Neobavezna veza

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ni jevreji ne jedu hamburgere sa kackavanjem jer im je indoktrinirano da to 'nije dobro'. ni obicnu kapricozu ne mogu da jedu...

postoji seks i postoji vodjenje ljubavi...to su totalno dve odvojene pojave od kojih svaka moze da bude odlicna u svojoj kategoriji...

ako je zenska osoba sposobna da napravi razliku i da se oslobodi opsteprihvacenih stega koje je drustvo nametnulo zenama, onda moze sebi da dozvoli da uziva i u jednoj i u drugoj opciji ;)

PS: slicno vazi i za muskarce kojima je neshvatljivo i nedopustivo da je zena sposobna da uziva u seksu i da je to ne cini koorvom :mrgreen:

amin...takodje postoji dobar sex sa izvesnom dozom emocija, sasvim dovoljnom da sex ne bude mehanicko "udji-izadji", vec fenomenalno iskustvo, kao sto postoje i jake emocije sa uzasno losim sexom, pa vodis ljubav sa tom osobom koju obozavas, a jedva cekas da se zavrsi....
mislim da vecina gresi u jednoj bitnoj stvari-neobavezna veza ne iskljucuje emocije (dobar sex za zenu uglavnom podrazumeva barem nesto emocija, nama je tesko da uzivamo ako srce nije bar malo ukljuceno), neobavezna veze iskljucuje obavezu na vernost...kod mene je bra bilo tako..ja sam sa svoje dve neobavezne veze i "saputala na jastuku", izlazila u grad, upoznavali smo prijatelje onog drugog, pricali i delili jako intimne stvari, ali nismo pitali sta onaj drugi radi kad nije tu..jedna je pukla jer su se pojavile prejeke emocije, a nismo znali kako da se usemimo u "ozbiljnu vezu, a za drugog sam se udala, jer smo se savrseno usemili po svemu ostalom nakon usemljavanja u sexualnom smislu...i to jako brzo nakon perioda "neozbiljne veze"..u neobaveznouj vezi je, kao i u ozbiljnoj, bitno da ne glumis, vec da kazes kako stvari stoje, ako su se "vezao" (zaljubio) kazes, pa sta bude, ne glumis da ti je svejedno, a pucas u sebi...

Bas to :ok:

Pa ja ... ja sam glupa i neiskusna forumasica. :(

Pitam neobavezno. :mrgreen:
U stvari, unapred strepim od odgovora.
e, ebiga, uletela si dok sam pisala poruku :lol:
ti si glupa i neiskusna, a ja sam jadna jer sam imala (cuj, imala, udala se za!) neozbiljnu vezu, te smo odlicne za druzenje :rotf:
mislila sam ne glupu i neiskusnu koja ce sad da krene da rapsreda sa doticnim zasto nije tako, a ocigledno je post postavljen kao cista provokacija...

Hahha borac kako te sad isproziva cica maca...

cica-maca ne moze nikada da isproziva borca, jer borac zna sta cica-maca misli o borcu i to nema potrebe da javno obznanjuje ko sto rade mnogi koji bi da se uvlace u dupe nekome
za razliku od toga imam potrebu da postovima prozivam takve poput tebe, jer vas i treba javno ebati...
a, da ne bih ulazila u polemiku sa tobom i tebi slicnim, odmah stavljam katanac na usta :malav:

cica-maca ne moze nikada da isproziva borca, jer borac zna sta cica-maca misli o borcu i to nema potrebe da javno obznanjuje ko sto rade mnogi koji bi da se uvlace u dupe nekome
za razliku od toga imam potrebu da postovima prozivam takve poput tebe, jer vas i treba javno ebati...
a, da ne bih ulazila u polemiku sa tobom i tebi slicnim, odmah stavljam katanac na usta :malav:

Pametno, stedi zivce..

Back