Neobavezna veza

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja se izvinjavam, ali samo da se odjavim sa teme na vreme, mislim, prvi dan mi je na poslu nakon 44 dana odmora, razumite me, moram izaci malko ranije, nisam se privikla na radni rezim dana :malav:
a, mozda skoknem negde malo neobavezno :rumenko:
nemoj da ste mnogo bezobrazni prema ublehasu dok me nema!

Pa vidis da nisam otisla.
Pustam da me moja neobavezna veza jos malo ceka.
Misim, ne mora da stoji na plus 40 ako nece ... a ni ja ne moram da mu polazem racune zasto kasnim.:aha:

Grozne smo mi zene u neobaveznim vezama, je l da?

Zato se i zove neobavezna veza...

- - - - - - - - - -

Kod onih sto krenu na planinu bez opreme, jedina olaksavajuca okolnost je da je bela smrt bez bola...

@ tema
...razlicite generacije pa i razni ljudi imaju razlicito shvatanje o tome, mada istina i nema neko pisano pravilo...
Po meni je to veza, znaci nije sema (seksualna kombinacija) vec veza, ali sa proredjenim vidjanjem ili vidjanjem kad se stigne,..
Obicno partner u takvoj vezi nije sto bi rekli prva rupa na svirali vec medju poslednjima : )) , nema nekog intenziviranja u vidjanjima i insistiranjima na vidjanju i nema nekog preteranog poveravanja, tako valjda nekako...
...ne ulazi se u neke dubioze samog odnosa i sl...

Poslednja izmena:
amin...takodje postoji dobar sex sa izvesnom dozom emocija, sasvim dovoljnom da sex ne bude mehanicko "udji-izadji", vec fenomenalno iskustvo, kao sto postoje i jake emocije sa uzasno losim sexom, pa vodis ljubav sa tom osobom koju obozavas, a jedva cekas da se zavrsi....
mislim da vecina gresi u jednoj bitnoj stvari-neobavezna veza ne iskljucuje emocije (dobar sex za zenu uglavnom podrazumeva barem nesto emocija, nama je tesko da uzivamo ako srce nije bar malo ukljuceno), neobavezna veze iskljucuje obavezu na vernost...kod mene je bra bilo tako..ja sam sa svoje dve neobavezne veze i "saputala na jastuku", izlazila u grad, upoznavali smo prijatelje onog drugog, pricali i delili jako intimne stvari, ali nismo pitali sta onaj drugi radi kad nije tu..jedna je pukla jer su se pojavile prejeke emocije, a nismo znali kako da se usemimo u "ozbiljnu vezu, a za drugog sam se udala, jer smo se savrseno usemili po svemu ostalom nakon usemljavanja u sexualnom smislu...i to jako brzo nakon perioda "neozbiljne veze"..u neobaveznouj vezi je, kao i u ozbiljnoj, bitno da ne glumis, vec da kazes kako stvari stoje, ako su se "vezao" (zaljubio) kazes, pa sta bude, ne glumis da ti je svejedno, a pucas u sebi...

Da prosti ova sofra, al ga uswa sa jačanjem emocija, onda je to sve vreme bilo muwanje.
Ali ne ide ni kroz dogovor, ne ide ni na doziranje emocija jer se zna da ne maštamo jedno o drugom i da nije to - to.
Kroz moj rakurs spoznajnog elemetarnog fluktuma lololo lolo to je izgledalo tako što je inicijalna kapsla prvo - priča o seksku, drugo - interesantni smo jedno drugome 3. znamo da tu nema velike ljubavi.
Počinjemo druženje gde se sve vrti oko seksa, sve pitamo i poveravamo se i tucamo se do besvesti kad poželimo. Viđamo se i sa drugima, imamo platonske ljubavi, sve u isto vreme, mi smo najbolji mž dugari, ali za razliku od drugara, prvo je bio seks, drugarice ne ijebemo. Bitno i da smo iz kraja, tako da nema ni tu cimanja.
Nikad nismo izašli zajedno, osim da prošetamo kuče po parku ili kupimo piće, DŽvake ili cigare.
Nije kres šema jer je seks redovniji i prema kres šemi imaš samo fizički odnos, nije ni veza jer ne izlazimo, ništa ne radimo reda radi i radi foliranja.
Znamo da jedno drugome nismo voljeno biće i to se ne priča ništa, sve je transparentno.
Prestaje se fino, tako što svako od nas nađe (ili se vrati) rečenom, voljenom biću.

Da prosti ova sofra, al ga uswa sa jačanjem emocija, onda je to sve vreme bilo muwanje.
Ali ne ide ni kroz dogovor, ne ide ni na doziranje emocija jer se zna da ne maštamo jedno o drugom i da nije to - to.
Kroz moj rakurs spoznajnog elemetarnog fluktuma lololo lolo to je izgledalo tako što je inicijalna kapsla prvo - priča o seksku, drugo - interesantni smo jedno drugome 3. znamo da tu nema velike ljubavi.
Počinjemo druženje gde se sve vrti oko seksa, sve pitamo i poveravamo se i tucamo se do besvesti kad poželimo. Bitno i da smo iz kraja, tako da nema ni tu cimanja.
Nikad nismo izašli zajedno, osim da prošetamo kuče po parku ili kupimo piće, DŽvake ili cigare.
Nije kres šema jer je seks redovniji i prema kres šemi imaš samo fizički odnos, nije ni veza jer ne izlazimo, ništa ne radimo reda radi i radi foliranja.
Znamo da jedno drugome nismo voljeno biće i to se ne priča ništa, sve je transparentno.
Prestaje se fino, tako što svako od nas nađe (ili se vrati) rečenom, voljenom biću.

a, sto, jel ti u startu imas odredjen intezitet emocija spram nekoga koji je nepromenjiva kategorija, znaci nema jacanja kako vreme odmice, nema slabljenja kako ljubav prolazi, m?

a, sto, jel ti u startu imas odredjen intezitet emocija spram nekoga koji je nepromenjiva kategorija, znaci nema jacanja kako vreme odmice, nema slabljenja kako ljubav prolazi, m?

Ima, može samo ljubav da jača, a ne i druženje zasnovano primarno na seksu. Da smo aseksualni, ne bismo se ni spojili. Al ja mogu da volim i da se zaljubim, maštam, patim, u nekoga sa kim nisam spavao.
Mi smo se sve vreme poveravali u toj neobaveznoj vezi, baš kao najbolji drugovi, o našim ljubavima, kao i koga smo opalili usput, ali smo pričali i o raznoraznim temama, al to usput, kad se našlo vremena.

Back