Neonacisti divljaju

marlon:
Мр. Елвин прочитај цео мој пост, све што си ти рекао, рекао сам и ја. Нема теорије завере. Ово је пракса.

ma procitao,problem je u tome sto su za sve negativno vama krivi neki strani finansijeri...ne kazem da nema i toga,ali ima i velike nase krivice,a ne verujem da su ove poslali smisljeno
cini mi se da smo 90-ih sami sebi bili najveci neprijatelji,nazalost tako je i na pocetku 21 veka,moramo da prekinemo sa tom praksom
sad ove treba drakonski kazniti za primer...kao i one iz 64 zupanije...ma ja bih sve te neofasiste i neonaciste arijevce i ostalu veselu bratiju,samo cekao na prvoj krivini tj.cim prekrse zakon...

serb_pagan:
verujem ti dok se ne pokaze suprotno.samo kazem,nisu se bas proculi kao neki branitelji srpstva. nije ih bilo nigde recimo,kada su pre nekoliko nedelja izgorele one devojcice i trebala im je koza...kad je trebala krv u svetom savi...
oni bi samo da se nalochu u nekoj pivnici i peglaju neistomisljenike...obicni divljaci ako mene pitash

Имамо исто мишљење о њима, али треба да схватиш да има људи који оду код њих када виде шта се ради по Србији и ја их донекле разумем. Чим се успоставе границе, видећеш да ли ће се иједан од њих огласити. У вечеру..може?

Elvin:
ma procitao,problem je u tome sto su za sve negativno vama krivi neki strani finansijeri...ne kazem da nema i toga,ali ima i velike nase krivice,a ne verujem da su ove poslali smisljeno
cini mi se da smo 90-ih sami sebi bili najveci neprijatelji,nazalost tako je i na pocetku 21 veka,moramo da prekinemo sa tom praksom
sad ove treba drakonski kazniti za primer...kao i one iz 64 zupanije...ma ja bih sve te neofasiste i neonaciste arijevce i ostalu veselu bratiju,samo cekao na prvoj krivini tj.cim prekrse zakon...
Нико не каже да су за све криви споља, откуд ти то? Само за уништавање државотворности, а мени је то најважније...ако теби није, онда се не слажемо.

marlon:
Имамо исто мишљење о њима, али треба да схватиш да има људи који оду код њих када виде шта се ради по Србији и ја их донекле разумем. Чим се успоставе границе, видећеш да ли ће се иједан од њих огласити. У вечеру..може?

na kakve granice mislish? nemoj u vecheru,to mi je gay nekako

serb_pagan:
na kakve granice mislish? nemoj u vecheru,to mi je gay nekako
Ај заборави дискусију. Ја мислио ти озбиљан, а ти подјебаваш....други пут. :lol:

п.С. На границе од кур*еве Србије, опет оне мене од синоћ или протуберанце :lol: :lol: :lol:

Elvin:
ma treba da ih osudis,ja sam vec rekao ako imaju problem neka organizuju svoju tribinu...

stormfront je internacionalna organizacija,verovatno ima bogatih "arijevaca" koji su spremni da finansiraju

procitao sam ceo tvoj post

ako ce da se formira neki pokret otpora neka ga formiraju intelektualci pa nek ratuju recima,a ne pesnicama

Први пут чујем да се шамари ударају песницама... :confused: и аргументацију коју дајеш могу да прихватим тек пошто Наташа Кандић буде одговарала зато што је старог човека шамарала на јавном протесту који је уредно пријављен, за разлику од овог на коме се догодио инцидент, или тек пошто мађарске неонацисте наше власти буду исто тако похапсиле... а учесници на овом форуму истом жестином осудили...

marlon:
Нико не каже да су за све криви споља, откуд ти то? Само за уништавање државотворности, а мени је то најважније...ако теби није, онда се не слажемо.

ma da smo samo imali pametnu vlast 88 pa nadalje,koja je pare slala u kongres raznim lobistima umesto ko zna gde...
ovako smo kao narod dobrim delom isfrustrirani,svako nam radi sta hoce...
spocitavaju nam krsenja manjinskih prava,pokusavaju da ukinu rs(verovatno ce je i ukinuti,ako ne preduzmemo nesto brzo),divljaju nam razni neonacisti,a drzave nema nigde...
jos jednom da kazem sad ove treba drakonski kazniti za primer,a kad se sledeci put pojave hortijevci...znas sta vec...8-)

eremita:
Први пут чујем да се шамари ударају песницама... :confused: и аргументацију коју дајеш могу да прихватим тек пошто Наташа Кандић буде одговарала зато што је старог човека шамарала на јавном протесту који је уредно пријављен, за разлику од овог на коме се догодио инцидент, или тек пошто мађарске неонацисте наше власти буду исто тако похапсиле... а учесници на овом форуму истом жестином осудили...

ja osudjujem svako divljashtvo,isto kandicku kao i one naciste. ali na njihovu silu i divljashtvo se mora odgovoriti istom merom...ako tako hoce tako ce i dobiti.
iz poverljivih izvora sam nacuo da MUP srbije sprema veliku cistku i hapshenja skinheda i clanova tajne nacisticke sekte "nacionalni stroj" . zivi bili pa videli :-P

