Neonacisti divljaju

Vladika Rufim:
I ja kapiram da je mlad Srbin neonacista... na Ljotica
Pa opet kapiram da je mlad Srbin neonacista... na Nedica
Pa opet kapiram da mlad Srbin simpatise neonaciste... kao sto ih je cica Draza simpatisao.

Зашто кажеш "неонациста"...ваљда националиста...свака реч има тежину...И зашто толико мрзиш националисте?

_______________________________
СВЕ ЗА МАЈКУ СРБИЈУ И ............
 
Vidim cudan naslov teme " Neonacisti divljaju "

Kakve ima veze, mislim divljaju i jevreji i muslimani i komunist i sektasi
i narkomani pa to nikom ne predstavlja problem... Pa imaju nacional-socijalisti pravo da divljaju...
 
Autobus 88:
Vidim cudan naslov teme " Neonacisti divljaju "

Kakve ima veze, mislim divljaju i jevreji i muslimani i komunist i sektasi
i narkomani pa to nikom ne predstavlja problem... Pa imaju nacional-socijalisti pravo da divljaju...

Е они кад дивљају то су мирни протести,они су фино васпитани по правилима демократије...ј..бе се њима за србство.. њима су само у глави паре и да што више уграбе, пре него побегну..
Е то више неће моћи....и кад ми подигнемо глас , то је одма дивљање неонациста.
Па дивљаћемо док јеше и ћумурци као и комуњаре не сиђу са леђа ове напаћене Србије.
____________________________________
СВЕ ЗА МАЈКУ СРБИЈУ...остало цензурисано
 
Sad se vidi cemu sluze i ko su borci za ljudska prava. Sad se vidi koji su licemeri ti proevropski humanisti i "covekoljubci"

Kada su se na ulicama pojavljivali ljudi sa petokrakama i crvenim zastavama ( politicka reinkarnacija onih koji su Srbe slali na goli otok, zabranili povratak Srba na Kosmet, progonili pravoslavne vernike, ubijali ljude zbog slavljenja slave i nosenja badnjaka ) Tada to nikome nije smetalo.

Kada su se okuplajli satanisti i Srbe odvodili putem samoubistava i izazivali porodicne tragedije ni to nije podiglo ovoliku buku kao sada.

Sada kada se grupa momaka i nacionalnog stroja bori za Srbiju i nas opstanak sada se vidi da su ti "humanisti" i borci za ljudska prava gomila govana koja je placena da se bori samo protiv nacionalista!
 
b92:
Novi Sad, Subotica -- Policija utvrdila da su Nacionalni stroj, skinhedi, Krv i čast i Rasonalisti neonacističke organizacije; Obraz klerofašistički.

Antizapadnjaštvo, nacionalizam, ideološka isključivost, odanost Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću, homofobija, animozitet prema liberalnim vrednostima i antisemitizam njihovi su zajednički programski elementi, ističe se u informaciji.

MUP Srbije i Odbor za bezbednost Skupštine Vojvodine izdali su zajedničku informaciju o delovanju neonacističkih organizacija u Vojvodini u kojoj su navedene "neformalne društvene grupe s neonacističkim obeležjima" u Srbiji, piše "Građanski list". Ta informacija je dostavljena pokrajinskim poslanicima uoči predstojećeg zasedanja vojvođanskog parlamenta i Savetu za bezbednost AP Vojvodine.

Četiri organizacije se izričito navode: "Nacionalni stroj", skinhedi, "Krv i čast" i "Rasni nacionalisti - rasonalisti" (koji su okarakterisani kao rasisti). Politički pokret "Obraz" svrstan je u klerofašističke organizacije, dok su "Pokret 64 županije" i honvedi nazvani neformalnim društvenim grupama, ali nisu izričito optuženi za delovanje s neonacističkim obeležjima.

U informaciji nije izneto brojno stanje neonacista, rasista i klerofašista u Srbiji i Vojvodini, ali je detaljno opisano za šta se zalažu "grupe i pojedinci s neonacističkim obeležjima", gde se okupljaju, šta čine, kako se oblače i slično.

Prema tom policijskom izveštaju, "Nacionalni stroj" je tajna rasistička, šovinistička, antisemitska internacionalna organizacija, aktivna u 18 država, dok je pokret "Krv i čast" opisan kao nacistička, rasistička, šovinistička, antisemitska organizacija internacionalnog karaktera, aktivna je u 17 država.

Kako se navodi u informaciji, "Rasni nacionalisti - rasonalisti" zalažu se da Srbi u svojoj državi imaju najviše prava i da sami odlučuju o njoj. Parola im je "Zdrav duh u zdravom telu, u zdravoj okolini i zdravoj državi".

Policijska analiza pokazala je podudarnost delova programa političkog pokreta "Obraz" i skinheda, uprkos tome što postoji animozitet između hrišćanske desničarske omladine koje okupljaju 'Obraz' i 'Dveri' i skinheda, koje oni vide kao nevernike.


nije mi samo jasno zašto b92 u celu priču uvlači dveri...tj. jasno mi je......

64 županije i honved nisu neonacisti,stvarno nam stoka vodi državu....
 
Prema tom policijskom izveštaju:
..у 18 држава..како ли су избројали, изгледа да су научили да броје...а и чуј ово "тајна расистичка" како тајна кад трубе на сва уста...па они чак незнају ни шта пишу...
 

Back
Top