Neobavezna veza

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa da
zato i kazem sta su mrvice,sta je neobavezno
e hebes mi sve pocela sam da serem ko ti :lol:

- - - - - - - - - -

kao sto rekoh, treba dobro poznavati sebe:)
i znati sta te zapravo cini srecnim..a ne sta je prikladno/prihvatljivo/moralno/ocekivano
pri tom, ono sto ti je danas ok, sutra mozda nece biti
cak i sa istim covekom
jer se menjamo, upoznajemo, nasi se odnosi menjaju
pa sta?
sve je to ok..:)
uvek bude onako kako bude, osim ako ne bude drugacije..:mrgreen::lol:

upoznaj sa moga sebe :malav:

Ne radi se tu o ocekivanjima...jednostavno iz takve veze ni jedan normalan covek ne moze da izadje nepovredjen.

Под условом да си ушла у везу тог типа с очекивањима. ;)

Све је то ствар склопа личности.
Самотњаци лакше функционишу у таквим везама.
Постоје људи који врло рано раскрасте с потребом за браком и породицом и гаје само такве односе.
Има нас разних на планети.

Под условом да си ушла у везу тог типа с очекивањима. ;)

Све је то ствар склопа личности.
Самотњаци лакше функционишу у таквим везама.
Постоје људи који врло рано раскрасте с потребом за браком и породицом и гаје само такве односе.
Има нас разних на планети.

Ne mislim da je ok biti sa nekim samo zbog sexa mada ljudi to stalno rade. Takodje ne mislim da svaka veza treba da se zavrsi brakom ali neka osecanja moraju da postoje. Ako su oboje u toj vezi samo zbog sexa onda je ok ali ako je jedan zaljubljen a drugi nije onda je problem. Najbolje je kad su oboje zaljubljeni.

Poslednja izmena:
Ne mislim da je ok biti sa nekim samo zbog sexa mada ljudi to stalno rade. Takodje ne mislim da svaka veza treba da se zavrsi brakom ali neka osecanja moraju da postoje. Ako su oboje u toj vezi samo zbog sexa onda je ok ali ako je jedan zaljubljen a drugi nije onda je problem. Najbolje je kad su oboje zaljubljeni.

Управу си. :)
Делим твоје мишљење, само контам да нису сви као ја. ;)

Да, да....:zcepanje:
Овај мој пост може на разне начине да се тумачи. :rotf:

Само сам хтела да кажем да делим Адрианино мишљење и да не бих да се пачам у те такве, слободне везе. :D

Секс без емоција не може да буде ни добар, а камо ли одличан. :)

odlican je sex iz ljubavi....a nepostoji sex u kome nema nikakvih emocija...ustvari postoji..ali to su profesionalci i profesionalke......njima je sex posao ne zadovoljstvo...i sex moze biti dobar u ovim neobaveznim jebacinama....ali svakako nije isti kao sex sa nekim koga volis.....:lol:

E, nemam šta da dodam na temu, ali moram da primetim da je Linda počela rano da se budi, ne može da spava, pa je počela da filozofira kao Koto, pa ne može nigde da mrdne jer joj ukućani još spavaju.
Ja mislim da se shebala ko žvaka. Stigle je godine. :zcepanje:

Секс без емоција не може да буде ни добар, а камо ли одличан. :)

ni jevreji ne jedu hamburgere sa kackavanjem jer im je indoktrinirano da to 'nije dobro'. ni obicnu kapricozu ne mogu da jedu...

postoji seks i postoji vodjenje ljubavi...to su totalno dve odvojene pojave od kojih svaka moze da bude odlicna u svojoj kategoriji...

ako je zenska osoba sposobna da napravi razliku i da se oslobodi opsteprihvacenih stega koje je drustvo nametnulo zenama, onda moze sebi da dozvoli da uziva i u jednoj i u drugoj opciji ;)

PS: slicno vazi i za one muskarce kojima je neshvatljivo i nedopustivo da je zena sposobna da uziva u seksu i koji bi trebalo da skapiraju da to zene ne cini koorvama :mrgreen:

Poslednja izmena:
postoji seks i postoji vodjenje ljubavi...to su totalno dve odvojene pojave od kojih svaka moze da bude odlicna u svojoj kategoriji...

amin...takodje postoji dobar sex sa izvesnom dozom emocija, sasvim dovoljnom da sex ne bude mehanicko "udji-izadji", vec fenomenalno iskustvo, kao sto postoje i jake emocije sa uzasno losim sexom, pa vodis ljubav sa tom osobom koju obozavas, a jedva cekas da se zavrsi....
mislim da vecina gresi u jednoj bitnoj stvari-neobavezna veza ne iskljucuje emocije (dobar sex za zenu uglavnom podrazumeva barem nesto emocija, nama je tesko da uzivamo ako srce nije bar malo ukljuceno), neobavezna veze iskljucuje obavezu na vernost...kod mene je bra bilo tako..ja sam sa svoje dve neobavezne veze i "saputala na jastuku", izlazila u grad, upoznavali smo prijatelje onog drugog, pricali i delili jako intimne stvari, ali nismo pitali sta onaj drugi radi kad nije tu..jedna je pukla jer su se pojavile prejeke emocije, a nismo znali kako da se usemimo u "ozbiljnu vezu, a za drugog sam se udala, jer smo se savrseno usemili po svemu ostalom nakon usemljavanja u sexualnom smislu...i to jako brzo nakon perioda "neozbiljne veze"..u neobaveznouj vezi je, kao i u ozbiljnoj, bitno da ne glumis, vec da kazes kako stvari stoje, ako su se "vezao" (zaljubio) kazes, pa sta bude, ne glumis da ti je svejedno, a pucas u sebi...

Back