Elvin:

А Елвин, јел није смишљено да на грану дођу три комбија пуна момака у црном са нацистичким симболима, са плакатима, Хортијевим заставама, и они их пусте и дају им пратњу, обезбеђење, пуштају их да се исеру и исто их тако као кад су дошли врате назад. Можда сам ја малоуман, али ви остали....

nije mi jasno sto to jocic dozvoljava,tj.nek ih puste da udju,al kad krenu da divljaju,lepo ga uhapse pa mu daju jos nesto za uspomenu osim naredbe o zabrani ulaska...mislim stvarno ne znam ko im to dozvoljava nemaju valjda tri musketarke sa sve cetvrtom toliko uticaja?

oxi:
nekako kad vidim tebe i josh par likova koji ponizzavaju i izvrgavaju ruglu Pravoslavlje...potrebno mi je puno napora da se oduprem i ne dozvolim sebi da se upustim u razgovor...eto, ovog puta sam popustio!

eremita...molim te...ali od srca te molim...sad od 17h je vechernja
ne bilo ti zapovedjeno odstoj malo tamo!

.. у целој ствари најгори су лицемери, јер:

..."НЕЋЕ СЕ СПАСТИ ОНИ КОЈИ ВИЧУ: ГОСПОДЕ, ГОСПОДЕ !"... 8-)

Elvin:
nije mi jasno sto to jocic dozvoljava,tj.nek ih puste da udju,al kad krenu da divljaju,lepo ga uhapse pa mu daju jos nesto za uspomenu osim naredbe o zabrani ulaska...mislim stvarno ne znam ko im to dozvoljava nemaju valjda tri musketarke sa sve cetvrtom toliko uticaja?
А можда он тамо није Газда? Можда је Модератор неко други на том форуму? А Админ само пакује...можда, само мало,а? :lol: :lol: :lol:

eremita:
И да видимо шта су ти момци урадили: УДАРИЛИ НЕКОЛИКО ШАМАРА ! И шта је ту нацистичко - ******, као да су потпалили Дахау...
tako se počinje
nekoliko šamara se prećuti, onda dođe više šamara, pa krenu ozbiljnije akcije
To što se desilo je sramota, policija treba da reguliše, ostali da osude... čisto da se zna da to nije način da se bilo šta popravi.
Nasilje i droga NE.

I bilo bi lepo kada bi prekinuo ovaj forum da koristiš za kojekakva podsticanja narodne pobune. Ako zaista brineš za ovu zemlju, podsticao bi ljude da uče, da rade... da se trude, da misle svojom glavom, a ne bi svakog ko ima svoje mišljenje (drugačije od tvog) udarao pesnicom u stomak.

mile kuronjic:
Kako mozes tako da mi kazes da sam prost i neobrazovan, kada sam je profesor na univerzitetu.

Mile, to sto si ti profesor necega na nekom tamo fakultetu ne daje ti za pravo da pricas o pokretu Draze Mihajlovica. Ako je sve to sto ti ovde iznosis, kako to da ni na jednom sajtu koji proucava tematiku WWII, wermacht-a itd. medju svoje saradnike ne ubraja Ravnogorski cetnicki pokret. Takodje bi trebao da znas da je i glava DM bila ucenjena od strane Reich komande, na istu sumu kao i copavi zagorac.
A na kraji bi mogao da mi odgovoris na jedno pitanje koje me muci oduvek:kako to da se onolika sila Nemaca skupila na Neretvi zbog jedne partizanske bolnice?

E, ne smes tako Rade. :wink:
To se ne uklapa u bratstvo jedinstvenu polit skolicu iz Kumrovca.
Znas?
Nego moras ovako... Cetnici = Ustase. Saradnici okupatora i domaci izdajnici... tz tz tz tz... kako si mogao da napravis tako ocito kontrarevolucionarnu gresku... ? tz tz tz tz
Si ti neki Ljoticevac, Nedicevac... Za onog Kralja izdajnika ne daj druze Tito... ? tz tz tz

Hoces da te izbacimo iz Partije?
(kako koje - LDP naravno, pravnog naslednika KPJ i njene bratsvojedinstvene i antisrpske politike ... koje druge? ) :lol:

Upadanje na sastanke levih nije nista novo. Pred 2. sv. rat su Nedicevi momci razbijali studentsko - boljesvicke skupove znajuci koliko su opasni u opasna vremena vec izvesnog rata. Slazem se sa eremitom - treba ispitati ko su ti iz nacionalnog stroja i ko ih placa. Slazem se i da treba postojati reakcija i otpor na sve slicne pojave jer pasivnost prema sektasenju te i bilo koje vrste je dobrodoslica i potpis svog nestanka.

Zarathustra:
Ma Tebi ne ide :roll: ...... pa evo ti serb_pagan pod maskom LDP, ciklon B, autobus88, i crow (po malo ;) ) - zivi primerci na forumu...

