Neonacisti divljaju

Ра-та-тат је јако омиљен гост на овом подфоруму и њени ставови су инспиративни за већину учесника да крену у озбиљну дискусију. Велкам бек рататат. :lol: :lol: :lol:

eremita:
1. ГДЕ ЈЕ РЕГИСТРОВАН ПОКРЕТ "НАЦИОНАЛНИ СТРОЈ" ???
2. КО ФИНАНСИРА "НАЦИОНАЛНИ СТРОЈ"...

Omah cu da Ti kazem. Amerikanci :twisted: i to nije nikakav "slobizam", a jos manje kako bi neki nazvali paranojom.......

Ko ne veruje neka proseta sajtom www.rasonalisti.com
sajt http://www.bloodandhonour-usa.com/sect/gigs.html - njihova okupljanja (pogledajte samo koliko ih ima u Srbiji)
http://www.28serbia.org/ - Nas sajt Krv i cast
http://www.girlsyouth.com/ - Takodje nas sajt za organizaciju zena protiv mondijalizacije, abortusa, feminizma, takodje saradnici Krvi i casti
+
forum www.stormfront.org :shock: :shock: :shock:

Svi imaju u zajednickom to da ih finansiraju podzemne amerske organizacije, kao satro imate da procitate tekstove u odbranu Srbije, Kosova i srpske stvari, a sve to smrdi na osudu Srba generalno kako bi neki likovi kao ovaj "kuronja" strpali sve Srbe u isti kos ! :twisted:

Naravno, uvek je pogodno skupiti gomilicu bandoglavaca, prodati im jefitnu pricu, promovisati se, a nisu ni svesni koju medvedju uslugu cine Srbiji !

crow:
tztztztz

dao sam jednom opsezan odgovor kad je bila rasprava KKK vs. Black Panthers...

da se ne ponavljam
a hvala ti shto me trpash u isti kosh sa autobusom i ciklonom

Izvini brate, al' tako mi nekad delujes sa nekim pricama o narodu, poreklu, i genetici, znas kako ono bese.... znaci - Svi nacisti jesu pagani, ali svi pagani nisu nacisti :cool: . Mozda si ti izuzetak.
U principu, covek pravoslavac i ostali monoteisti (mada katkad postoje druge devijacije) ne mogu biti nacisti.

P. S. Evo na svim gore navedenim adresama nacistickih sajtova, svaki ima predstavljen svoj panteon bogova i bozanstava kojima se na romantican nacin dive, dok mrze tudje :x

Znas kako, i ja sam dobrim delom pagan
smil431650fee4d1b.gif

Hriscani smo zato da ne bi smo bili pagani. Hriscanstvo je najcivilizovanija i najveca religija u istoriji, jedina istinita i sama po sebi ne nosi podvajanja na vredne i bezvredne narode. Postoji jedan samo vredan narod - onaj koji veruje u Hrista i onaj koji je od sveta. Naravno, mnogo je losih shvatanja pristeklo iz losih tumacenja Svetog Pisma pa i robovlasnistvo kod katolika i protestanata, fasizam i nacizam kod istih ali ne i kod pravoslavnih. Pravoslavni su zaglibili u komunizam i ne zna se koje je gore.

Zarathustra:
Omah cu da Ti kazem. Amerikanci :twisted: i to nije nikakav "slobizam", a jos manje kako bi neki nazvali paranojom.......

Ko ne veruje neka proseta sajtom www.rasonalisti.com
sajt http://www.bloodandhonour-usa.com/sect/gigs.html - njihova okupljanja (pogledajte samo koliko ih ima u Srbiji)
http://www.28serbia.org/ - Nas sajt Krv i cast
http://www.girlsyouth.com/ - Takodje nas sajt za organizaciju zena protiv mondijalizacije, abortusa, feminizma, takodje saradnici Krvi i casti
+
forum www.stormfront.org :shock: :shock: :shock:

Svi imaju u zajednickom to da ih finansiraju podzemne amerske organizacije, kao satro imate da procitate tekstove u odbranu Srbije, Kosova i srpske stvari, a sve to smrdi na osudu Srba generalno kako bi neki likovi kao ovaj "kuronja" strpali sve Srbe u isti kos ! :twisted:

