Neonacisti divljaju

Ниси морао да наводиш где предајеш, интересовало ме је само шта...

Што се тиче теме, хулигана има свуда, није потребно генерализовати. Ако десет пубертетлија мисли да су нацисти кул, то је појединачан, не претерано битан случај, односно нешто што ћале каишем може да среди за једно поподне; ако цела генерација пубертетлија то исто мисли, онда нешто није у реду са државом, школством, друштвом...
Ово је ипак усамљен случај.

Ekstrema ima u svakom drustvu pa i nasem. Ovo sto se desilo je cista pamfletska rezija smisljena da anulira ono o cemu se prica vec zadnjih godinu dana, a to je ko u Vojvodinu pusta madjarske fasiste da divljaju i provociraju, pogotovu sto su strani drzavljani. Zna se dobro ko su bili madjarski fasisti i sta su radili, pogotovu u WW II. Likova sa Stormfronta ima i u najdemokratskijim drustvima i treba da ih bude. Svako drustvo ima pojedince na margini. Izjednacavanje cele nacije sa pojedincima plasiraju individue iz bolesne mrznje prema zemlji koja im je trn u oku.Cudo da niko ne spominje ekipe neonacistickih huligana koji razbijaju arape u Francuskoj, a uskoro ce to biti i u Nemackoj. A svima njima su puna usta EU i ljudskih prava.

mile kuronjic:
Kako mozete da kazete da Srbi ne mogu biti neonacisti, kada si za vreme II svetskog rata glavni saradnici okupatora bili Nedicevci i cetnici Draze Mihajlovica.Draza mihajlovic kao sto se zna, on je saradjivao sa nemcima i zbog toga je osudjen na smrt streljanjem.
Pa u ovom zadnjem ratu su se srpski vojnici pokazali kao njihovi prethodnici cetnici za vreme II svetskog rata u cinjenju zlocina nad nemocnim i nevinim stanovnistvom.Prema tome ovo me nista ne iznenadjuje sa ovim udruzenjem nacionalni stroj zbog toga sto je taj pokret bio podrzavan za vreme Milosevicevog rezima.
Mile Kuronjicu, vec smo o ovme pricali ranije. Zar profesor univerziteta stvarno ne zna da je Draza prvi gerilac Evrope podrzan od svih " saveznika "? Zar ne zna da su komunisticki ilegalci NKVD agenti koji su pocetkom rata dok su Nemci okupirali Srbiju proklamovali prijateljstvo sa okupatorom zbog Staljinovog pakta sa Hitlerom? Mnogo je cetnika, postenih ljudi, domacina, zemljoradnika stradalo kako od Nemaca tako jos vise od sovjetsko - boljsevickih nistaka. Nema tu nacizma jer u Drazinim redovima je bilo i muslimana cak.

Za pojavu nacista ste profesore vi krivi i vama slicni koji povezuju naciste sa cetnicima.Da je bilo kako su cetnici razmisljali u WWII ne bi izginulo toliko Srba i sad bismo bili u evropi,nato i ostalim organizacijama koje zad zelite vise nego leba da jedete.
Srbi ne mogu,nesmeju i nece da budu nacisti

marlon:
Ekstrema ima u svakom drustvu pa i nasem. Ovo sto se desilo je cista pamfletska rezija smisljena da anulira ono o cemu se prica vec zadnjih godinu dana, a to je ko u Vojvodinu pusta madjarske fasiste da divljaju i provociraju, pogotovu sto su strani drzavljani. Zna se dobro ko su bili madjarski fasisti i sta su radili, pogotovu u WW II. Likova sa Stormfronta ima i u najdemokratskijim drustvima i treba da ih bude. Svako drustvo ima pojedince na margini. Izjednacavanje cele nacije sa pojedincima plasiraju individue iz bolesne mrznje prema zemlji koja im je trn u oku.Cudo da niko ne spominje ekipe neonacistickih huligana koji razbijaju arape u Francuskoj, a uskoro ce to biti i u Nemackoj. A svima njima su puna usta EU i ljudskih prava.

Ових душебрижника уопште није било када су мађарски неонацисти дивљали по Војводини... уобичајено за проф.универзитета који има ник "куроњић"... што се мене тиче ако се ћутало када су правили изгреде Мађари онда има да се ћути и када праве изгреде Срби.

Међутим, Ти си Марлоне још одавно прочитао целу игру исто као и ја... ЗАТО ВЕРУЈЕМ ДА ЈЕ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ ДА БИТАНГЕ НА ВЛАСТИ ОБЈАВЕ

1. ГДЕ ЈЕ РЕГИСТРОВАН ПОКРЕТ "НАЦИОНАЛНИ СТРОЈ" ???
2. КО ФИНАНСИРА "НАЦИОНАЛНИ СТРОЈ"...

