gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Ра-та-тат је јако омиљен гост на овом подфоруму и њени ставови су инспиративни за већину учесника да крену у озбиљну дискусију. Велкам бек рататат.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

analiticar:Jeli sada i ona postala persona non grata???? :? :? :?
eremita:1. ГДЕ ЈЕ РЕГИСТРОВАН ПОКРЕТ "НАЦИОНАЛНИ СТРОЈ" ???
2. КО ФИНАНСИРА "НАЦИОНАЛНИ СТРОЈ"...
crow:tztztztz
dao sam jednom opsezan odgovor kad je bila rasprava KKK vs. Black Panthers...
da se ne ponavljam
a hvala ti shto me trpash u isti kosh sa autobusom i ciklonom
. Mozda si ti izuzetak.
Ja htedoh brate danas to da postavim al' mi uze i linkove i rec iz usta. TAKO TREBAZarathustra:Omah cu da Ti kazem. Amerikancii to nije nikakav "slobizam", a jos manje kako bi neki nazvali paranojom.......
Ko ne veruje neka proseta sajtom www.rasonalisti.com
sajt http://www.bloodandhonour-usa.com/sect/gigs.html - njihova okupljanja (pogledajte samo koliko ih ima u Srbiji)
http://www.28serbia.org/ - Nas sajt Krv i cast
http://www.girlsyouth.com/ - Takodje nas sajt za organizaciju zena protiv mondijalizacije, abortusa, feminizma, takodje saradnici Krvi i casti
+
forum www.stormfront.org :shock: :shock: :shock:
Svi imaju u zajednickom to da ih finansiraju podzemne amerske organizacije, kao satro imate da procitate tekstove u odbranu Srbije, Kosova i srpske stvari, a sve to smrdi na osudu Srba generalno kako bi neki likovi kao ovaj "kuronja" strpali sve Srbe u isti kos !
Naravno, uvek je pogodno skupiti gomilicu bandoglavaca, prodati im jefitnu pricu, promovisati se, a nisu ni svesni koju medvedju uslugu cine Srbiji !

Pa i ja sam isto, prinosim zrtve u obliku prasica jednom mesecno....Zarathustra:Znas kako, i ja sam dobrim delom pagan![]()

King 7:. Postoji jedan samo vredan narod - onaj koji veruje u Hrista i onaj koji je od sveta. .
serb_pagan:ne znam stvarno gde ova zemlja ide...totalno smo van svih svetskih tokova,ovi zaludjenici sa obe strane se ponasaju kao da je 1939.ta http://www.afans.org/ nije nista drugo do produzetak "anarho-sindikalisticke inicijative",krajnje retrogradnog i odvratnog neokomunistickog pokreta.isto onako kao sto su http://www.stormfront.org/forum/ i slicne organizacije produzetak zbora dimitrija ljotica.
pa zar je omladina ovde toliko dezorjentisana,da im nista pametnije ne pada na pamet od nove podele na partizane i cetnike???kome je ovo interes,da deli srpsku omladinu i srpski narod,opet i opet...
jedan demokratsko-nacionalni pokret mladih,koga bi prihvatile siroke mase omladine,utemeljen na konsenzusu oko najvaznijih pitanja naseg drustva i tendencija savremenog zapadnog sveta,uz uvazavanje medjunarodnih okolnosti i situacije bio bi dobro resenje.ali...opet se vracamo na teren politike i nacela "zavadi pa vladaj"