Naravno, uvek je pogodno skupiti gomilicu bandoglavaca, prodati im jefitnu pricu, promovisati se, a nisu ni svesni koju medvedju uslugu cine Srbiji !
Ja htedoh brate danas to da postavim al' mi uze i linkove i rec iz usta. TAKO TREBA :lol: :lol: :lol:

King 7:
. Postoji jedan samo vredan narod - onaj koji veruje u Hrista i onaj koji je od sveta. .

ha!!!mislio sam da samo islamisti veruju u ovo,kad ne lezi vraze,evo nekih slichnih hrishcanskih pogleda. dakle,po toj logici svakog ko ne veruje u hrista treba istrebiti,jer zaboga,nije dovoljno "vredan".klasichno nacistichko i fundamentalistichko rezonovanje.
danas vishe niko ni ne veruje iskreno u hriscanstvo.hriscanstvo,sa svim svojim apsurdima,ne moze pomoci danasnjem coveku da zivi srecnije i ispunjenije.hriscanstvo danas,bilo ono pravoslavno,katolicko,protestantsko ili kakvo vec sluzi samo kao maska.
niko se vise danas ozbiljno ne pridrzava hriscanstva,reci nesto drugo bilo bi klasicno licemerje...

ne znam stvarno gde ova zemlja ide...totalno smo van svih svetskih tokova,ovi zaludjenici sa obe strane se ponasaju kao da je 1939.ta http://www.afans.org/ nije nista drugo do produzetak "anarho-sindikalisticke inicijative",krajnje retrogradnog i odvratnog neokomunistickog pokreta.isto onako kao sto su http://www.stormfront.org/forum/ i slicne organizacije produzetak zbora dimitrija ljotica.

pa zar je omladina ovde toliko dezorjentisana,da im nista pametnije ne pada na pamet od nove podele na partizane i cetnike???kome je ovo interes,da deli srpsku omladinu i srpski narod,opet i opet...

jedan demokratsko-nacionalni pokret mladih,koga bi prihvatile siroke mase omladine,utemeljen na konsenzusu oko najvaznijih pitanja naseg drustva i tendencija savremenog zapadnog sveta,uz uvazavanje medjunarodnih okolnosti i situacije bio bi dobro resenje.ali...opet se vracamo na teren politike i nacela "zavadi pa vladaj"

serb_pagan:
ne znam stvarno gde ova zemlja ide...totalno smo van svih svetskih tokova,ovi zaludjenici sa obe strane se ponasaju kao da je 1939.ta http://www.afans.org/ nije nista drugo do produzetak "anarho-sindikalisticke inicijative",krajnje retrogradnog i odvratnog neokomunistickog pokreta.isto onako kao sto su http://www.stormfront.org/forum/ i slicne organizacije produzetak zbora dimitrija ljotica.

pa zar je omladina ovde toliko dezorjentisana,da im nista pametnije ne pada na pamet od nove podele na partizane i cetnike???kome je ovo interes,da deli srpsku omladinu i srpski narod,opet i opet...

jedan demokratsko-nacionalni pokret mladih,koga bi prihvatile siroke mase omladine,utemeljen na konsenzusu oko najvaznijih pitanja naseg drustva i tendencija savremenog zapadnog sveta,uz uvazavanje medjunarodnih okolnosti i situacije bio bi dobro resenje.ali...opet se vracamo na teren politike i nacela "zavadi pa vladaj"

Jel ti mislis da to radi sadasnja vlast? Da deli mlade i stvara klimu pogodnu za sukobe? Za tvoju informaciju Stormfront je pokret koji okuplja neonaciste iz celog sveta a ne samo sacicu njih iz Srbije i postoji jos pre Milosevica. Kako to da ti to ne smeta u drugim zemljama gde su tekovine demokratije tako velike i kojima tezis a ovde da. Za komuniste ne pricaj to je smejurija....U ovoj zemlji ima 100 njih a zemlja znas koliko ima stanovnika. I sad kome to treba. Ovoj vlasti sigurno ne...sto bi glodjali nesto sto nisu sami kuvali. Ista ti je situacija u Rusiji, sto lepo objasni Jabuchilo pre neki dan povodom onih "mitinga" pravljenih za BBC i CNN :lol:
A sto se tice novog pokreta mladih kazi lepo LDP da te ceo svet razume... :lol: :lol: :lol:

marlon:
Jel ti mislis da to radi sadasnja vlast? Da deli mlade i stvara klimu pogodnu za sukobe? Za tvoju informaciju Stormfront je pokret koji okuplja neonaciste iz celog sveta a ne samo sacicu njih iz Srbije i postoji jos pre Milosevica. Kako to da ti to ne smeta u drugim zemljama gde su tekovine demokratije tako velike i kojima tezis a ovde da. Za komuniste ne pricaj to je smejurija....U ovoj zemlji ima 100 njih a zemlja znas koliko ima stanovnika. I sad kome to treba. Ovoj vlasti sigurno ne...sto bi glodjali nesto sto nisu sami kuvali. Ista ti je situacija u Rusiji, sto lepo objasni Jabuchilo pre neki dan povodom onih "mitinga" pravljenih za BBC i CNN :lol:
A sto se tice novog pokreta mladih kazi lepo LDP da te ceo svet razume... :lol: :lol: :lol:

Потпуно се слажем, марлоне, ти момци су једноставно чланови НВО као и све друге НВО - плаћени споља... е сада да ли је то ЦИА или неки други финансијер потуно је све једно... битно је да је ЦИЉ ВИДЉИВ И ИЗ АВИОНА А ТО ЈЕ:

НАЦИОНАЛАН = НАЦИОНАЛИСТА = НАЦИСТА = ФАШИСТА
итд.итд.

Треба отворено рећи да су стране обавештајне службе које су активне овде у Србији, ГЛУПЕ, ПРОВИДНЕ, НЕМАШТОВИТЕ и НЕТАЛЕНТОВАНЕ па самим тим и превазиђене и више тужне него смешне. Дакле, то су потпуно неинвентивни "перформанси" западних пропалица који живе за то да увек и свугде ПРОИЗВОДЕ МРЖЊУ НА СРБЕ .

А што се тиче ЛДП-а - они су само варијанта Стормфронта "у целофану"... 8-)

Отворена је још једна тема у вези тзв.неонациста, па ево копија као допринос овој дискусији: Данас, 13:17 #1
Gost iz svemira
Registrovan korisnik

Учлањен:: 12.05.2004.
Поруке: 2 Национални строј плаћен да помогне у отимању Косова

--------------------------------------------------------------------------------

Само да разјаснимо ко су ови нацисти из Националног строја и зашто раде то што раде. Каква црна идеологија, какав црни нацизам у Србији, ствар је много прозаичнија. Наиме на челу нациста налази се Драган Јовановић (Bad Skin са форума Стормфронт), пекар из Јагодине, који већ неколико година живи у Прагу. Е том Јовановићу су скинси из иностранства дали новац да оформи и ојача нацистички покрет у Србији, што овај мање-више успешно ради уназад три године. Иза тих скинса из иностранства, пак, стоје стране обавештајне службе, којима итекако одговара да се о Србији током преговора о статусу Косова говори као о леглу нацизма и да се оживе приче о Србима као геноцидном народу. Зато су нацисти (Национални строј, Комбат 18, Стормфронтовци и други) и појачали активност управо сада, месец дана пре почетка преговора о Косову. Дебили помажу странцима да нам одузму Косово, а да тога нису ни свесни...
Полицији (а и мени) је познат идентитет 90% ових мученика, а по томе да ли ће их све похапсити (бар ове који су у Србији, пошто многи ординирају из Холандије, Чешке, Републике Српске и других земаља) моћи ћете да видите и колико се искрено наше власти боре за очување Косова у границама Србије.

marlon:
Jel ti mislis da to radi sadasnja vlast? Da deli mlade i stvara klimu pogodnu za sukobe? Za tvoju informaciju Stormfront je pokret koji okuplja neonaciste iz celog sveta a ne samo sacicu njih iz Srbije i postoji jos pre Milosevica...QUOTE]

mislim da sadasnja,i dos-ova,i sps-radikalska vlast pre njih imaju taj program razdvajanja mladih i cepanja i dezorjentacije omladine. pa vidi samo sta radi omladina ds-a,dss-a,srs-a i ostalih...po ugledu na svoje politicke vodje samo produbljuju jaz izmedju neistomisljenika. umesto da gledamo sta nas spaja,fokusiramo se na ono sto nas razdvaja i to onako ostrashceno...
sto se tice stormfronta,oni su nedavno dobili topic za srbiju...to znaci da je srbija pogodno tle za takve..ili je tu vec neki interes...
a za LDP,da ti kazem da nisam clan(niti sam ikada bio)ijedne stranke,danas simpatisem njih,sutra ko zna koga...imam pravo da menjam svoje misljenje...toliko