и ту би био крај приче... а не овако да се сви праве блесави... почиње да смара, чак није добро ни као виц а камо ли збиља, без обзира која је и чија "служба" осмислила овај инцидент.
Више је него смешно и помислити да у Србији може да постоји "неонацистички покрет" када су пре свега Срби као Словени били предвиђени за одстрел и уништавање. Верујем да је тим момцима неко нетачно представио шта је то национализам, дао им јакне и цокуле, ошишао их до главе... и ето "нациста" - и нормално да се појави неки покрет отпора ЈЕР НАС СРБЕ УБИЈАЈУ, ШИКАНИРАЈУ И ПОНИЖАВАЈУ ПРЕКО СВАКЕ МЕРЕ.

И да видимо шта су ти момци урадили: УДАРИЛИ НЕКОЛИКО ШАМАРА ! И шта је ту нацистичко - ******, као да су потпалили Дахау...

Е, сада да повучем још једну паралелу, сећате се надам се када је она кокошка Наташа Кандиш ТАКОЂЕ УДАРИЛА НЕКОЛИКО ШАМАРА ЧОВЕКУ ПРОГНАНИКУ НА ЈАВНОМ ПРОТЕСТУ - нико се није нешто потресао, нити причао о нацизму, изгледа да када Н.К. тресне неком шљагу то је "демократска педагошка мера" а када то учине момци из "Националног строја" Е ОНДА ЈЕ ТО НЕОНАЦИЗАМ... и што је још шлаг на торти... тај човек се обратио суду - а суд је ОДБАЦИО ЊЕГОВУ ТУЖБУ ... и нико ништа...

ДАКЛЕ, И ОВО ЈЕ ПОВОД ДА ПРОТЕСТВУЈЕМ ПРОТИВ ДВОСТРУКИХ АРШИНА !

@Марлон

Ми смо превише толерантни. Зато и допуштамо да нам по земљи несметано вршљају нео-фашисти других народа; зато се и неки припадници нашег народа толико труде да се не замере било коме и то иде толико далеко да би (ако би им ко допустио) без пардона укинули све што је српско, укључујући нацију , државу, а цркву нарочито. Ако као Срби не постојимо, више никоме не можемо да сметамо! То је изгледа њихово решење проблема.

Adalv:
@Марлон

Ми смо превише толерантни. Зато и допуштамо да нам по земљи несметано вршљају нео-фашисти других народа; зато се и неки припадници нашег народа толико труде да се не замере било коме и то иде толико далеко да би (ако би им ко допустио) без пардона укинули све што је српско, укључујући нацију , државу, а цркву нарочито. Ако као Срби не постојимо, више никоме не можемо да сметамо! То је изгледа њихово решење проблема.

Е па видиш, више нисмо толерантни. Овај подфорум ти је најбољи пример. Нећемо више дозволити да лажима прљају историју и народ као и Цркву и Државу. Видиш да долазе људи и са оних других форума који немају везе са Политиком, јер им је пун Живан (аут. веКсла) њиховог просеравања. Иста ситуација је и у РЛ.

ma daj eremita kako mozes da ih pravdas?
momci misle da su neonacisti,divljaju po novom sadu,prekrsili su zakon,sad moraju malo da olade...zna se vec gde
ovo bi mogao biti povod da zabrane taj pokret,jer od takvih nikad nista dobro nece doci,ako mi ne verujes idi na stormfront forum pa procitaj sta pisu
i nije bas da su momci onaj uhapseni ima 30 godina...

mislim da su ti momci iz tzv"nacionalnog stroja" postupili veoma glupo.umesto da npr.kao navijaci partizana organizovano daju krv,ili pomognu recimo poplavljenim podrucjima izabrali su da je bolje da nashamaraju nekog profana,a onda hrabro zbrishu od pandura...voleo bih da se neko od pripadnika tog pokreta javi na forum i da nam objasni gde su bili,kad su tolike mu*onje kada su madjarski fashisti sirili svoje bolesne ideje po vojvodini...sto nisu ishli u ono selo da shamaraju...lako je isprangijati nekoliko shtrebera i matorog profu,madjarski skinsi su im vec tvrd orah,kako mi se cini
i shta su postigli? da ih proziva cela zemlja,da ih ljudi jos vishe zamrze i na kraju ce ih policija razbiti ko zvechke...pali su na prvom koraku

znas kako adalv tebi i marlonu su uvek drugi krivi...stalno neke teorije zavere...

vec sam rekao neofasista u evropi mozda nema u lihtenstajnu i andori,avugde drugde ih ima pa ni mi nismo izuzetak
umesto da ih osudite vi smisljate nove i nove teorije zavere

Elvin:
ma daj eremita kako mozes da ih pravdas?
momci misle da su neonacisti,divljaju po novom sadu,prekrsili su zakon,sad moraju malo da olade...zna se vec gde
ovo bi mogao biti povod da zabrane taj pokret,jer od takvih nikad nista dobro nece doci,ako mi ne verujes idi na stormfront forum pa procitaj sta pisu
i nije bas da su momci onaj uhapseni ima 30 godina...

