a i sta fali da setaju...od setanja se gube kile :):):) a i trosi enerhgija...mirnije ce spavati :)
:lol: :lol: :lol: :lol: Ма да! Биља ФАШИСТА! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Биља је добра душица наша! :)
Али сви можемо да наседнемо на овакве наци-провокације, нису сви суперепскрамаксималнонепоновљивогига интелигентни као ја...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SSSR_:
Pratio sam tvoje komentare i dopala si mi se u raspravama,ali ovo stvarno bulaznis o Davidovicu i drugovima iz organizacije "Krv i Cast" i foruma "Storm Front".Neka se i ti nacisti bore za Srbiju i za Kosovo,opet su oni neprijatelj br.1 jer velicaju Hitlera i Ljotica.Zato svim antifasistickim snagama treba razbiti skup.

a ta tvoja izjava o Jevrejima...necu da komentarisem.Ne postoje zli narodi,vec zli ljudi.Vise volim dobrog i postenog gradjanina Srbije koji je musliman ili Jevrejin,nego olosa i lopovcinu koji je Srbin.

Ja ti se izvinjavam u svoje ime ako si se prepoznao u kritikama, ali koliko sam primetila, ljudi i ideje neonacističkog pokreta nisu ovde dobrodošle, uglavnom.

Uglavnom znamo kakav je program takvih "partija" ili već šta god da su, tako da ja lično, a drago mi je što vidim i mnogo ljudi ovde, takve stvari ne prihvataju.

SSSR_:
Pratio sam tvoje komentare i dopala si mi se u raspravama,ali ovo stvarno bulaznis o Davidovicu i drugovima iz organizacije "Krv i Cast" i foruma "Storm Front".Neka se i ti nacisti bore za Srbiju i za Kosovo,opet su oni neprijatelj br.1 jer velicaju Hitlera i Ljotica.Zato svim antifasistickim snagama treba razbiti skup.

a ta tvoja izjava o Jevrejima...necu da komentarisem.Ne postoje zli narodi,vec zli ljudi.Vise volim dobrog i postenog gradjanina Srbije koji je musliman ili Jevrejin,nego olosa i lopovcinu koji je Srbin.

Ово је Биља- копирала, само невешто пошто не зна све команде код постирања.

ma zezam se ja,nemoj da me shvatas sve ozbiljno uvek

jel znas ti scenu ad bosko buha,u istoimenom filmu valjda,vezba da drzi govor
pa kaze,boricemo se protiv faasiista a ona doktorka mu kaze se,ne kaze se faasiisti bosko...nego fasisti

a jebga,nego da vam pricam ja kako mi unistavamo svabske bunkere....bio je na kraju rzime tog govora pred marasalom titom

neznam zasto ti ovo ispricah......podstakli me fasisti valjda :):):)

Форум Српски Националисти:
О позиву на марш-

http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?t=12207&postdays=0&postorder=asc&&start=15

Нацисте у Србији финансирају усташка обавештајна служба и то није тајна.

Модератор би требао да баци ову тему у џубре а постављача тема да избаци. Нацисти су убијали са усташама на стотине хиљада Срба и свако ко слави ове нацисте учествује има удео у злочину над невиним српским цивилима као што је било стрељање на хиљада ђака у Крагујевцу.

ХАЛО МОДЕРАТОР!

------

Ma не обраћајте пажњу на такве пацијенте!Видите да немају муда ни да се потпишу на плакати а видећете
да ту неће бити више од 100 људи.А одмах сам на првој слици провалио на основу спитфајерке да се ради о нацошима а не о некој озбиљној патриотској организацији.
---

Болесник. Умишљени бедник. Он ће некоме да каже да ништа није учинио за српство. Он који ама баш ништа није корисно није урадио. И лажовчина. Једном зине трипут слаже. Пази само ово:

''Питају се ти искомплексирани јадуси како се није ни једна партија потписала на плакат. Па из простог разлога што ниједна партија ни не организује. Партије су нас и довеле довде.''
Нико, али ама баш нико није спомињао партије, а он слагао па настави о партијама итд. Смрад лажљиви! И ко ће му доћи на тај скуп осим моралних црва и умишљених погубљених клинаца.

И које величине он спомиње, а које он познаје? Оног Максимовића који је најгрубље вређао Калајића(и то овде на форуму под лажним именом , звао га Пишко итд) а онда му после смрти као посветио текст и који је писао за живог човека (Момчила Селића) да је умро и вређао га опет по форумима.

Само ти живи у сновима да си неко и нешто, да си ''авангарда''...

Ипак најбоље од свега је што он мисли да му неко ЗАВИДИ!!!! На чему бре да ти неко завиди? У каквим илузијама ти живиш...

Треба послати аутобусе на тај скуп, па после све комплет у ''Лазу''.

