Neobavezna veza

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Khm..al izgleda da sam nepopravljiva..i dalje mislim da ne može bez emocija..:rumenko:

- - - - - - - - - -

:

ја се слажем, али изгледа има бездушних :(

сваки поглед буди неку емоцију, камоли + додир:rumenko:

ако евентуално после свега видим да није то то, радије ћу прекинути однос, него се задовољити мрвицама

превод за моју мисао у првом случају: ако после неког времена скапираш да није то то, нема везе па ни необавезне од стране мене

ако је добро у кревету на шта се алудира кад се каже да нема мрвица - емоције су неминовне и онда је тешко имати необавезну везу која ће да траје

Ne smatram da je sex i neobavezna veza sa muskarcem
koji me privuce i svidja mi se, i kome se ja svidjam ..uzimanje mrvica...

Ali čekaj, ako si u startu okarakterisala vezu sa nekim muškarcem kao neobaveznu, onda nudiš ali i pristaješ na mrvice...
..mrvice su u tom slučaju to što ćeš biti sa njim samo kad nemaš s kim drugim da budeš, što će on biti sa tobom samo
kada nema s kim da bude...i čemu onda to?

Ako se u takvoj jednoj kombinaciji izrode emocije sa bilo čije strane, odlaziš ili odlazi...ja to ne razumem i eto...:lol:

Ali čekaj, ako si u startu okarakterisala vezu sa nekim muškarcem kao neobaveznu, onda nudiš ali i pristaješ na mrvice...
..mrvice su u tom slučaju to što ćeš biti sa njim samo kad nemaš s kim drugim da budeš, što će on biti sa tobom samo
kada nema s kim da bude...i čemu onda to?

Ako se u takvoj jednoj kombinaciji izrode emocije sa bilo čije strane, odlaziš ili odlazi...ja to ne razumem i eto...:lol:

Nije lako otici, nebitno da li se razume ili ne... ;)
E, sad da li ce u medjuvremenu biti neke promene...?

A možda da postavimo temu da vidimo kako bi trebala jedna veza da izgleda, mislim veza ne neobavezna, nego prava pravcata veza?...:lol:
..ja nakon svega pročitanog više pojma nemam...:mrgreen:

A možda da postavimo temu da vidimo kako bi trebala jedna veza da izgleda, mislim veza ne neobavezna, nego prava pravcata veza?...:lol:
..ja nakon svega pročitanog više pojma nemam...:mrgreen:

to bi bilo u rangu ocekivanja tacnog odgovora na pitanje 'koje vam je omiljeno jelo' a da odgovore daju i mesojedi (i ateisti i vernici svih religija koje smaraju svoje vernike raznim pravilima u vezi sa nejedenjem svega i svacega) i ovi drugi, nemesojedi (savesni ;))

...svako jelo treba probati, sve je to hrana...i nakraju znati koje volish a koje ne volish...omiljena se jedu sa puno ljubavi i misline, a ona druga...pa jbg bash ako morash, nije neshto ali budesh sit...otprilike ka neobavezna veza:manikir:

...svako jelo treba probati, sve je to hrana...i nakraju znati koje volish a koje ne volish...omiljena se jedu sa puno ljubavi i misline, a ona druga...pa jbg bash ako morash, nije neshto ali budesh sit...otprilike ka neobavezna veza:manikir:

slazem se da moras da probas razna jela dok ne skapiras koje najvise odgovara tvom metabolizmu :)
a u vezi sa ovim drugim delom - onaj osecaj kad pojedes dobro jelo pa se otrujes pa moras da jedes keksice i slicno dok se ne vratis u normalu... ;)

ni meni bas nije jasno.
mislim da je neobavezna veza ok, da se premosti neki period u zivotu. dakle ocekivanja od te veze su da nadoknadis nesto sto ti fali, a to je da imas nekog a ne moras da se dajes ni malo. medjutim to prodje. i opet zelis da se dajes i da dobijes. ali koliki joj je rok trajanja? koliko ljudi mogu da budu u neobaveznoj vezi, da ne pocnu da ocekuju nista vise? koliko mogu da budu u vezi u kojoj zaista ne glume da ocekuju nesto vise?

neobavezne veze su opasnost
opustis se,mislis da si bezbedan pa kad te klepe osecanja ne znas gde ti je doope gde glava
mm i ja smo pre 13-14 god poceli neobaveznu vezu
pa sad vi vidite je l vam odgovara :malav: :lol:

hahhahaha..ja sam se u mojoj prvoj neobaveznoj vezi smrtno zaljubila..:mrgreen:
sto rece violeta, ako je sex bash dobar, zene lako pogube loncice
ako nije, koja je poenta?
tako da..neobavezne veze..?
da, ali tek u nekim godinama kad dooobro upoznash sebe, i mozes da se kontrolises

ma kome je potrebno definisanje odnosa,trazenje poente,poenta je biti srecan,da nam bude lepo
ako je to u vezi bez obaveza u cemu je problem s poentom?nisu svi ljudi za brak,nisu svako sa svakim za brak,kao ni za ozbiljnu vezu,a koja je poenta ozbiljne veze ako se ne vencaju i ne razmnozavaju?eto to je jos licemernije,kao volimo se,kontrolisemo se,zivkamo se,moramo da se javimo da smo stigli a zapravo od toga nista biti nece,dzaba potrosenog vremena i para,10 godina cimanja i nista
poenta je biti srecan,a ne zarobiti se

kao sto rekoh, treba dobro poznavati sebe:)
i znati sta te zapravo cini srecnim..a ne sta je prikladno/prihvatljivo/moralno/ocekivano
pri tom, ono sto ti je danas ok, sutra mozda nece biti
cak i sa istim covekom
jer se menjamo, upoznajemo, nasi se odnosi menjaju
pa sta?
sve je to ok..:)
uvek bude onako kako bude, osim ako ne bude drugacije..:mrgreen::lol:

Back