... не браним их... али их и не нападам ...

Елвине, зашто ниси прочитао цео мој пост... а ако су они у вези са стромфронтом ЈА ОПЕТ АПЕЛУЈЕМ ДА СЕ ОБЈАВИ КО ФИНАНСИРА ОВЕ МОМКЕ ОВДЕ...

и даље тврдим да не видим како су то они нацисти зато што су неким љигама ударили неколико шамара ???

ПОКРЕТ ОТПОРА МЕЂУ СРБИМА ЋЕ ТЕК ДА СЕ СТВОРИ - ЈЕР СЕ ОВО МАЛТРЕТИРАЊЕ И ПОНИЖАВАЊЕ ВИШЕ ТРПЕТИ НЕ МОЖЕ !!!

Elvin:
znas kako adalv tebi i marlonu su uvek drugi krivi...stalno neke teorije zavere...

vec sam rekao neofasista u evropi mozda nema u lihtenstajnu i andori,avugde drugde ih ima pa ni mi nismo izuzetak

ma kriv je djindjic,novi svetski poredak,nataha kandic,horoskop,rat u iraku i tv pink.
svakome ko je zavrsio osnovnu skolu jasno je ko je bio adolf hitler i koji su bili njegovi stavovi prema slovenima. ko to nije naucio,nazalost nema mu pomoci. za mene su oni obicni huligani i to mnogo gori od prosecnog fudbalskog huligana.fudbalski huligani barem nemaju sumanute ideje o promeni drustvenog sistema,ako nista drugo

eremita:
Па што ниси одма' рек'о да наплаћујеш свој "прави демонократски патриЈотски ангажман" у НВО ??? :confused:

nekako kad vidim tebe i josh par likova koji ponizzavaju i izvrgavaju ruglu Pravoslavlje...potrebno mi je puno napora da se oduprem i ne dozvolim sebi da se upustim u razgovor...eto, ovog puta sam popustio!

eremita...molim te...ali od srca te molim...sad od 17h je vechernja
ne bilo ti zapovedjeno odstoj malo tamo!

Elvin:

Мр. Елвин прочитај цео мој пост, све што си ти рекао, рекао сам и ја. Нема теорије завере. Ово је пракса.

ma treba da ih osudis,ja sam vec rekao ako imaju problem neka organizuju svoju tribinu...

stormfront je internacionalna organizacija,verovatno ima bogatih "arijevaca" koji su spremni da finansiraju

procitao sam ceo tvoj post

ako ce da se formira neki pokret otpora neka ga formiraju intelektualci pa nek ratuju recima,a ne pesnicama

serb_pagan:
voleo bih da se neko od pripadnika tog pokreta javi na forum i da nam objasni gde su bili,kad su tolike mu*onje kada su madjarski fashisti sirili svoje bolesne ideje po vojvodini...

Ја не припадам том покрету, али да ти кажем где су били. Екипа са Стормфронта се скупила и кренула са палицама да их научи памети.....и.....полиција их зауставила и није им дала да уђу у место и ометај перформанс. А ти и неки мени причате о теоријама завере. Ја ти износим чињенице. Провери, па кажи јавно да лажем.

Elvin:
ma treba da ih osudis,ja sam vec rekao ako imaju problem neka organizuju svoju tribinu...

stormfront je internacionalna organizacija,verovatno ima bogatih "arijevaca" koji su spremni da finansiraju

procitao sam ceo tvoj post

ako ce da se formira neki pokret otpora neka ga formiraju intelektualci pa nek ratuju recima,a ne pesnicama

pokret otpora fashistima vec postoji.sacinjavaju ga sve demokratske omladine ove zemlje,nadam se i omladina DSS-a. a ako vec nacisti argumentuju pesnicama,mislim da ce im se tako i vratiti.i to mnogostruko.varaju se ako misle da demokratska omladina ove zemlje nije u stanju da shamara...

marlon:
Ја не припадам том покрету, али да ти кажем где су били. Екипа са Стормфронта се скупила и кренула са палицама да их научи памети.....и.....полиција их зауставила и није им дала да уђу у место и ометај перформанс. А ти и неки мени причате о теоријама завере. Ја ти износим чињенице. Провери, па кажи јавно да лажем.

verujem ti dok se ne pokaze suprotno.samo kazem,nisu se bas proculi kao neki branitelji srpstva. nije ih bilo nigde recimo,kada su pre nekoliko nedelja izgorele one devojcice i trebala im je koza...kad je trebala krv u svetom savi...
oni bi samo da se nalochu u nekoj pivnici i peglaju neistomisljenike...obicni divljaci ako mene pitash

Back