:D
tztztztz

dao sam jednom opsezan odgovor kad je bila rasprava KKK vs. Black Panthers...

da se ne ponavljam 8)
a hvala ti shto me trpash u isti kosh sa autobusom i ciklonom :roll:

Elvin:
glupo je da se neonacisti odmah povezuju sa cetnicima,jer realno gledano oni nemaju bas nekih dodirnih tacaka,a glupo je i izrael nazivati neofasistickom drzavom

nije mi jasno zasto si provokacije i neofasista stavio u zagradu,ako su hteli da izraze svoje stavove mogli su i oni da organizuju tribinu,a ne da mlate kamermana na tudjem skupu

aj objasni ovo drugo leba ti :roll:

1) fashizam i hitler nisu isto
2) fashizam i antisemitizam nije isto

izrael je nastao kako je nastao 1948, hteli to neki da priznaju ili ne!

naravno da fasizam i antisemitizam nisu isto
izrael je nastao tako kako je nastao zato sto su to dozvolili usa i gbr,oni bas i nisu krivi sto su to iskoristili...trazili su dobili su

ne slazem se sa metodama izraela ali ne moze se reci da palestinci bas doprinose mirovnom procesu...

sto neko rece na drugoj temi bilo bi pametno da sklopimo stratesko partnerstvo sa njima...

Elvin:
naravno da fasizam i antisemitizam nisu isto
izrael je nastao tako kako je nastao zato sto su to dozvolili usa i gbr,oni bas i nisu krivi sto su to iskoristili...trazili su dobili su

ne slazem se sa metodama izraela ali ne moze se reci da palestinci bas doprinose mirovnom procesu...

sto neko rece na drugoj temi bilo bi pametno da sklopimo stratesko partnerstvo sa njima...

pa kako im je oteta zemlja u kojoj zive od kad postoje, mnogo su fini...
zashto dvostruki standardi, pa i srbima je oteta krajina, normalno je da se bunimo zbog toga...

a strateshko partnerstvo... mnogo je jaka to zemlja da bi mi sklapali takva parnerstva. ako im trebamo kao dobri, dobri smo, ako je bolje da smo loshi, loshi smo...

OK, moze politichkim delovanjem da se popravi nash polozaj... al sumnjam da ce skoro, ima tu mnogo ALI.

mile kuronjic:
Nisu to huligani, nego nacisti. S njima i onima koji ih tolerisu, huskaju i orpavdavaju zna se kako se postupa. Ova vlast koja rehabilituje cetnike, organizuje svecane ispracaje ratnim zlocincima u zatvor, cuti o nacistickom izivljavanju u Srebrenici, Sarajevu i Vukovaru, tolerise knjige Karadzica i koja je krila Mladica po kasarnama snosi ogromnu odgovornost za porast nacizma.
mile, Ti mi nesto glumis kao da si zaboravio ili nisi maucio, da je J.B.TITO mnogo vise nacinio stetu Srpskom narodu nego i sam Hitler, a da ne govori o one Srpske heroje koje nabrajas.
Ako mislis da si zasticen zapadnim sistemom pa mozes da psujes fasiste, to nije zabranjeno ,ali nemoj da zaboravis, svi fasiti sa Srpske krvave pare,koje su za vreme drugog sv. rata opljackali, sklonuli su se na Zapad, primer Artukovica, za koga Srpska emigracija, potrosila grdne milione dolare za njegovo isporucenje Jugoslaviji, ali zahvaljuci zlocinca J.B.TITO injegove mafije,(o kojoj nista nepominjes) to nam nije uspelo.
Ako mislis, zato sto se Srbi zestoko protive USA-NATO 78 dana bombradovanje,(ni Hitler nije za 4 godine, toliko bombe bacio na Srpake zemlje)da su fasiste, onda nesto sa tobom nije uredu jer, nazvati Srbe fasiste(reci nam bre koje nacije)?pa cu s' tobom da razgovaram...

ra-ta-tat:
tako se počinje
To što se desilo je sramota, policija treba da reguliše, ostali da osude... čisto da se zna da to nije način da se bilo šta popravi.
Nasilje i droga NE.

I bilo bi lepo kada bi prekinuo ovaj forum da koristiš za kojekakva podsticanja narodne pobune. Ako zaista brineš za ovu zemlju, podsticao bi ljude da uče, da rade... da se trude, da misle svojom glavom, a ne bi svakog ko ima svoje mišljenje (drugačije od tvog) udarao pesnicom u stomak.

U pravu si gospođice! Strašno je da netko bude šamaran u jednoj visokoškolskoj ustanovi samo zato što nije Srbin....Naravno, ovdašnji šovinisti pokušavaju da minimiziraju taj gest srpskih nacionalista.... :shock: :shock: :shock: :shock:
A zamisli da se tako što dogodilo u Zagrebu sa srpskim profesorom....Ovdje bi sada bilo postavljeno 20 tema o tome.... :roll: :roll:

ra-ta-tat:
tako se počinje
Nasilje i droga NE.

:razz: :razz: :razz: ма шта ми наприча... па Ти стварно имаш чудесне визије из Твог шпајза(место боравка)... помало ми личе на па-па-параноју... :confused:

Back