Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Nemam sad vremena da odgovorim na provokaciju, ceka me moja neobavezna veza na plus 40 a ja kasnim vec dvadeset minuta ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam sad vremena da odgovorim na provokaciju, ceka me moja neobavezna veza na plus 40 a ja kasnim vec dvadeset minuta ...

samo u guzu od takvih
Opa borac opet nesto na tvoj racun... hahha

Kako si neobavezno perverzna..![]()

O cemu ona razmislja...

Nema, sve zene su iste.
..jer hocu neobaveznu vezu..
sta cu jadna....
- - - - - - - - - -
Nista draga..samo neka ljube...![]()
Pa vidis da nisam otisla.
Pustam da me moja neobavezna veza jos malo ceka.
Misim, ne mora da stoji na plus 40 ako nece ... a ni ja ne moram da mu polazem racune zasto kasnim.
Grozne smo mi zene u neobaveznim vezama, je l da?

Misim, ne mora da stoji na plus 40 ako nece ... a ni ja ne moram da mu polazem racune zasto kasnim.

samo u guzu od takvih
ali to rade obavezno ne neobavezno.....

cuti tamo ni tvoj nist' nije boljio fajerka....dobar avatar.....deluje neobavezno....![]()

cuti tamo ni tvoj nist' nije bolji![]()

a ne..ovaj moj je u filmu je loodo zaljubljen u svoju zenu.....![]()

ih, pa to u fiiiilmu
I ova moja je u bajci ludo zaljubljena u svog muskarca
![]()

Sta sam se nacitao lovackih prica, nisam znao da i zene pricaju lovacke price... A je`l bi bile sa ublehasom u neobaveznoj vezi![]()
amin...takodje postoji dobar sex sa izvesnom dozom emocija, sasvim dovoljnom da sex ne bude mehanicko "udji-izadji", vec fenomenalno iskustvo, kao sto postoje i jake emocije sa uzasno losim sexom, pa vodis ljubav sa tom osobom koju obozavas, a jedva cekas da se zavrsi....
mislim da vecina gresi u jednoj bitnoj stvari-neobavezna veza ne iskljucuje emocije (dobar sex za zenu uglavnom podrazumeva barem nesto emocija, nama je tesko da uzivamo ako srce nije bar malo ukljuceno), neobavezna veze iskljucuje obavezu na vernost...kod mene je bra bilo tako..ja sam sa svoje dve neobavezne veze i "saputala na jastuku", izlazila u grad, upoznavali smo prijatelje onog drugog, pricali i delili jako intimne stvari, ali nismo pitali sta onaj drugi radi kad nije tu..jedna je pukla jer su se pojavile prejeke emocije, a nismo znali kako da se usemimo u "ozbiljnu vezu, a za drugog sam se udala, jer smo se savrseno usemili po svemu ostalom nakon usemljavanja u sexualnom smislu...i to jako brzo nakon perioda "neozbiljne veze"..u neobaveznouj vezi je, kao i u ozbiljnoj, bitno da ne glumis, vec da kazes kako stvari stoje, ako su se "vezao" (zaljubio) kazes, pa sta bude, ne glumis da ti je svejedno, a pucas u sebi...
Da prosti ova sofra, al ga uswa sa jačanjem emocija, onda je to sve vreme bilo muwanje.
Ali ne ide ni kroz dogovor, ne ide ni na doziranje emocija jer se zna da ne maštamo jedno o drugom i da nije to - to.
Kroz moj rakurs spoznajnog elemetarnog fluktuma lololo lolo to je izgledalo tako što je inicijalna kapsla prvo - priča o seksku, drugo - interesantni smo jedno drugome 3. znamo da tu nema velike ljubavi.
Počinjemo druženje gde se sve vrti oko seksa, sve pitamo i poveravamo se i tucamo se do besvesti kad poželimo. Bitno i da smo iz kraja, tako da nema ni tu cimanja.
Nikad nismo izašli zajedno, osim da prošetamo kuče po parku ili kupimo piće, DŽvake ili cigare.
Nije kres šema jer je seks redovniji i prema kres šemi imaš samo fizički odnos, nije ni veza jer ne izlazimo, ništa ne radimo reda radi i radi foliranja.
Znamo da jedno drugome nismo voljeno biće i to se ne priča ništa, sve je transparentno.
Prestaje se fino, tako što svako od nas nađe (ili se vrati) rečenom, voljenom biću.
a, sto, jel ti u startu imas odredjen intezitet emocija spram nekoga koji je nepromenjiva kategorija, znaci nema jacanja kako vreme odmice, nema slabljenja kako ljubav prolazi, m?