И ТРЕБА ЗАКЉУЧАТИ ОВУ ТЕМУ И БАЦИТИ У ДЕПОНИЈУ, ЈЕР ЈЕ ОВДЕ ЗАБРАЊЕНО ПРОПАГИРАЊЕ НАЦИЗМА!
---

Имамо покрет 1389...Замислите, Горан Давидовић на блогу поставио слику Ратка Младића, да привуче неуку и лаковерну омладину.Ратко Младић би га сигурно стрељао јер се борио против таквих који ће марширати Новим Садом и боре се за идеале ЅЅ-одреда.(у којем се борио деда Насера Орића, и Алија Изетбеговић).Ратко Младић је из антифашистичке породице.Ратко би га стрељао без размишљања, каква будала.РС и Србија се бранила до нациста и фашиста у Отаџбинском рату.
---

vrlo verovatno,ali simbolika i terminologija NS\a je jednaka ustaskoj!
osnovna nacela i sama teorija su drugo,ali posledice i nasledje koje je ostalo na nasim prostorima je uzasno zastrasujuce...JASENOVAC !

Alekasandar3:
http://www.gorandavidovic.blogspot.com/

Погледај бре његов блог и дно странице. он пише:
"СТОРМФРОНТ- НАЈПОСЕЋЕНИЈИ СРПСКИ САЈТ"

Биљо не буди наивна да ти енко маше патриотизмом испред носа. Давидивић је експонент Сороша!

Пази као је прекинуо ону конференцију где је свепочело!

"Случајно" баш на конференцију упадају Срби "Нацисти" прекидају "Антифашистичку" конференцију и "случајно" су ту баш биле све камере Сорошевих медија!!!

Како провидно- нове МАРКАЛЕ!

Он је ове слике ставио заједно!

6.jul.jpg
stormfront_150.gif
Dake, kamuflaza :roll:

SSSR_:
Ovi sa crvenim tregerima su skinsi komunisti i anarhisti.Pre nego sto bilo sta napisete i lupite doznajte nesto citajuci o skinhed pokretu koji je tradicionalno jos '69 bio antifasisticki i antikapitalisticki.80-ih se odvojila grupa ljudi koji su propagirali desnu ideologiju.A za to je kriva Britanska Nacionalna Partija.

Priznaj da cesh i ti da marshirash.I da su te poslali da ih branish.

svetolik trpkovic:
Zanimljivo je da ima pacijenata koje mogu da navuku nacisti tako sto im postave slike omiljenih ratnih zlocinaca koje i jedni i drugi obozavaju samo sto su jedni dobri obozavaoci, a drugi nevaljali koji oce da navuku one dobre ,sacuvaj boze budala .
Када виде та мила ''херојска'' лица, можеш им поред ставити и кукачу - џабе када су ''хипнотисати''. Можда им и салутирају пред монитором.

Alekasandar3:
Биљо моја, разумем ја све. Толико су нас пљували да сада свима верујемо ко каже да је за Србију. А није тако:)
http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?t=12207
Погледљај само слике на првој страници!

Ја би ове пострељао метком у потиљак!

Да знаш Ацо и ја сам за, да идемо по кратком поступку. Све по метак у чело! Дуго се већ питам да ли тим дегенерицима има ишта у глави осим промаје.

Alekasandar3:
MARŠ JE PROVOKACIJA ZA NOVI SAD 12.09.2007.

17:42 - Gradonačelnica Maja Gojković najavljeni marš neonacista Novim Sadom smatra provokacijom za grad u kojem su fašisti 1942. godine izveli raciju i koji je zbog žrtava u borbi protiv fašizma u nekadašnjoj SFRJ dobio Orden narodnog heroja.

Gradonačelnica u izjavi za 021 kaže da ne zna puno o najavljenom skupu i da je o njemu čula iz medija, ali smatra da je to posao za policiju. „Iskreno se nadam da će policija na pravi način reagovati na tu najavu i mislim da je, ako je tako kako kažete, to velika provokacija prema gradu i prema svim Novosadjanima”, kaže Maja Gojković i napominje da se nada da će to policija prepoznati jer je u pitanju organizacija čiji su članovi već osudjivani, kao i da joj nije jasno kako ne može da se spreči takvo delovanje. (021)

SVAKA ČAST MAJO!
Ako im je toliko stalo koliko pričaju da ne mogu da trpe, nek promarširaju po mostu u Kosovskoj Mitrovici.

Pih... što nisam vlasnik nekog novosadskog podruma pića?

SSSR_:

Citiram samo opšti deo tvog posta jer je jako interesantno za ponoviti.
Bez obzira ko je koje nacionalne pripadnosti, zar treba polemisati ko doprinosi državi Srbiji?
Šiptar koji ima ćevabdžinicu u centru Beograda i koji redovno plaća porez ili neki zamenik zamenika stranke koji ne plaća telefonske račune?

Registra.:
Ja ti se izvinjavam u svoje ime ako si se prepoznao u kritikama, ali koliko sam primetila, ljudi i ideje neonacističkog pokreta nisu ovde dobrodošle, uglavnom.

Uglavnom znamo kakav je program takvih "partija" ili već šta god da su, tako da ja lično, a drago mi je što vidim i mnogo ljudi ovde, takve stvari ne prihvataju.
Moram da priznam da ovo bas i nisam shvatio.Zasto bi se ja prepoznao u kritikama kada nisam fasista?! :confused: :-D

p.s.Ovo je zstava DDR-a(Istocne Nemacke).

Back