marlon:Jel ti mislis da to radi sadasnja vlast? Da deli mlade i stvara klimu pogodnu za sukobe? Za tvoju informaciju Stormfront je pokret koji okuplja neonaciste iz celog sveta a ne samo sacicu njih iz Srbije i postoji jos pre Milosevica. Kako to da ti to ne smeta u drugim zemljama gde su tekovine demokratije tako velike i kojima tezis a ovde da. Za komuniste ne pricaj to je smejurija....U ovoj zemlji ima 100 njih a zemlja znas koliko ima stanovnika. I sad kome to treba. Ovoj vlasti sigurno ne...sto bi glodjali nesto sto nisu sami kuvali. Ista ti je situacija u Rusiji, sto lepo objasni Jabuchilo pre neki dan povodom onih "mitinga" pravljenih za BBC i CNN![]()
A sto se tice novog pokreta mladih kazi lepo LDP da te ceo svet razume...![]()
![]()
![]()
marlon:Jel ti mislis da to radi sadasnja vlast? Da deli mlade i stvara klimu pogodnu za sukobe? Za tvoju informaciju Stormfront je pokret koji okuplja neonaciste iz celog sveta a ne samo sacicu njih iz Srbije i postoji jos pre Milosevica...QUOTE]
mislim da sadasnja,i dos-ova,i sps-radikalska vlast pre njih imaju taj program razdvajanja mladih i cepanja i dezorjentacije omladine. pa vidi samo sta radi omladina ds-a,dss-a,srs-a i ostalih...po ugledu na svoje politicke vodje samo produbljuju jaz izmedju neistomisljenika. umesto da gledamo sta nas spaja,fokusiramo se na ono sto nas razdvaja i to onako ostrashceno...
sto se tice stormfronta,oni su nedavno dobili topic za srbiju...to znaci da je srbija pogodno tle za takve..ili je tu vec neki interes...
a za LDP,da ti kazem da nisam clan(niti sam ikada bio)ijedne stranke,danas simpatisem njih,sutra ko zna koga...imam pravo da menjam svoje misljenje...toliko
serb_pagan:marlon:Jel ti mislis da to radi sadasnja vlast? Da deli mlade i stvara klimu pogodnu za sukobe? Za tvoju informaciju Stormfront je pokret koji okuplja neonaciste iz celog sveta a ne samo sacicu njih iz Srbije i postoji jos pre Milosevica...QUOTE]
mislim da sadasnja,i dos-ova,i sps-radikalska vlast pre njih imaju taj program razdvajanja mladih i cepanja i dezorjentacije omladine. pa vidi samo sta radi omladina ds-a,dss-a,srs-a i ostalih...po ugledu na svoje politicke vodje samo produbljuju jaz izmedju neistomisljenika. umesto da gledamo sta nas spaja,fokusiramo se na ono sto nas razdvaja i to onako ostrashceno...
sto se tice stormfronta,oni su nedavno dobili topic za srbiju...to znaci da je srbija pogodno tle za takve..ili je tu vec neki interes...
a za LDP,da ti kazem da nisam clan(niti sam ikada bio)ijedne stranke,danas simpatisem njih,sutra ko zna koga...imam pravo da menjam svoje misljenje...toliko
Ma pagane ja ne simpatisem nikoga, pa ni sebe...mozda jedino neke forumasicea kamoli stranke, vazno je da dodju ljudi koji mogu nesto konkretno da urade za zemlju a ne samo da se busaju u grudi ili da rasprodaju sve kao da im je to dedovina. Medjutim ti podmlaci stranaka gde se regrutuju novi klinci to je...haos...isto je u svim strankama i tu si u pravu.
Elvin:" Ili će ih policija pronaći ili ćemo ih mi pronaći, ali oni nekažnjeno proći
neće. Ili će policija raditi svoj posao, ili ćemo mi raditi njihov posao, ali
ovako više neće ići, gde su sada te male uštve i zašto se sada
ne pojave da prekinu otvaranje izložbe.
Ja se ne plašim da me ubiju, ali ću ih puno povesti sa sobom. Naći ćemo vas,
naći ćemo vas i zatrećemo vas, da ne bude nesporazuma oko toga."
nenad canak
Nesto se nije cuo kad su oni Hortijevi divljali u Beceju....nije bio obavesten

serb_pagan:a za LDP,da ti kazem da nisam clan(niti sam ikada bio)ijedne stranke,danas simpatisem njih,sutra ko zna koga...imam pravo da menjam svoje misljenje...toliko
tvoje priče zvuče izuzetno slično onome što propagiraju ovi samoprozvani neonacistimarlon:![]()
![]()
![]()
![]()
Nesto se nije cuo kad su oni Hortijevi divljali u Beceju....nije bio obavesten
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()