serb_pagan:
marlon:
Jel ti mislis da to radi sadasnja vlast? Da deli mlade i stvara klimu pogodnu za sukobe? Za tvoju informaciju Stormfront je pokret koji okuplja neonaciste iz celog sveta a ne samo sacicu njih iz Srbije i postoji jos pre Milosevica...QUOTE]

mislim da sadasnja,i dos-ova,i sps-radikalska vlast pre njih imaju taj program razdvajanja mladih i cepanja i dezorjentacije omladine. pa vidi samo sta radi omladina ds-a,dss-a,srs-a i ostalih...po ugledu na svoje politicke vodje samo produbljuju jaz izmedju neistomisljenika. umesto da gledamo sta nas spaja,fokusiramo se na ono sto nas razdvaja i to onako ostrashceno...
sto se tice stormfronta,oni su nedavno dobili topic za srbiju...to znaci da je srbija pogodno tle za takve..ili je tu vec neki interes...
a za LDP,da ti kazem da nisam clan(niti sam ikada bio)ijedne stranke,danas simpatisem njih,sutra ko zna koga...imam pravo da menjam svoje misljenje...toliko

Ma pagane ja ne simpatisem nikoga, pa ni sebe...mozda jedino neke forumasice :lol: a kamoli stranke, vazno je da dodju ljudi koji mogu nesto konkretno da urade za zemlju a ne samo da se busaju u grudi ili da rasprodaju sve kao da im je to dedovina. Medjutim ti podmlaci stranaka gde se regrutuju novi klinci to je...haos...isto je u svim strankama i tu si u pravu.

Istražni sudija okružnog suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić potvrdio je da će sutra saslušati uhapšene pripadnike neonacističke grupe " Nacionalni stroj" i odlučiti o odredjivanju pritvora. Novosadska policija,koja je u medjuvremenu uhapsila deset pripadnika te organizacije, podnela je protiv njih i prijavu zbog sumnje da su počinili krivično delo izazivanja nacionalne rasne i veske mržnje. Za to krivično delo predvidjena je kazna zatvora od jedne do deset godina
dobra vest je da su sve stranke u srbiji slozne da to zlo treba saseci u korenu
nadam se da ce dobiti sta su zasluzili.najmanje godinu dana,za primer svim ostalima...pa nek sire po zabeli ideje adolfa hitlera ...obradovace im se tamo silno.
inace,pogledajte po stormfrontu,uplasili su se kao sachica prepadnute dece...mislili su da ce proci nekaznjeno,kao to je samo igra...mi nismo izazivali mrznju,buuuu...moraju da osete pesnicu demokratije...

NEMA DEMOKRATIJE ZA NEPRIJATELJE DEMOKRATIJE

" Ili će ih policija pronaći ili ćemo ih mi pronaći, ali oni nekažnjeno proći
neće. Ili će policija raditi svoj posao, ili ćemo mi raditi njihov posao, ali
ovako više neće ići, gde su sada te male uštve i zašto se sada
ne pojave da prekinu otvaranje izložbe.
Ja se ne plašim da me ubiju, ali ću ih puno povesti sa sobom. Naći ćemo vas,
naći ćemo vas i zatrećemo vas, da ne bude nesporazuma oko toga."

nenad canak

dakle evo sta izjavljuje "proevropski" politicar...moram reci da ekstrmna levica hrani ekstremnu desnicu i obrnuto

Elvin:
" Ili će ih policija pronaći ili ćemo ih mi pronaći, ali oni nekažnjeno proći
neće. Ili će policija raditi svoj posao, ili ćemo mi raditi njihov posao, ali
ovako više neće ići, gde su sada te male uštve i zašto se sada
ne pojave da prekinu otvaranje izložbe.
Ja se ne plašim da me ubiju, ali ću ih puno povesti sa sobom. Naći ćemo vas,
naći ćemo vas i zatrećemo vas, da ne bude nesporazuma oko toga."

nenad canak

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nesto se nije cuo kad su oni Hortijevi divljali u Beceju....nije bio obavesten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

serb_pagan:

Pa baš zbog toga i postoje izbori, da bi se verifikovala činjenica da ljudi mijenjaju svoje političko uvjerenje u skladu sa situacijom....Da nas ne snađe ponovo Milosević dovijeka... :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Back